Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 10 20H2'nin piyasaya sürülmesiyle, Microsoft artık saygıdeğer sistem kontrol paneline erişimi engelliyor ve bunun yerine kullanıcıları yeni güncellenen 'Hakkında' ayarları sayfasına yönlendiriyor.
Sistem kontrol paneli ilk olarak Windows NT 3.51 ve Windows 95'te tanıtıldı ve yüklü...
@ipad 2098 20 tb 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Bende kendimden şikayetçiyim, bu tarz olaylara neden bu kadar müsemma gösteriyorum diye. Aslında hiç bir şekilde bunlara göz yummamak lazım ama işte bazen rahat edesiniz diye tolerans gösteriyoruz.
Sonrasında bu ve bunun gibi olaylar ile tepemize çıkmayı başarıyorsunuz.
İlk önce göstermenizde fayda var, belki ufak bir hareket ile çalışabilir. En azından paranızı boşa vermemmiş olursunuz, eğer sorun varsa çıkma olanı alacaksınız zaten sonuçta. :)
Kullanmış olduğu alt yapı Xenforo sistemine ait onun için benziyor.
28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.
https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
Günahı içenin boynuna, amma büyütüldü olay arkadaş. Nereden nereye geldi. :) Çok seviyorsunuz tartışmasını..
Rahat olun, içene de içme deyip biz ket vuramayız.
Söz konusu SDN Forum olarak yaş sınırlaması getiremeyiz, bunun takibi yapılamaz. Yaş sınırlaması demek demokratik haklarına el koymak demek.
Burası özgür (kurallar çerçevesinde) bir platform..
Merhaba; söz konusu YouTube içeriklerini bu şekilde tek tek başlık altında yayınlamıyoruz. Forum Kuralları gereği bu tamamen reklama girmektedir.
Buna istinaden aşağıda örnek başlıkları vermiş olduğum içerikleri kontrol ederseniz haftalık olarak kendilerine ait başlık içerisinde videolarını...
Selamlar; benim moderatör ekibimde ki arkadaşlarıma yada dostlarıma kimse üstüne vazife olmayan işlere kalkışmasın.
Söz konusu tartışma gereği beinsports'a para vermekten bıkmadınız mı? başlığı altında bir tane konu açmışsınız. Bu konu içerisinde site ismi vererek yayın hakkı olmayan bir...
Her biri kendi alanında güvenli olduklarını iddia ediyorlar, ancak bu tamamen kendilerine has bir durum. Hepsinin birer arşivi mevcut. :)
Kime göre ve neye göre güvenli olduğunu düşünmek lazım.
@Anomali bebe 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Bu arada söylemek istediğim bir durum var, her mesajının altında diğer sitenin profilini paylaşacaksan o zaman orada sıkıntı var demektir. Sonra uyarmadı deme lütfen.
Sürüm ile alakalı bir sıkıntı söz konusu değil abi, şöyle düşün çalışan bir mekanizma mevcut bu mekanizma yenilenmesi gerekiyor yenilendikten sonra o mekanizma içerisinde çalışan bir çok dişli ve çark mevcut. Bu dişli ve çarklar yenilemiş olduğumuz mekanizmaya apaptasyon sorunu yaşıyor.
Çünkü...
Ne yapmak istediğinizi tam olarak çözemedim;
- Diğer sitenin reklamını mı yaptınız?
- Orada bulunan profilinize mi reklam yaptınız?
- Burada bulunan hangi olayı çözememişik?
- Rütbe dediğiniz nedir ki? Gelip geçici..
- Hangi forumda bulunan son konunuz?
@Bu içerik forum kurallarına aykırı olduğundan dolayı filtrelenmiştir. Üyelere özel mesaj ile reklam yaptığından uzaklaştırılmıştır. Devamında sürekli ban olarak değerlendirilecektir.
Merhaba, güncelleme ile alakalı bir hata söz konusu yarattı. Şuan için arama kısmını hataları giderildikten sonra tekrar aktif hale getirilecektir.
Bildirim kısmında görünen hata bizimde sürekli olarak karşılaştığımız bir hata, onunla ilgili nereden kaynaklanır bulmaya çalışıyoruz.
Merhaba Dostlar, evimize acaba bir tane temizlik robotu alsak mı diye düşünürken bizim ofiste bulunan arkadaşlarımızın bir adet videosuna denk geldim.
Biliyorsunuz ki gün geçtikçe teknoloji kendini geliştirerek insanlara daha rahat bir yaşam sunma yolunda ilerliyor. Ancak bu rahatlığı yaşarken...
Yok sayın hocam, bir zamanlar okulda bende belli bir süre kullandım. Ancak sonrasında işim gereği sürekli olarak Q klavye kullandım. Hatta bir patronum F klavyeyi Q klavye üzerinde kullanırdı.
Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğrulama yaptınız mı?
https://forum.shiftdelete.net/konular/steam-kullanim-rehberi-tum-sorular.480372/#post-4064471
Artık tamamen alışkanlık haline gelmiş sanırım, ofisten çıktığımda kapı önünde diyorum ohh ne güzel bugün hava mis gibi.. Birden irkiliyorum, bu kadar rahat nefes almamam gerekiyor benim derken bir bakıyorum ki maskeyi takmayı unutmuşum. Koşturarak maskemi alıyorum tekrar aşağıya indiğimde...
@AZEREVAN c-) Özel mesaj yoluyla üyeleri rahatsız etmek veya taciz edici mesajlar yollamak yasaktır.
Sonuçta internet ortamında bulunan bir video indiriliyor. + olarak mp3 olayı biliyorsunuz ki yasal değil.
Buna istinaden illegal bir paylaşım olması sebebi ile kaldıracağım.
Böyle bir sorun ile ilk defa karşılaşıyorum. Eğer giriş yaparken ekran alıntısı vs. yaparsanız görme şansımız olur ve ona göre müdahale edebiliriz.
Giriş aşamasında şuana kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadım.
Biz kendimiz uğraştığımızı biliyoruz, herkes istediğini söyleyebilir. Biz kendimizi bildiğimiz sürece bir sorun yok.
Güvenlik açısından önlemlerimizi almakla yükümlüyüz, sonuçta bu veriler hem bizi ilgilendirdiği kadar sizleri de ilgilendirmektedir...
@Marco Diaz 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır...
Burada gereksiz bir durum görmüyorum. Yetkili arkadaşımızın işlemi tarafınıza yaptıktan sonra alay edercesine kendisine cevap vermişsiniz.
Burada gün içerisinde yüzlerce raporlanan mesajlar ve forum içerisinde bulunan mesajları kontrol eden arkadaşlarımızla alay etmeniz size bu özgürlüğü...
Bir ara bende kullandım gayet güzel ve kullanışlı bir gözlük. Oyun hissiyatını arttırır mı orası tartışılır. Sadece gözlerin daha iyi bir görüşünü sağladığı kesin diyebilirim.
@Heilung 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Korkunun ecele faydası yoktur kardeşim. Korkularını yenip üzerine gidersen kazanmış olursun. Onun için korkmana gerek yok, alt tarafı bir sınav olarak düşün.
Zaten hali hazırda yaptırmak istemiyordum, ancak işte büyüklerin istekleri örf adetler vs. derken dedim ufak bir şey olsun bizim olsun dedim ama bu saatten sonra sanırım oda çok zor bir durumda. Yani anlayacağınız bu saatten sonra düğün yapmak daha çok masraftan başka bir şey değil.
Artık...
@abi pro Abi olsan da, baba olsan da artık bundan sonra bu platforma giremeyeceksin. Farklı bir hesap seviyorsan adam gibi takılmasını bileceksin. Bilmiyorsan da cezasını çekeceksin.
Güncelleme ile bir çok özellik getirilmiş, söz konusu şuan bulunan hatalar halledildikten sonra güncelleme ile gelen özellikleri bir araya getirerek bir tane konu başlığı ile bilgilendirme yapacağız.
Merhaba arkadaşlar; Papara Kart kullanan arkadaşlarımızın sorunları yada güzellikleri hakkında beraber tartışacağımız bir başlık olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Papara Kart'ın faydalarından herkes yararlanmalı diye düşünüyorum.
Dün mesela N11 sitesi üzerinden bir alışveriş gerçekleştirdim...
@Yusufemreaktass 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
@_MusTy_ a-) Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Uzun süreden beri bende hesabıma erişemiyorum, dediğiniz gibi direkt olarak kimlik istiyor. Kimlik atmak zorunda olmadığımı hissediyorum. Onun için hiç kimlik atmadım., atmam da.
Ne alakası var arkadaşım, konuyu saptırıyorsunuz ve kendi aranızda tartışmaya giriyorsunuz. Bu tarz mesajlara normalde uyarı vermemiz gerekiyor ancak şuan için vermiyorum. Konuyu daha da uzatırsanız bende butonumu kullanmak zorunda kalacağım.
Burada kimseyi haklı yada haksız olarak görmüyorum...
Merhaba dostlar, gecikme için kusura bakmazsınız herhalde. :)
Pandemi sonrası aşırı derecede iş yerimde bir yoğunluk söz konusu bir türlü müsait olamıyorum. Ancak yarın iş yerinden erken çıkarsam vaktimi tamamen bu işe ayıracağım.
Saygılarımla.
@arbysdelisi 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır...
28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.
@glossofobhia 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Tekrarı halinde forum üzerinden kalıcı...
Bu laf sanırım bana geldi. Edirne'de yaşıyorum biraderim ancak hiç anason kafası ile gezmiyorum. Hediye dediğin ufak tefek şeyler, bunu da büyütmemek lazım. Hem veriyorsam bundan size ne? :)
Edirne'de maske takmayan 2 kişiye cezai işlem uygulanırken Yunus Tim'ine saldırıyorlar, sonrasında tabii ki temiz bir sopa ve sonrasında ters kelepçe..
Ne gerek var şova anlamıyorum, yasal olarak bu maske takılacak. Dinlemiyorsan cezasını da paşa paşa çekeceksin.
Akşam haberlerde bu bahsi...
AMD kullanıyorum, şuana kadar bir sorununu görmedim. Intel çok eskiden kullanmışlığım mevcut, hatta bilgisayar toplardık tüm işlemcileri sürekli Intel seçerdik.
Ne kadar güzel olur aslında, tüm siyasetçiler istifa etsin. Sonrasında halk seçsin getirtsinler 10-15 adam sıfırdan Yepizzz Yeni Türkiye verelim adını da.. :)
Hortlatmak sayılmaz bence, o konu üzerinde belki gerekli tespitin mevcuttur paylaşırsınız. En azından 2. bir konu açılmadan tartışma tekrar o konu üzerinden devam edebilir. Normal bir durum.
Öz ağabeyim pandemi öncesi (yani virüs henüz ortada yokken) kahvehane açtı kendisine. Aradan 1 ay bile geçti yada geçmedi pandemi sebebi ile tüm kahveler kapatıldı. O durumu çok iyi biliyorum, eşi çalışmayan, lisede bir öğrenci, ilkokulda bir öğrenci olan kızları var. Düşün ne durumda...
İki ucu değnek olan durumdayız şuan dostum. Bir yana bakıyorsun ağzı olduğundan dolayı konuşuyor. Diğer tarafa bakıyorsun sadece konuşuyor, anlattığını kendi anlamıyor ama sadece konuşuyor.
Hangi aydayız şuan Eylül ayı Ağustos ayından iyi değil ise ben bir şey diyemiyorum.. :)
Ekonomi...
Eğer bunu bana söylüyorsanız yanlış duvara toslarsınız. :) Ben A kişisi gitsin yada B kişisi gelsin demedim. Düzenin değişmesinden yanayım; kişilerin, partilerin ve partizanların benimle hiç ilgim olmaz.
Düz adamım ve düz kalacağım. Takım tutar gibi ne parti tutar nede kişi tutarım. Her koyun...
GeForce RTX™ 3090 çıkması ile sanırım artık kasalarımız büyüyecek. Neden derseniz yukarıda bulunan görsel üzerinde 3090 ve 1080ti yan yana konumlandırılmış.
Baktığınızda 3090 ekran kartının ne kadar kallavi bir durumda olduğunu görebiliyoruz. Ekran kartını alacak arkadaşlar kasalarını ona göre...
Türk insanı sonuna kadar emeğini harcar, hatta emeğinin üzerine bile çıkıyor. Ancak bu emeğin karşılığını alamıyorsa sıkıntı zaten orada sevgili ağabeyim. Bunu anlatmak o kadar zor ki, anlatamamakla kalıp üzerine çok laf yiyenler var bu ülkede.
Benim sorumun cevabı budur. Sevgili dostum sana teşekkür ederim. Ancak bazı arkadaşlarımız sanırım farklı düşünmüşler, a haber den b habere geçenler mevcut. Tamamen yaygara koparmak için uğraşıyorlar ama neyse.. :)
Ne kadar güzel emekli olacakmışsınız. Emekli paranız ile alırsınız o zaman bir tane araç, gerçi o eskide kaldı değil mi? Emekli ikramiyesi ile ev yada araba almak.
Bu arada bende 65 yaşında emekli olacağım, siz yine kurtarmışsınız..
En doğrusunu siz biliyorsunuz ya! Biz bilmediğimizden böyle, cahil kaldık diyelim..
5.000.000 mesajı istatistiklere göre attık sevgili kardeşim. İstatistiklere bakarsan şuan mesaj sayısı (silinmeyen) 5.118.000 küsür silinenler üzerinden değil forumun istatistikleri üzerinden gidiyoruz. Ama...
Dünden beri bazı haber sitelerinde COVID-19 aşısının ülkelere nasıl dağıtılacağı hakkında haberler görüyorum. BM tarafından bununla ilgili bir düzenleme yapılacağı filan söyleniyor.
Aşı çıktı ve dağıtımı tartışılırken benim aklımda sorular kaldı. Sizce aşı harbi harbi bulundu mu? Bu ara çok...
Benim alamama sebeplerim neler acaba? Kendimi bir sorgulayayım. Yada bu gücü nasıl elde edebiliriz, asgari ücret ortadayken, açıklarsanız sevinirim. Ona göre kendime harita çizmek istiyorum.
Akıllanmazsınız!
Edirne gibi bir şehirde yaşıyorum, yaz sezonunda sessiz sakin geçer. Kış aylarında sadece öğrenci mevcuttur. Kış aylarında öğrenci kalkındırır, yaz aylarında ise sürekli sokaklar sessiz ve ıssız olur. Ancak 2 yıldan beri yaz sezonlarında Bulgaristan vatandaşlardan yürünmüyor...
Adamın isteği yerine gelmiş zaten, kendi ayakları üzerinde duran bir evlat istemiş. Bu tarz insanlara da ne bileyim, bir yandan evet iyi bir davranış ancak baba ve oğul ilişkisi yönünden pek iyi bulmuyorum.
İleride acaba ben nasıl olacağım? ?
Arkadaşlar, 5 kişi bardak için dolmadan gönderim sağlayamam haberiniz olsun. @TBM sadece dönüş yaptı geri kalan @CharliesBoth , @reisemre57 , @EmreAladag32 arkadaşlarımız henüz adres bilgilerini iletmediler.
25.09.2020 tarihine kadar iletilmezse tekrar yedeklerden arkadaşları seçmek zorunda...
Ne çok seviyorsunuz arkadaş siyaseti, sonra ama eleştiri yaparken bu site teknoloji sitesi değil mi neden siyasi konular vs. var? Siz istiyorsunuz diye var belki de! :p
Geçen sene ne yada ondan önce ki sene miydi yaw karıştırır oldum. Ne kadar güzel gelecektim kafaya koymuştum sorunlar çıktı biliyorsun. Kısmet bakalım.. :)
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.
Söz konusu kullanıcı adı değişikliğini daha yeni yapmışsınız, zaten kararınızı vermişsiniz. Kararınızı en azından doğru yönde yapsaymışsınız. 1 sene beklemeniz gerekecek, sayılı gün çabuk geçer.
Şuan için kupaları bir hallede bilsem hepinize tek tek geri dönüş sağlayacağım, ancak diğer kupa kazananlardan geri dönüşleri sağlıklı olarak alamadım. Bir kişi dönüş yaptı sadece..
Konu üzerinde kurallara uymayanları belirttim yedek talihlilere gün doğdu. Buna istinaden bir kaç değişiklik gerçekleştirildi ve ilk mesajımda bunları tam olarak belirttim.
İlk etapta SDN Kupalarını acil olarak vereceğimden dolayı akşama 5 arkadaşımız ile özel mesaj yolu ile iletişime...
Merhabalar;
SDN Forum 5.000.000 Mesaj Çekilişi başlıklı forum çekilişimizin sonuçları açıklandı.
Kazanan arkadaşları tebrik ederim!
Kazanan arkadaşların bir şey yapmasına gerek yoktur sırayla ben sizinle iletişime özel mesaj yoluyla geçeceğim..
SDN Kupası Kazananlar
@Avicebron
@Barış Aytar...
Sorunu sadece siz değil tüm üyelerimiz ve bizlerde karşılaşıyoruz. Server ile alakalı bir sorun söz konusu, bununla ilgili olarak bu akşam gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Maskelere zaten biz bağışıklık kazandık sanırım. Maske takılıyken nefes almak, insanlarla iletişim kurmak zor olsa da önlem olarak en iyi aksesuar olarak görebilirim.
Çoğunuzu kendimize ait atıklara her zaman dikkat ediyoruz, ancak başkası tarafından yapılana biraz ses çıkartamıyor gibiyiz. Vurdumduymazlık sanırım bunun adı, ben yapmıyorum oda yapmasın mantığı.