James Howlett
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,734
Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Güncelleme yapmanın vakti geldi. Burada bir süre sonra olacaklar diye bahsettiğim durum oldu. Ve sorumluluklarım artarak yeni bir unvan kazandım. Yani iki ay kadar önce baba oldum. Bir yandan çok güzel bir duygu ama diğer yandan çocuğuma bir gelecek kurabilme endişeleri ve kaygılarıyla dolu bir süreçteyim. Umarım bunu başarabilirim.Stresli hissediyorum. Bir süre sonra olacaklarla nasıl başa çıkacağımı düşünerek, stresle boğuşuyorum. Sorumluluklar artacak, geçim kaygısı, gelecek hazırlamak falan filan.
Allah,sağlıklı ve Anne'li Baba'lı büyümesini nasip etsin.Güncelleme yapmanın vakti geldi. Burada bir süre sonra olacaklar diye bahsettiğim durum oldu. Ve sorumluluklarım artarak yeni bir unvan kazandım. Yani iki ay kadar önce baba oldum. Bir yandan çok güzel bir duygu ama diğer yandan çocuğuma bir gelecek kurabilme endişeleri ve kaygılarıyla dolu bir süreçteyim. Umarım bunu başarabilirim.
Geçici duygusallık.5 yıllık bir ilişkiyi gömmüş ve yol gitmek istemeyen anlayacağınız pert airbagleri açmış araba gibiyim. Konu artık sadece kız da değil. Yoluna devam edememek olduğun yerde kalmak bunlar mental olarak oldukça yorucu.
duygusallık değil hocam tam tersine çok ketun biriyimdir. Mesele ah vah etmek değil. Yola devam edememekGeçici duygusallık.
Kendine yeni bir yol haritası çızevceksin. Bu yol burda biter. Önünü görene kadar işine odaklan. Herkesin bir gün yaşadığı bir durum.duygusallık değil hocam tam tersine çok ketun biriyimdir. Mesele ah vah etmek değil. Yola devam edememek