- Reaksiyon puanı
- 23,585
Anlarsın sen ne demek istediğimi. Geç artık.Nedediğinizi anlayamadım
Anlarsın sen ne demek istediğimi. Geç artık.Nedediğinizi anlayamadım
Olsun boşver ne demiş atalarımız. Su testisi su yolunda kırılır..Anlarsın sen ne demek istediğimi. Geç artık.
Oraya niye üç nokta koydunkiOlsun boşver ne demiş atalarımız. ...Su testisi su yolunda kırılır..
? ?Oha konu nereden nereye gelmiş ve hala silinmemiş ilginç
3 nokta koymadım ki ? 2 noktayı iç çekme olarak düşünebiliriz o cümledeOraya niye üç nokta koydunki![]()
İlginç? ?
Konu bayat ekmek üzerineydi nereye geldi bende anlamadımm..
Üstelik yanlış bölüme açıldığı halde kilitlenmemiş hayrett
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 nokta koymayı severim
Ben de anlamadım neyse by byArkadaşlar konuya yeni girdim 4 sayfayı okumadım. Arkadaşa yardımcı oldunuz mu konu bayağı sapmış gibi gözüküyor?
Bayat ekmek fotoğrafları atmıştı bende gereken öneriyi verdim hocam. Tabi başka öneri verende olmadıArkadaşlar konuya yeni girdim 4 sayfayı okumadım. Arkadaşa yardımcı oldunuz mu konu bayağı sapmış gibi gözüküyor?
Bende muhabbeti ilerlettim.Bayat ekmek fotoğrafları atmıştı bende gereken öneriyi verdim hocam. Tabi başka öneri verende olmadı
Tek sorun düğünü benimle yapman ? ?Bende muhabbeti ilerlettim.
Belki Düğün yaparız forumda diye.
Yok yok kız varya ortalığı karıştırıp kaçtı bence onu şikayet edelim. Banlasınlar gitsin başka forumda canım desin üyelereTek sorun düğünü benimle yapman ? ?
Harbi ya ayak üstü benide sahiplendi. Kendimi çok kötü hissettim. Sevgililerime karşı sorumluluklarım var benim.. ? ? ?Yok yok kız varya ortalığı karıştırıp kaçtı bence onu şikayet edelim. Banlasınlar gitsin başka forumda canım desin üyelerehahsgsgaha
Kızlar hep aynı zaten kafaya takma. Eğer atak yapmaya çalışan olursa affetme karşı atak yapHarbi ya ayak üstü benide sahiplendi. Kendimi çok kötü hissettim. Sevgililerime karşı sorumluluklarım var benim.. ? ? ?
Atak yapıcamda gücüm yetmiyor. ? Keşke sana kilitlenen füzelerden olsada kendimi savunabilsem ?Kızlar hep aynı zaten kafaya takma. Eğer atak yapmaya çalışan olursa affetme karşı atak yap
Muz ceviz falan ye. Gücün Yarım saat geçmez depolanır. Durmadan saldırabilirsin.Atak yapıcamda gücüm yetmiyor. ? Keşke sana kilitlenen füzelerden olsada kendimi savunabilsem ?
Böyle muhabbetin içinde üye mi kaybetmek olur?Hocam adam telefonunun fotoğrafını atmış kulaklık hoparlörünün etrafında koruyucu çıkmış. Üye kaybettik. :/
Konu telefondu asil? ?
Konu bayat ekmek üzerineydi nereye geldi bende anlamadımm..
Üstelik yanlış bölüme açıldığı halde kilitlenmemiş hayrett
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 nokta koymadım ki ? 2 noktayı iç çekme olarak düşünebiliriz o cümlede
Ekmek resimi görünce Midesi mesaj attı. Çok acıkmış olmalı ki durduramadı kendisiniKonu telefondu asil