Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hashtagler ile beraber post paylaşımı yaptığımda genelde anlık 50-100 kişi görüntülüyordu fakat şimdi 10 dakika bile geçse 1-2 görüntüleme alıyor. Kimse paylaşımlarımı göremiyor. Bunun sebebi nedir? Dün başlayan bir sorun. Öncesinde sorunsuz erişim alıyordum.
Şaka gibi biliyorum ama D sürücüsündeki bir oyunu kaldırdım ve masaüstüne döndüğümde bütün oyunlar boş klasör olarak gözüktü. Bilgisayarıma girdim ve D sürücüsünün tamamen silindiğini gördüm. Buna sebep olan şey nedir araştırma yaptım fakat başına böyle bir şey gelende göremedim.
Arkadaşlar eskiden Origin üzerinden Apex Legends oynuyordum. 3-5 ay öncesinde oyun dosyalarını silmiştim oynamadığım için. Oyun şuan Steam'e de gelmiş bulunmakta. Origindeki hesabımı Steam'de de oynama imkanım var mı?
Arkadaşlar Forza Horizon 4 almayı düşünüyorum fakat şuan sitede Standart Edition için 469 TL'den 234 TL'ye düştüğü yazıyor. Ben nedense 2-3 hafta önce 120 küsur TL fiyattan satıldığını hatırlıyorum. Fiyat mı yükseldi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?
https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-15imh05-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81y400datx-pm-HB00000WDB8D
Arkadaşlar fiyat ve etki olarak bakarsak bu laptop alınabilir mi? Aynı fiyat çerçevesinde daha mantıklı seçenekler olduğunu...
Arkadaşlar elimdeki DS4 kolu DS4Windows programıyla bluetooth ile bağlanarak kullanıyordum fakat artık program kolu görmüyor. Kolu açıyorum pc sürekli tekrar tekrar aygıtı ekle diyor. Kolu her açıp kapattığımda aygıt ekle diyor. Ekliyorum yine birşey değişmiyor. Tekrar tekrar soruyor. Ne...
Arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım. Fiyatları aynı sayılır. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur?
https://www.itopya.com/msi-immerse-gh30-v2-gaming-kulaklik/...
Merhaba arkadaşlar. Şuan ki sistemde 8 GB RAM mevcut. 16 GB 'a yükseltmeyi düşünüyorum. İndirimde bir RAM buldum fakat şuan ki RAM ile uyumlu olur mu bir bakar mısınız? Ürün şu ...
Arkadaşlar merhaba. Geçen sene almayı planladığım araçların neredeyse hepsi günümüzde x2 fiyattan satılıyor. Böylesine anormal bir fiyatlandırma için bir yapılandırma gelecek mi? Yoksa bu şekilde artmaya devam mı edecek? Çünkü bu büyük bir saçmalığa dönmeye başladı. Aracın 0 etiket fiyatı 2. eli...
Arkadaşlar merhaba. Sadece Forza Horizon 4 oynadığım için GamePass'e her ay 30TL vermek yerine 1 seferlik buradan alıp sürekli kullanmayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşım var. Sorun yaşamadığını söylüyor. Sizin bilgileriniz varmı bu konu hakkında? Herhangi bir sorun vs. teşkil eden durum...
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden bir kol satın aldım. Benimle aynı mağazadan alan 2 kişi değerlendirme yapmış. Birisi yormsuz şekilde 5 yıldız vermiş, diğeri ise 2. hafta kolun şarjının yarım saat dayanmadığını belirtmiş. Ürün başlığında Sony Eurasia garantili olduğu yazıyor. Orijinalliği...
Arkadaşlar resimde görülen ürünü 495 TL fiyat etiketiyle sipariş ettim. Başlıkta Sony Eurasia garantili bir ürün olduğu belirtilmiş. Sizce orijinal olmama ihtimali varmıdır?
Arkadaşlar önyükleme menüsünden Win10 ISO yüklü flash belleğimi seçiyorum. Bir süre siyah ekranda kalıyor sonra renkli anlamsız çizgiler çıkıyor ve bu şekilde takılı kalıyor. Laptop biraz eski. Köşede duruyordu sıfırlamak istedim. İhtiyacı olan birine verebilmek için. Sizce sorun nedir?
Para konusunda sıkıntı yok. Şuan elimdeki en hızlı araç 432 km hıza çıkabiliyor. Sanırım Koenigsegg'ler daha hızlı gidiyor ama hangi modeller olduğunu bilmiyorum. +450 km hızla giden modeller biliyormusunuz?
Arkadaşlar ben laptopumun fan temizliğini yapma ve termal macun yenileme amacıyla fanlarını sökeceğim. Fakat işlemci fanı üzerinden ekran panelinin kablosu geçiyor ve sökmek zorundayım. Fotoğraflarda işaretlediğim giriş kısmından sökmem lazım. Bu girişin soketi kolayca tak çıkar yapılabiliyormu...
Aldığım parfümün kutusunda farklı, şişesinde farklı bir batch code var. Şişe ve kutunun orijinal olduğundan eminim fakat batch codeler neden farklı anlam veremedim. Bir bilginiz varmı?
Bu RAM'in MHz değerleri nedir tam olarak anlamış değilim. Laptop MSI'ın son model laptoplarından biri ama programda 1333MHz diyor. Parantez içinde de DDR4 2666 yazıyor. RAM alacağım fakat MHz değerini net bilmediğim için sorun yaşamaktan korkuyorum. Yardımcı olurmusunuz?
Arkadaşlar RAM'in detaylı bilgisini aşağıya ekliyorum. 8 GB daha eklemek istiyorum bunun üstüne. Hangi RAM tipi uyumlu olur fikrim yok. Yardımcı olur musunuz?
2 gün önce register.ubisoft.com/ubisoft-forward-reward/en-GB adresinden giriş yapmama rağmen oyun hala kütüphaneme düşmedi. Aynı sorunu yaşayan veya bir süre sonra hesabına geçen oldu mu ?
Sürekli instagram gibi platformlarda referans koduyla üye toplamaya çalışan kitleler görmeye başladım. Üye olan herkese 5 Exen (80TL) veriyorlarmış. Üye olurken kimliğinin önlü arkalı fotoğrafını ve e-devletten ikametgah belgenizi istiyorlarmış. Bu aldıkları bilgiler ile üstünüze banka hesabı...
Merhaba. Laptop şarjda olmasına rağmen %94'e sabit kalıyor. Şarj oluyor ışığıda yanmıyor. Şarj fullmüş gibi sönük durumda. Acaba pil sağlığını koruma amaçlı vs. yapılmış birşeymidir?
Merhaba arkadaşlar. Ben laptopumun fan temizliği için kasayı söküp açtım fakat ekran panel kablosunun fan üzerinden geçtiğini gördüm. Fotoğrafınıda ekliyorum. Ne yaparsam zarar vermeden halledebilirim? Tozlardan korkmamanız için temiz halinide ekliyim :D Temiz hali derken yanlış anlamayın...
Riot Games, tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunu Valorant nihayet tam sürüm olarak geliyor. Valorant, Nisan ayında kapalı beta olarak sınırlı sayıda oyuncuya sunulmuştu ve oyun tüm oyuncuların erişimine açılacak. 2 Haziran, TSİ 08.00, Batı Avrupa, Doğu Avrupa, Türkiye ve Orta Doğu...
Laptop modelim MSI GF75 THİN 8SC. MSI'ın sitesinde IPS yazıyor fakat aldığım zaman hepsiburada TN panel demişti. IPS'se daha iyi olur tabii ki. Bunu nasıl anlayabilirim net olarak. Anlama yöntemleri varmı?
Fiyatlar ve laptop çeşitleri ilginç haller almaya başladı. Ben 1.5 yıl önce i7 8750H' lı GTX1650'li MSI'ı 6900TL gibi bir fiyata almıştım. Ve o zamanlarda GTX1050 satmıyorlardı bile piyasada. Şuan i5 işlemcili GTX1050'li laptopları minimum 6-7k fiyattan satışa sunuyorlar ve doğru düzgün...
Laptopun fan temizliği ve termal macun yenilemesi için MSI servisi ne kadar ücret talep eder ? MSI Destek Hattı laptopun içini açarsam garantinin bozulmayacağını fakat herhangi bir zarar verilmesi durumunda garantinin bozulacağını söyledi. Sizce hangisi daha mantıklı ?
Boşta 1400 MHZ'de çalışıyor ve 50 derecede sabit kalıyor. BF1'de bile 60 derece üstüne çıkmayan kart boşta 50 derecede çalışıyor. Neden bu şekilde çalıştığını anlayamadım. Eskiden boşta 300-400MHZ'de çalışırdı.
Arkadaşlar bu HP Pavilion Gaming laptoplar için bir kontrol merkezi uygulaması vs. yokmu? Performans modlarını seçebildiğimiz ve sistemin sıcaklığını vs. gösteren bir uygulaması varmı?
Arkadaşlar bu işlemci hangi oyun olursa olsun 90-95 derecede arasında çalışıyor. Kimisi termal macun değiştir diyor ama aldığımdan beri durum böyle ve alalı 1 yıl bile olmadı. Açtım fan temizliği yaptım yine aynı şekil devam ediyor. Ne yapmak gerek :(
İndirmiş olduğum Valorant nedeniyle MSI'ın uygulaması olan Dragon Center'de anormallikler farkettim. Ne fan ayarı yapabiliyordum ne de işlemcim tam gücünde çalışıyordu. MSI'a attığım ticket sonucuda bu problemin Valorant'ın anti-cheat programı olan Vanguard sebepli olduğunu ve oyunu silmemi...
Global forumlarda Valorant indiren kişiler Dragon Center'de sorunlar yaşadığını belirtiyor. Bende fan modlarını değiştiremiyorum Valorant yüklendiğinden beri. Fan modunu değiştirmeye çalıştığım gibi program kendini kapatıyor. Bu tip sorunlar sizde de varmı?
Dragon Center'da herhangi bir fan modunu seçtiğimde program tamamen kapanıyor. Performans modları vs. çalışıyor sadece fan modlarında seçim yapmaya çalıştığımda bu sorunla karşılaşıyorum. Sebebi nedir ?
1587935427
ShiftDelete.Net'in sahibi ve Youtuber Hakkı Alkan koronavirüs'e yakalandığını duyurdu. Umarım hızlı şekilde iyileşir ve sağlığınıza bir an önce kavuşursunuz.
Oyunlarda fanlar auto moddayken sabit 95 derece sıcaklıkta çalışıyor. Fanlar 6000rpm olmasına rağmen 4000rpm'de sabit kalıyor. Kendim Cooler Boost açarak 6000rpm'e yükseltiyorum ve sıcaklık 75-80 arası seyrediyor. 95 derece normal mi?
ARK: Survival Evolved Steam'de 77 TL'den 15 TL'ye düşmüş şuan. Güzel bir oyunmu? Çoğu kişi olumlu dönüş yapmış. Sizinde fikrinizi ve tavsiyelerinizi merak ettim.
Kutunun yanında her dilde özellikle çevrilerek yazılmış Dikkat! Kanser ve Kısırlık Tehlikesi yazısı var. Anlam veremedim arkadaşlar. Ne olduğunu bilen varmı?
Ufak çaplı yaptığım araştırmada standart edition alanların bir süre sonra operatör sayısının azlığından sıkılarak oyunu bıraktığını söylüyorlar. Böyle bir durum varmı ? Deluxe edition almak bu kadar önemlimi ?
Steamde indirimle 41 TL'ye düşen Rainbow Six Siege neden Epic Games indiriminde 23 TL'ye düşüyor? Ayrıca indirimsiz fiyat olarakta Steam'de 103 TL'ye satılırken Epic Games'te 59TL'ye satılıyor. Bunun bir sebebi varmıdır ? Bir fark yoksa Epic Games'ten almayı düşünüyorum.
Steamde indirimle 41 TL'ye düşen Rainbow Six Siege neden Epic Games indiriminde 23 TL'ye düşüyor? Ayrıca indirimsiz fiyat olarakta Steam'de 103 TL'ye satılırken Epic Games'te 59TL'ye satılıyor. Bunun bir sebebi varmıdır ? Bir fark yoksa Epic Games'ten almayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar. Elimde 8 ay önce aldığım MSI'ın bir laptopu var. Sistem şu şekilde :
Intel I7 8750H
NVIDIA GEFORCE GTX1650
8GB RAM
1TB+256GB SSD
Laptop Youtube'de video izlerken 65-70 derecelerde dolaşıyor. Oyunlarda Cooler Boost'u açmazsam auto modda işlemci 95 derecede çalışıyor. Sizce toz...
Merhaba arkadaşlar. Normalde 320-350 arası fiyatlara satılan bir mouse idi. İndirimden 220 TL’ye almış oldum. Omron switchlere sahip , PMW-3330 sensörü var ve 7200dpi’a kadar yükseliyor. Görüntüsü ve tasarımı gayet hoşuma gitti. Sizce fiyatına göre hoş bir seçimmi olmuş?
Merhaba arkadaşlar. Normalde 320-350 arası fiyatlara satılan bir mouse idi. İndirimden 220 TL’ye almış oldum. Omron switchlere sahip , PMW-3330 sensörü var ve 7200dpi’a kadar yükseliyor. Görüntüsü ve tasarımı gayet hoşuma gitti. Sizce fiyatına göre hoş bir seçimmi olmuş?
Yük altında örneğin CS:GO oynarken 95 derece sıcaklıkta sabit bir şekilde kalıyor. Normalde fanların ikisde 6000rpm e kadar yükselebiliyor fakat fanları oto moda aldığımda 4000 rpm'de 95 derece sıcaklığa sabitliyor. Zarar vereceğini düşünerek Cooler Boost açıyorum ve 6000rpm' yükseltiyorum. Ne...
Merhaba arkadaşlar bugün virüs programımla yaptığım tarama sonucu fotoğrafta belirtilen virüsü tespit ettim. Silmeye çalıştığımda silinmiyor ne türk bir virüs olduğu hakkında bilginiz varmı ?
Arkadaşlar bazı kişiler bu ikisi arasında büyük farklar olduğunu söylüyor . (GTX1650’nin 15-20 fps fazla alması gibi) Gerçekten bu kadar büyük bir fark oluşuyormu?
Merhaba ben bugün MSİ GF75 indirimimini gördüm. 1 aydır 8.500-9.000 arasında fiyatı gidip geliyordu. Bugün 7000 tl ye düştüğünü gördüm. İ7 8.Nesil işlemci GTX1650 ekran kartı 8GB ram ve 256GB SSD’ye sahip. Ekran boyutu da 17.3. Sizce 7000 TL’ye daha güçlü laptop modelleri varmıdır? Varsa...