Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ya empire total warda Osmanlı ile çok iyi ilerliyorum 1702 yılındayım güç:korkunç, servet:muhteşem en güçlü ordu bende oyundaki ama bazı yerlere gidemiyorum yol yeşilden sonra kırmızı oluyor gidemiyorum dolayısıyla saldıramıyorum bazı şehirlere bunun 1.4 yaması ile düzeldiğini...
Valla kötü olmak spidermana çok yakıştı spiderman 3 oyunundan kendimi alamayıp 2 kere bitirmiştim ama sm3 filmin senaryosuna göreydi bazı bölümler de mickey mouse ve fallout dünyası hiç uymaz.
Adolf Hitler ya
1.Hz.Muhammed
2.Atatürk
3.Adolf Hitler en çok yaşamasını istediğim adamlar bunlar ya düşünüyorumda birgün bir 3.dünya savaşı çıkarsa ki Allah göstermesin inşaallah çıkmaz.
Adolf Hitler gibi birisi gelip hitlerin yarım bıraktığı işi devam ettirse keşke de şu yahudilerini...
Şimdi girdim matematikten kötü not almışım birde üstüne bu şarkı valla daha çok üzüldüm şimdi annem babam falan kızcaklar of şarkı tam kötü not alanlara göre.
Plain Logic haklı bende de zamunda hesabı var ama ben bu hesabı hiçbir başka torrent sitesine takas etmem.Arena-tryi denedim söyledikleri kadar güzel değilmiş laflarla şişirilmiş boş bir site bence.
Ben soru sormam hesap sorarım.
Kurtlarla yaşayan ulumayı öğrenir.
İki kişinin bildiği sır değildir.
Sonunu düşünen kahraman olamaz.
Ölüm ölüm dediğin nedir gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım.
Bu lafları sevdim.
Bence kaspersky 2010 final sürümü çok iyi g-data dan sonra en iyi antivirüs diyebilirim.Ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.Opossum yanlış şeylerle insanların kafasını karıştırma.Kaç yıllık Allah bilir yazdıkların şimdi onlardan eser yok.
Kardeş o kolla pcde god of war 2yi çok iyi oynarsın çünkü bazen ekrandaki tuşlara basman gerekiyor tuşlarda ps2 tuşu olduğu için sen o kolla god of war2 yi kolay oynarsın bu arada noldu indirdin mi güzelmi?(gow2)
Ya tempex bir yürü git Allah aşkına gelmiş burda avrupayı savunuyor avrupanın da abdnin de Allah bin belasını versin ne biçim insanlarsınız orda niye tecavüz haberleri çıkmıyor sizce düşündün mü hiç Türkiye'de haberi çıkıyor ama orda genel olarak çoğu kişi tecavüz edildi diye şikayetçi...
Evet bak en iyi cevap o valla vericeksin böyle bir cevap susacaksın birde açıklama olarak yaratıkların olduğu, mermilerin havada uçuştuğu ölen insanların olduğu,her yerden kan fışkırdığı bir oyunu hangi çocuk oynayabilir(6-12)arası hadi 10 yaş üstü belki oynar ama korkunç oyunların yanına...
Valla ne yalan söyliyim hayatım oyunlar yüzünden aksiyon oldu maçları artık sevmemeye başladım şöyle şurada aksiyon dolu birkaç dakikalık bir video olacak full aksiyon özel hareketler olursak yaratıklar vs vs ne manyak olur be neyse abi oyun çıkalı 1 hafta falan oldu valla videoyu ilk...
Kardeş kurulumu falan rusça ya da bulgarca her neyse menüde yapacağın ayar yok zaten direk en üstteki new game oluyor zaten.Oyun açılmadan bir menü açıyorsun (şimdiden nasıl açacağını söylüyorum:D)Orada türkçe dili bulursan bulursun yoksa karışık rusça ya da bulgarca dedik ya ondan türkçe dil de...
Athlon 3200
Geforce 8500 gt
1 gb ram var işlemciyi %50 ya kullanıyor ya kullanmıyor e tabi bazı sahnelerde kastığı oluyor ben ortalama 15-20 fpsde oynuyorum çok az kasma var arkadaş athlon II x4 3 gb ram 9400 gt ile 50-60 fps ile oynuyor ve hiç kasma yok valla bulursanız nette bulgarca ya da...
God Of War 2 nin pc için emülatörle çekilmiş halini oynuyorum biraz kassada(arkadaşın sistem yüksek onda kasmıyor) grafikler pcde kötü ps2 de hayvan gibi ama oyun güzel god of war 2yi pcde oynamanın tadı gerçekten başka hele işlemciyi %50 bile harcamıyorsa.
Vay vay vay hayran kaldım çok güzel gülüyor gerçekten hiç görmemiştim hele şu salıncakta sallanırken olan resmi çocukları çok sevdiği herkes tarafından biliniyor gerçekten çok seviyormuş.
Bence bu listenin başına counter strike geçmeli.
Sonrada
GTA 4
COD 4
NFS Most Wanted falan filan
He tabi counter strikeden hemen sonra half life ve half life 2 serileri falan geliyor onları anlarsınız diye yazmadım ama yaziyim dedim.
Kaspersky 2010un orijinal türkçe sürümü çıktı zaten hazırlandı.
http://www.kaspersky.com.tr/yuklemeler.html
Bu linkten en üstteki versiyon 2010 türkçeyi tıklarak 68 mb boyutundaki türkçe kaspersky 2010u bilgisayarınıza güvenle kurabilirsiniz.Allah razı olsun militarist kardeşin verdiği 365...
Sağol kardeş Allah ne muradın varsa versin(biraz dilenci gibi oldu:D )
Çok sağol.Sen kendi kullanacağın lisansı mı yolladın yoksa kendi kullanacağından başka bir lisans mı bu?Kendi kullanacağın lisanssa valla hiç bulaşmam o lisansa sonuçta kendi lisansını yollamış olursun kabul edemem eğer...
Kardeş valla kendim kullanacam.Dünden beri belki 100e yakın host mail denedim error bilmem ne hatası veriyor lütfen kardeş lisans lazım beni iyi tanıyanlar kaspersky fanatiği olduğumu bilirler başkasına verip napayım lisansı lütfen kardeş çok ihtiyacım var.Özel mesajdan ya da mailime yollarsın...
İnternette googleye oyunun ismini ve yanına crack diye yazarsan bulursun o crack dosyasını oyunun yüklü olduğu yerde exe dosyasının yanına yapıştır değiştirilsin mi derse evet de.
Bana da kaspersky key verir misiniz
atilla_orak_41@hotmail.com
Dünden beri kasperkskyın sitesinde key almaya çalışıyorum şu windows partydeki hiçbir host maili kabul etmedi ya lütfen bir tane key verin kaspersky 2010 için lütfen mailim yazıyor mesajda.
Kardeş agp ekran kartları geride kaldı bundan olabilir mi artık yeni ekran kartlarından al ne biliyim hd 4650 hd 3850 3870 falan filan kart yüzünden olabilir sorun önceki ekran kartın neydi onda böyle bir sorun var mıydı?Eğer eski ekran kartını kullanırken böyle bir sorun yoksa sorun şimdiki agp...
Valla yarısından çoğunu yaşadım 96da doğdum ama yarısından çoğunu yaşadım belki.Valla büyükte olsam ordakilerin hepsini tekrar tekrar yapmak isterdim.Çoğunuda arasıra yapıyoruz arkadaşlarla zaten zile basıp kaçmaca falan:D
İşlemci bakımından sıkıntı çekebilirim ben benimkide amd 64 3200:DBirinciyi anti aliasing açık en yüksek ayarda multide bile kasmadan oynadıysam ikinciyi sanırım hayli hayli oynarım ve oynamakta istiyorum inşaallah uzun bir oyun olur.Ama insanın bir oyuna da başlayınca bitiresi geliyor ya.Olsun...
Metal Slug 4 playstation 2 versiyonu gerçekten çok süper oyundu hele internet cafede amca oğullarıyla beraber oynardık süper bir savaş oyunuydu grafikleri benim için önemli değildi o oyunda eğlenceyi tam olarak veriyordu bize.
Kardeş bu oyunda shift gibi atı kartlara üvey evlat gibi davranıyorlar ben 8500 gt 1 gb ram athlon 3200 ile anti aliasing 2x physx açık full ayarda en ufak kasma olmadan oynadım.Cloakengaged bence oyna bak gereçkten çizgi filmlerini izlerdim bu oyun çizgifilmlerine bin basar.
Valla oyunun sonundaki videoda batman uçan arabasıyla şehre giderken sudan kutu çıkıyordu ve de scarecrow parmaklarını kutuya atıyordu yani dışarı çıkıyordu scarecrowunda peşine düşecek batman büyük ihtimalle dlclerin haberlerini ve indirme linklerinide erkenden verirseniz seviniriz.Oyun çok...
Valla bende bozuldum bu olaya adamlar bizi savaşta arkamızdan vurmuşlar katliamlar yapmışlar sen git birde üstüne dost ol hemde dostuna saldırdığını bile bile yok böyle birşey bizde Amerika gibi iki yüzlü olmaya başladık.Bunun sonu hayır değil ama hayrola.
Pek birşey anlamadım sorulardan illumunati çıktı bana.Ne oluyorsa ya şu testi ve oyunun konusunu uzun olarak türkçe olarak anlatacak olan var mı bana?
Olsun benim 3 ırkta da adamım olur yani her ırkı denerim böyle levelliyse 10 lvle kadar falan en güzelinde karar kılarım ki şu sorulardan...
Tamam o zaman boks:D3 round:D
Valla böyle hiç güzel olmuyor filmin başlamasına 2 saat var millet konuyu gözlüyor film başlamadan bu konu açma yarışınızı hiç sevmiyorum.Bu söylediklerim Alia'ya da gidiyor sonuçta o başlattı bu yarışı.
Virajları iyi alın ha:D
Oha ya başladı mı ki film valla kardeş konuyu erken açacam dedin öyle de oldu film 10dan sonra falan başlıyordu o zamana kadar özet yanlış mı hatırlıyorum?
Kaç saat öncesinden bize filmden ne anladığımızı soruyorsun.
Arkadaşlar bıktım en sonunda ya yardım edin birincisi patch yüklenmiyor yüklüyorum yüklüyorum açılırken V:1.0 diyor, kağıtlarda en ufak oynama yok fizik hareketleri yok patchi yükledikten sonra crack yapmasamda girebiliyorum ki demekki yüklenmemiş birde patch yüklenirken başta yüklemeden...
Arma 2 yide inceleseniz millet bitirecek biz daha yeni indirecez.
Haritası 277 km2 ymiş.Yürüyerek 4 buçuk jiple 2 buçuk helikopterle 20 dakikada adanın bir ucundan diğer ucuna gidebilecekmişiz.
Not 4 buçuk 2 buçuk saat falan gerçek zaman yani oyunda oynasanız gerçek zamana göre 4 buçuk saat...
Aslında bir taktik var şimdi necmiye atın birşeyler uçurumdan düşeceği zaman bırakın tekrar size koşsun yine atın yine düşeceği zaman size koşsun 3.cüde anında düşürürsünüz.
100 dolarlık kart çok dikkatimi çekti bayağı ucuzmuş yeni bir sistem toplayabileceğim zaman bu kartı alacağım.Valla AMD bayağı ucuza satıyor ürünlerini.Helal olsun kısaca.
Maniac mete abi ne kadar manyak şanslı bir adam çıktın sen:DSanki adam sana veriyor resimleri şuralara koy diye o şekil yani eh anasını vay be helal olsun.
Abdurrahman hadi şanslısın bilet sana geliyor:D
Abi birde şu haberin yanında bir de ipucu verin ya.Eh kapatıyorum artık herkese görüşürüz...
Saniyelerle kaçırdım be tüh moderatör olsaydım hemen mesajını silerdim:DAma nerde:D
Vallaha diyorum onun baktığı linkten bakmadım directx11 yazıp ikinci sayfadakileri gezerken her linke tıkladım sonra sayfalarıda gezerken karşıma çıktı ama gerçekten inanamıyorum saniyelerle kaçırmışım en fazla...
Abi şimdi Kocaeli'den İstanbul'a gelmek için otobüs bileti, otel masrafları, fuar masrafları, yeme içme,gezme tozma, masrafları karşılanacaksa ben geliyorum:DE bu kadar masrafı var başka şehirden o fuara gelmenin.
Abi mesajı yarım saat önce yazdın duyurmadın hala.:D
Evet bende 2. oyundaki maxı istiyorum bayağı iyiydi o oyunda bitirmiştim en sevdiğim oyunlardan biri olmuştu 3 arkadaş toplanıp hep onu konuşuyorduk biri 1.yi oynuyordu ben oynamamıştım onu anlatıyordu ben 2.anlatıyordum.Süperdi 3.ye bakılırsa güzel değil gibi gözüküyor inşaallah gece olur...
Pesimist abi haklı aynen ya valla oynuyacak oyun kalmadı bir l4d2 birde bunu bekliyorum eh napalım l4d2 önce çıkacak l4d2 bitsin, assasins creed 2 bitsin bu anca çıkar.İnsanı ne kadar oyundan soğutmaya meraklı bunlar ya.
Valla bilmiyorum da benim de videolarda bir sorun var 303 failed falan ya da 202 failed hatası alıyorum video yüklenirken ve başlamıyor video yüklenmiyorda forumda birşeyler var.
Yooo o şeydi galiba bir tane İngiliz genç bir subay mıydı komutan mı general mi bilmiyorum işte ters ters bakıyor Atatürk'e falan söylüyorlar anlatıyorlar diyor sen benim babamı öldürdün diyor Atatürk'e Atatürk'te peki sen söyle bakalım babanın bizim topraklarımızda ne işi vardı?
Son cümlede...
Valla süper oyun inşaallah kaldırır call of duty 5 anti aliasing x4tü galiba full ayar kasmadan oynuyordum bunu da oynarım herhalde infinity ward optimizasyon konusunda çok iyi.
Kokoru firmasının yaptığına baktımda gerçekten ayırt etmek çok zor bir an gerçek zannettim ama hiçbir robot kadın gerçek bir kadının eşin yerini tutamaz bence.
Tabiki Niko valla tam türk tipi bir adam adamın tipini huylarını hareketlerini türklerden çalmış birde kafamı karıştırdı Niko Avrupalı şimdi Türkiye'de birçok şeyde artık Avrupa'dan biri olarak kabul edilmeye başlandıysa Niko türk mü:DTipi, huyu, hareketleri, silah kullanımı tam türk:D
Valla bence buronut paradise cityden pek bir farkı yok hem burnout paradise citynin grafikleri daha iyi parçalama efektleri daha iyi bu oyunda birtek silahlar eklenmiş başka güzel yanı yok bence burnout paradise cityi denemeni tavsiye ederim ama senin oyunda kötü değilmiş.
Ya fındık faresi sen ne biçim bir insansın vallaha diyorum düşünemiyorum ya şimdiki kızlar hep böyle oldu şimdiki kızlar erkeklerden daha azgın valla.İnsan yapmadan önce öbür hayatı düşünür be bu hayat sadece birkaç yıllık kısa bir ömür öbür dünyada ise sonsuzdan da öte son kelimesinin bile...
Ya bunun sonunda gördüğünüzde bayağı tırsabileceğiniz birşey çıkıp bayağı bağırmıyor muydu?
Yemedim:DYemezler.Bildiğim için açmadım ilk oynadığımda ses te açıktı tırsmıştım bayağı bir daha yemezler:D
Kardeş sadece o değil bir sitede physxin ekran kartınnın çekirdeğindeki belirli bir yükü alıp physx programına yani kendisine yükleyip çekirdeği biraz rahatlatıp oyunlardaki kasmaları da azaltıyormuş diye okumuştum tabi bu olay birtek physx destekli oyunlarda geçerli.
Valla gerçek mi oyun mu anlamadım hele etraftaki binalarda çok iyi olunca dedim ulan gerçekteki resimleri mi koyuyorlar oyun diye dedim hayranım bu oyuna.
Valla kardeş buronut paradise city the ultimate box gerçekten grafik olarak çok süper kocaman bir şehirde birsürü araba ve motorsikletler sürüyorsun istediğin gibi arabayı parçalıyorsun hayatında gördüğün en iyi araba parçalanma efektleri bu oyunda var bu oyundan ileri araba parçalamanın...
Gerçekten güzel oyuna benziyor kesin oynayacağım.Suikast oyunlarını seviyorum hele bu oyunda rönesans döneminde geçmesi, bir suikastçiyi yönetmemiz, ve gerçekten kişilerin yer alması çok büyük bir artı bu oyun için.
Bu video küfür,şiddet,erotik içermektedir erotik fazla değil yani öyle göstermiyorlar ama küfür ve şiddet var ve hepside bizim insanlarımızdan küçük çocuklardan dizilerden izleyin de ne olduğunu görün +18ide geçiyorsa video moderatörler kaldırabilir.
Evet grafikler aynı sayılır pek bir fark yok yeni grafikler olsaydı çok önceden açıklarlardı bazı detaylar gelişmiştir o kadar eskisini oynadıysan bunu da rahat oynarsın ki ben bunu full ayar büyük ihtimalle %90 oynayacağım kasmadan.Vay siviller falan kesin oynayacam bu oyunu.
Uçağı ittirme olayı gerçek araştırırsanız görürsünüz bir haberdeydi sanırım uçak arıza mı ne yapmış galiba murat 131 gibi:D çağırıyorlar ordan birkaç adam itiyorlar çalışıyor yola devam ediyor:D şaka şaka ama uçağı itme olayı gerçekte neden ittiklerini hatırlamıyorum bir haberde vardı.
Kardeş programın tam ismi
Malware Bytes Anti-Malware
Gerçekten süper program lisanslı olarak kullanıyorum tabi para vermeden:lol: :D
Sonrada bir combofix dene tamamdır.
Abi shift süper valla seyirciler bana git git diyor el sallıyor arabanın yanındaki adam yarış başlamadan hemne önce tamam işareti yapıyor baş parmağı ile
:thumbup1: bu işareti iyice coşuyorum geçesim geliyor tier 2 deyim elimde full upgrade stage 3 skyline gtr var çok süper bir oyun ya nfs bu...
Ben bugün resident evil 5 reloaded olarak indirdim kurulum falan değişik bir dildi ingilizce değildi işte kurdum ingilizceyi seçip oyunu açtım ayarları yüksek yaptım oyuna giriyim dedim start game new game dedim loading ekranı çıktı hemen sonra ekran karardı sesler gelmeye başladı teker sesleri...
Sağol kardeş o sorunu düzelttim donduğunda görev yöneticisini açıyorum arkada reklamların sesleri geliyor click to start yazısı çıkınca da oyun açılıyor oynuyorum ama yine de sağol.
Valla animasyon dizisini izlemiştim güzeldi bence karakterleri bile ezberlemiştim bölüm bölüm izliyordum izliyorumda arasıra oyununu da kesin oynayacağım çıkmasına da az kalmış torrentlere bir göz atayım ben:d
Ya tamam vadi güzel ama fazla şiddet içeriyor yok omzuna sıkarsın bana racon kesme lan der ben racon kesmem kafa keserim deyip kafasını kesersin sopayla adamı parçalarsın falan çok şiddet içeriyor yoksa güzel dizi.
Demoyu denemeyecem valla batman arkham asylumun eğer oynamayı bilirseniz demosu 15 dkde bitiyor ama boyutu 2 gb onun için tam sürümü anca deneyecem ama zaten tam sürüm çıkmadan ön sipariş alan torrentciler kendi oyunlarını piyasaya çıkmadan upload ederler.
Niye canım dirt2nin de grafikleri gran turizmo 5 e çok yakın hele o videolarda yeşil renkli bir subaru var ya oyunun girişinde de bulunan o subaruyu bir videoda gördüm aynıydı gerçeğide dedim ulan ne biçim oyun yapmışlar dx11 destekli tabi olacak o kadar drit2 dx11 destekli bir kart istiyorsa...
Nvidia dx11 için birşey yapamadı ya dx10 için bas bas bağırırken bunun için susuyor neden dx11 için birşey yapamadı AMD'yi görünce de çatlıyor dx11 kart satın almaktan caydırmaya çalışıyor insanları ama yemezler.
Son cümlede küfür var araya nokta koyup bir harfi kaldırırsın ve bu konunun yeri komik yazıdır forum kurallarını okuyunuz.
Fazla olmasada güzeldi.
Edit:Chimera komik yazılara taşımış.
Bu yamayı 1 hafta önce görmüştüm.İndirme linki verir misiniz?
İndiriyorum bende niye oyun başladığında optionsta physx ile ilgili ayar göremedim diyordum.
Valla dün shifti kurdum ilk oynayışımda valla hiç hoşuma gitmedi ciddi söylüyorum zaten bir kötü yani arabanın fazla kayması yoksa kontroller mis gibi diğer kötü yanı da yüklemeler uzun başka kötü bir yanı yok bence gökyüzü siyahtı düzelttim oyuna tekrar girdim bir kere daha aynı test yarışını...
Bende valla indirdim oynadım 5 saat mi ne oynadım oyunun senaryosu %65te bitiyormuş ben %15 yaptım 5 saat falan fazla kısa değil yani ama gerçekten oyun çok süper seslendirmeler hayatımda gördüğüm en iyi oyun seslendirmeleri jokeri süper seslendirmişler dediklerinden birşey anlamasamda söyleyiş...
Valla bence çok doğru bir karar Recep İvedik'e hiç gülmediğim halde Kemal Sunal'ın gülüşü bile hıhıhıhı:D diye gülüyor ya o bile güldürüyor beni her defasında Allah rahmet eylesin gerçekten en komik filmler onda.
Bu konuyu açmamın sebebi öyle herkese tek tek bayramını kutlayacağıma tandıklarım değil bu konuyla tüm SDN ve herkesin bayramını kutlamak istedim.Sizde bayramınız kutlu olsun yazarak tüm SDN'nin bayramını kutlayabilirsiniz tekrar hepinizin bayramı mübarek ve kutlu olsun.
Bende oynuyordum bir ara sonra sıkıldım bıraktım ama tekrar başlıyabilirim troy abi arkadaş oluruz senin ittifak ne?
Valla grafixcer kardeş bana da swon6 da öyle oldu ilk serverde test serverinde oynadım bayağı belki 4-5 ay 15-20 bin kişiden ilk 200 lere ulaşmıştım o kadar ilerideydim premium...
Sağol kardeş.Kardeş ne zaman gelir posta kutuma bakıyorum yok hala?Kardeş gereksize baktım iletiyi aç dedim sonra posta silindi galiba içeriği göster dedim iletiyi aç dedim silindi ne oldu ki?
Kardeş benim pcden bi ara 4000 tane virüs çıktı ne olacak.Antivirüssüz 3 ay dolaştım internette bir kaspersky yüklüyüm dedim senin virüs sayısı kadar trojan 500 küsür reklam amaçlı program zararlı site 3500ü geçik virüs çıktı.
Allah'ın izniyle yarın oynama fırsatım olacak tabi ttnetin ezik hızıyla nasıl indirecem bilmiyorum 12 saat kaldı diyor 100 kb ile indiriyorum 1 mbit bağlantı.
Kardeş ekran kartın zaten eski sen git 120 tlye falan 150 tlye gta 4ü bile yüksek ayar çalıştıracak ekran kartları var hem onlar öyle çok ısınmaz.Onlardan al.
Arkadaşlar ben batman arkhama sylum readnfo direct2drive şeklinde data 1-5 halinde indirdim crackte yaptım dün yükledim ama açılışta eidos yazısı tam gelmeden yarasalar geçerken donuyor oyun işlemi sonlandır yapıp kapatıyorum dün 20-25 kere oyuna girmeye çalıştım en sonunda donmadı ama bugün...
Şimdi birşey diyecektim ama ağzımı bozmayacam arife arife ya ne g.tlüklerini gördünüz de engelliyonuz siteyi adamlar yapcak bişi bulamadılar site engelliyorlar en güzel siteleri engelledikten sonra biz ne yapalım interneti boşa para veriyoruz ttnete o zaman yakında SDN'Yi de erişime kapatırlar...
Kardeş arkadaş doğru söylüyor HİS marka al bence ekran kartını arkadaşın verdiği ekran kartları alanında lider ve de HİS markası gerçekten soğutma konusunda çok başarılı PALİT'ede bakmanı öneririm bazı model ekran kartlarında çift soğutma sistemi kullanıyor iki tane fan var yani.Ben 3.sistemi al...
Bak doğru ölümüne ayran ayran kadar güzel şey var mı ya?Kola içsemde ayran her zaman birinci tercihim ayrandır doğrusu içine böcek möcek kaçsa göremeyiz ama:D böcek kaçması çok zor ama yine de ihtimal var:DValla bu haberden sonra yanlış olsun doğru olsun koladan iyice tiksinmeye...
Most wanted tarzı olsa iyi olurdu grafikler dursun tamam da oyun most wanted gibi olmadıktan sonra neye yarar millet sokak yarışını serbest dolaşmayı seviyor şehri tamamen gezmeyi seviyor.Most wanted 2 ismiyle bir oyun yapsalar undercover gibi de olsa illa denerdim.
Valla microsofta sor:DO yaptı işletim sistemini biliyordur:D dicem ama bilmiyorum valla bunlar çok karışık işler ama temalarla ilgili bir klasörde olduğu kesin google bak istersen belki windows klasörlerinin hangisinin temalarla ilgili olduğunu falan detaylı bilgi bulursun belki.
İşletim...
Valla ben nvidia diyorum gerçekten en iyi kartlar pahalıda olsa nvidiada normal kartlarda da physx desteği gerçekten süper sırf physx desteği için nvidia ekran kartı almayı düşünüyorum physx desteğini mirrors edgede denemiştim gerçekten çok büyük etkisi oluyordu katkısı büyüktü.8500 gt ile...
Vallaha adım gibi hatırlıyorum monopolynin sitesinde dünya şehirleri adlı yeni oyun için oyunda yer alacak şehirler seçiliyordu hergün İstanbul'a oy veriyordum birde yanında Ankara ile İzmir vardı sanırım hepsine hergün oy veriyordum Ankara ile İzmir dereceye giremedi ama İstanbul'u başlara...
Valla ben bu oyundan pek umutlu değilim ama neyse daha batman arkham asylumu indiriyorum sonra resident evil 5 reloaded listede duraklattırdım bekliyor inmeyi shift en sona artık.
Kardeş o kadar bütçen varken ileriye dönük olmak istiyorsan ddr3 ram almalısın anakartınında ddr3ü desteklemesi lazım.
Diğer parçalar yerinde gözüküyor ama ben uyumsuzluktan anlamam ama parçalar güzel gözüküyor tabi başkalarıda yardım ederseanlarsın ben anlarıdma fazla değil yani ekran kartı...
Valla ben 100 kb ile oyun indiriyorum 1 mbit bağlantım var.Ama ttnetin Allah bin belasını versin Japonya'da 60 tlye 1 gigabit kullanıyorlarmış(türk parasına göre 60 tl)ben böyle ttnetin valla ismimizi batırıyor bare ismi başka olsaydı rezil ediyor bizi.
Bak doğru söylüyorlar ne kadar güzelde olsa film daha ilk başlarda güllü küfür etmeye başladı:D Kim sinirlendirdiyse artık:D Fazla küfür var dizide.RTUK ne dicek acaba şimdiye kadar birşey demesi gerekiyordu ama geç kaldı sanırım.
Nasılsa antivirüs yok inadına o reklama tıklardım:DMalwarebytesı denerdim bakalım bulur mu bunu diye.Nasılsa antivirüs kullanmıyorum anca dosyalara birşeyde yapmayacağım çok fena bir virüs olsa çabucak temizlerdi diye düşünüyorum.
Resident Evil 5
Need For Speed Shift
Batman Arkham Asylum bir tek batman torrentlere düştü o da fazla uploader yok diye 10 kble indiriyor hangi birini indirecem ki:DPardon alıcam:D
GHNCKR bak aynen hatta öyle şeyler yapıyordum ki komşu diyordu lan sen ne zaman vista yükledin buna:DHalbuki xp teması yüklemiştim açılıştan regeditten simgeler seslere kadar performansı hariç herşeyi vistaydı birde yanına sidebar koymuştum tam olmuştu.
Valla öyle ergenliğin bütün getirdikleri bende var ve yavaş yavaş azalmaya başladı:DKüçücüğüm herşeyim ne olur uzaklara gitme gidersen öleceğim şimdi büyüyeceğim olmadı ya Yalın'ın şarkı mıydı bu küçücüğüm herşeyim küçükken büyüdüğümü anlatmak istedim işte:DFear 2 kuruldu şimdi onu oynuyum full...
Romantic abi moderatörsün diye birşey demiyorum ufaklık demeyin bana 14 yaşında ergenliği neredeyse bitirmiş koca adam olduk eğer demeye devam ederseniz Ciana ablayı zor görürsünüz kaçırınca 2 ekran kartı da isterim:DEkran kartını getirmeden alamassınız Ciana ablayı elimdem bağlı bağlı kalır...
Setgs abi üzgünüm ufak bir işim var chrome yeni sekme açıcam falan çok uzun sürüyor malum internet yavaş 10-15 dk sonra sana güzel bir liste veririm Ciana ablamız hazırlar:DŞaka şaka herşeyi Ciana yapcak değil ya yardım ederiz valla şimdiden dostum gibi hissediyorum Ciana ablayı canım diyesim...
Şimdi Ciana ablamızdan hazırlamasını isteyecem kızacak bana:DNeyse saat 7 olsun sofaryı 10 dakikada kurarız.
He kurulum bitiyor Fear 2nin anca 3 saatte anca kuruldu:D
Kim valla ben yapmadım yaptım mı yoksa:DHiçbirşey hatırlamıyordum o gece neler oldu:D
Bak şimdide extazi olduk güzel lakaplar çıkıyor yeni üyelik mi açsam:DPesimist duymasın sonra Pesimist kanatlandırır:D
İlk ilanı aşk geldi dideme yolluyor bu şarkıyı x-large:D
Yepyeni bir SDN ile izdivaça...
Ne yazıyordu ilanda kim yazmıştı?
Romantic abinin miydi kimindi Princess diye dost olduğu iyi bir üye vardı gerçekten dostlardı Princess onun o Princessin hep arkasınday dı(yanlış anlamayın:D) Ciana abla bana birtanem dediğine göre bizde dost olacaz belki ne dersin?Onlarda böyle konuştuğu için...
Bilmem aklımdan öyle geçti:DSen bunları neden sayıyon deyince aklıma bu geldi.
Aslında nickim de uymuyor değil bana ayarlarsa birini tembih etsin ayarladığı kişi bana ex aşkım desin:D
Çevrimiçiydim sonra işte fear2yi kuruyordu hala kuruluyor 4 buçukta başladım kuruluma gerçekten:DKonuşun ya bakıyorum kötü şeyler yapmamışınız ex falan demişiniz de neyse:D
Ne oldu neyden konuşuyorsunuz:D
Ciana abla ya o kadar söz ettim senden anca hakkımda yazılar yazmaya başlamışın neyse neyse kafeye çok kişi uğramıyor bu aralar ya?
Niye şükürler olsun diyonuz çok mu ihtiyacınız vardı:D
Ben rüyamda geçmiştim:DValla helal olsun adama şöyle o hızlı koşmasıyla şu banliyo 13teki adamın takla atışı binalara tırmanışı kaçışı falan birleşse herhalde o adamı kimse tutamaz koşa koşa binaya tırmanır prototype gibi:D
Şu filmi yapanlara gıcık kapıyorum nerde film yapıyorlarsa oranın polisleri Türkiye'nin en iyileri Es-Es'te adam diyor burası İstanbul'a benzemez falan biz yakaladığımızı bırakmayız falan diyorlar sanki diğer şehirlerde top oynatıyorlar yakaladıklarına bence de çok saçma bir dizi.
Abi o bayanlar bölümü konusu çalışmalarıyla uğraşıyor şuan bir daha buraya uğramaz sanırım pasta falan getirirler aradasırada spybottan korkması için bir sebepde yok spybot banlama yetkisine sahip değil:DSpybot küçük kalmış süper moderatörlerin yanında ee ıyy:D :D Şaka yapıyorum şaka ama nedense...
Kızın babası nereye bakıyor resimde öyle ayıp:DRamazan Ramazan kız gerçekten çok güzel he birde Uras'ın yanında kıvırcık saçlı bir çocuk var ya onun sevdiği bir kız mı ne var filmde sarışın falan o da çok süper.
Müziği pek beğenmedim.
Valla gerçekten süper bir adam ya kendisini normal bir insan olarak görmeside + birşey diğer ünlüler gibi herkese hava atıp zenginlik falan yapıp şımarıklık yapmıyor.10 üzerinden 10 bir oyuncu.
Ben star demiştim sitedeki ankette neredeyse kimse katılmamıştı benim lafıma starın görüntü kalitesi çok güzel stara geçmeli falan demiştim doğru çıktı.ExCeLLeNT'tin söylediklerine hayır demeden önce katılmadan önce tekrar düşünün.
Söyle Tunç'un pantolonunu sen mi indirdin?
Hayır yaban ben indirmedim
Yalannn söylüyorsun
Hayır yaban yalan söylemiyorum ben indirmedim.Sus uleeeyn.
Ya yaban bıktım artık şu tokatlarından.Aşkından verem oldum desem yalan söylüyorsunn diye bağıracağını bildiğim için demiyorum.Duvardaki benim...
Valla konser versin Türkiye'de birkaç arkadaş sonra mahalleden abiler toplanıp gideriz ama Ramazan'dan sonra Ramazan Ramazan olmaz öyle şeyler:DSonra konserde eğilir tutar aşağı çekeriz başta biz olmak üzere yüzlerce kişiden kurtulamaz:DAnladınız siz onu.Birde bana elletse var ya devamı gelecek...
Tuğçe güzel ovv hemde Kocaeli'den inşaallah rastlarım:DŞöyle bir çarşıya çıkayım bugün görürüm belki Alia abi sende atla otobüse gel desperadoyu da al gelin Kocaeliye Tuğçeyi bulalım öperiz severiz sonra siz memlekete götürürsünüz sizde orda öper seversiniz:D
Ölenler için başsağlığı dilerim Allah rahmet eylesin yağmacılarında Allah bin belasını versin.
İnşaallah çabucak düzelir millet nelerini kaybetti ya onlara çok üzülüyorum bir adam 1 buçuk milyonluk tırını kaybetmiş durum vahim en kısa zamanda kurtulurlar inşaallah.
Bence güzel canım zaten mesela ben genelde 10 üzerinden 4 puanı sese veririm ses olarak güzel saçları sarı ve toplu 6 puan kıyafet falan al işte bana göre 7-8 puanlık güzel bir kız.
Not:10 puan kategorisinde kıyafet yoktur:D
Valla ana sayfayı açtım 5 cm geri çekildim resmi görünce saliseler içinde eski halime döndüm.:DF.E.A.R ı indiriyorum güzele benziyor birde boyutu az olsa tam olacak.
Valla doğru bende dedim daha maç başlamadan Sabri niye yok niye yedeklerde.Tuncay zaten umudu kestim ondan babam pek maç izlemez ama yinede bilir bazı şeyleri dedi bu Tuncay kim be ne salak oynuyor böyle falan dedi.Şu Portekiz hakeme gıcık kaptım he birde arkada konuşanlara arkada konuşuyorlar...
Berabere bitti of ya bizim adamların yarısı salak oynadı başka söyleyecek birşey yok hakemlerde şeylik yaptı şimdi diyecem ayıp olacak anladınız siz hakemlerde birşeye benzemiyordu.Berabere bitti maç napalım kısmet böyleymiş ama Bosna Hersek'te de at gibi adamlar vardı boyları 2 metre koşuları...
Berabere bitti of ya bizim adamların yarısı salak oynadı başka söyleyecek birşey yok hakemlerde şeylik yaptı şimdi diyecem ayıp olacak anladınız siz hakemlerde birşeye benzemiyordu.Berabere bitti maç napalım kısmet böyleymiş ama Bosna Hersek'te de at gibi adamlar vardı boyları 2 metre koşuları...
4 gün önce izledim bu videoları siz dark carnival haberi verdiniz bende buldum izledim hepsini hepsi dark carnival bölümüne ait şu Jockey'de yeni boss.
Michele yapabildiğini yap atabildiğin kadar at o gizli ajan demiş olayım iki kere bitirdim oyunu ah sokakta görsem sıkacam gırtlağını beni terketti diye ama işte sokakta bulamamki artık.
Şukufenin camına taş atalım sonra da kafasına attık mı bayıltırız:DSüper bir film ya Zekai de bi alem.
Kuttusi:Mürsel ben torunu senden isticektim oğlum. :D
Mürsel:AAAAA. :D
Bu haberde şeye benziyor hani diyorlar ya bazen OMO reklamındaki kız vardı kirlenmek güzeldir diyordu he onu da kirletmişler(anladınız):D (gerçek mi bilmiyorum bi aralar duyuyordum:D)Omoyu denesin belki temizlenir:D
Abi ya artık googlede aratınca birşey olmaz.
Pesimist abinin açtığı Julia Strain konusuyla google de julia strain diye aratınca 3.sırada
Julila Strain(Hastasıyım)-SDN
Shiftdelete.net ... falan yazıyor bunda çıksa ne olacak:D
Arkadaşlar utorrentten torrent indirmek istediğimde çoğu torrentların altta ulaşılabilirlik çizgisi kırmızı oluyor indirilmiyor çoğu torrent son zamanlarda da indirmek istediğim torrentlerın kalan süreleri gözükmüyor tam hızda son sürat indiriyorum ama durdurup tekrar başlattığımda çok yavaş...
Kardeş virüs bulaşmasın sakın? arkadaşa da birkere virüs bulaştı kaç tane dosyası gitti bırak görev yöneticisini kayıt defteri msconfig chkdsk falan CMD hiçbiri çalışmıyordu yani büyük ihtimal virüs girdi.
Valla bu oyunu çıkar çıkmaz alıcam süper oyun ya valla 17 kasımı bekleyemeyecem çıkınca torrenten indirmesinide bekleyemiyecem hemen koşup alacam.Çılgına döndüm şuan valla en iyi haberlerden biri bu left 4 dead 2 ile ilgili.
14 yaşındayım abi demene gerek yok benden küçük değilsen he birisi abi deyince kendimi büyük hissediyorum:DSüper oyun şu ek paketler pcyede çıksa da oynasak hep xbox360.Kardeş forumda gta 4 türkçe yama mevcut gta 4 türkçe yama diye aratırsan bulabilirsin ya da oyun bölümünde ileriki sayfalarda...
Evet dimitri için çalışıyorsun Phil belle konuşuyorsun dimitri sana ihanet ediyor falan tuzak kurdum diyor ama seni görevi geçersen 500000 dolar alıyorsun dimitri kaçıyor.Sonra Roman evleniyor ya tam kapıdan Mallorie ile çıkıyor dimitrinin adamı da ordaymış bekliyor dışarı çıkmamızı bizi vurcak...
Kardeş biraz geç oldu doğrusu hem iyi hem kötü yoldan iki kere bitirdim ben de gta 4ü:D
Bende de pegorino kolaydı dimitri zordu.Son bölüm olarak dimitriyi öldürmek istersen dimitrinin adamı Roman'ı vuruyor öyle öldürüyorsun Pegorino'yu öldüreceksen Pegorino keleşle sevgilini Kate'yi vuruyor...
Eski günlerim aklıma geldi valla aşık olduğum zamanlar ne güzeldi be.Şimdi aşktan eser yok bende canım kızlardan başka birşey istiyor aşktan başka:D
Ben Barış Akarsu'nun söylediğini dinliyorum şuan valla.
Valla bu konuda kaldım böyle prototype oynayasım var daha bitirmedim elizabeth greeneyi anca yendim oynamak istiyorum ama konudan çıkamıyorum ki ne kadar bağımlılık yapıyor buna da yasak getirmesinler bağımlılık yapıyor diye konuya:D
Bizim verdiklerimiz yetmedi mi:D
Abi 5 kutu var ya için içebildiğiniz kadar.Toplu halde en fazla bunu buldum kopyala yapıştır yaparsınız içersiniz durmadan:D
Saray helvası diyorlar içi pişmaniye dolu ben çok yedim bunlardan yuvarlakları da var bunların.
Yani çevresi çikolata alanı pişmaniye.
Slokr abi sen iste ya Allah Allah fiyatı mühim değil diyoruz.
Al bak kriz zamanında coca cola getirdik:DSana yeterde artar be abi istediğin kola olsun.
Pardon abi alıntıya bakmışım ben abi ne istiyon söyle yeter fiyatı sorun değil:DHatta söyle sana corei7nin resmini bile koyarım fiyatı sorun değil.:D
Abi düzgün yemek istiyorsan bundan yiyeceksin
Hem dışı kakao kaplı hemde ısırsan dağılmıyor içi pişmaniye dolu:D
Valla arkadaşla aradık bugün avatar Prototype arkadaşım oluyor mahalleden benim hiçbiride uymuyor valla kaç tane denedik yok şu uymuyor yok bu uymuyor 15dklik masa açmıştı süresi bitti hala bir resim koyamadık:D
Ohooo nfs shift,batman arkham asylum,resident evil 5 aynı gün çıkıyorlar hangi birini indirecem ki:DTek tek 2 ayda anca biter anca alırız o zaman ya napalım.
1.Yönetici profilden mi açtın vistayı?
2.Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?
3.Tarayıcılarının ayarlarına girersen belki ya da vistanın ayarlarına görünümle ilgili şeyler vardır vista kullanmıyorum ama olması lazım.
4.Sistem geri yüklemeyi denedin mi?
5.Bütün denediklerin olmassa vista cdsini...
As66 bizi şu resimdeki arabaya at dolaştır biraz kızlara bakalım hatta ne dersin bir manita buluruz spya ya da romantiğe:DRomantic benim rus gelinleri beğenmedi.Türk bulalım o zaman.
GKHNCKR Aman Tanrım mı gerçekten izlemelisin bak ismini unuttum falan ama şu hayvan dedektifindeki maymunu olan adam oynuyor.İşte o filmin konusuda saçma ama gerçekten süper bir film adam tanrı oluyor bir tanrı yetkisini ona veriyor sonra dönüp alacak ondan işte o da tanrı oldu ya tanrı güçleri...
Grafikleri iyi diye çalıştırmaz demeyin sistem gereksinimleriniz uyuyorsa en düşük ayarda rahatça oynarsınız.
-Tech InfoPublisher: Activision
Developer: Infinity Ward
Genre: Modern First-Person Shooter
Release Date: Nov 5, 2007 (more)
ESRB: MATURE
-Minimum System Requirements
System...
Karcx doğru söylüyor şurda çok az kaldı directx11 ler çıkıyor geleceği düşünüyorsan sistemi biraz daha sonra al hem daha fazla para biriktirirsin hem dx11li kart alırsın kalan parayla da birkaç parçayı güçlendirirsin.
Linux kurmayı istemiyorum doğrusu formatı hiç hiç istemiyorum çok ayar çektim pcye hepsi gidecek formatlarsam onun için sistem geri yükleme de çalışmıyor, yardım ve destekte.Svchost.exe virüsü nasıl temizlenir biliyor musunuz uzun olsun karışık olsun o kadar da acemi değiliz orta seviyeyiz...
Kardeş core 2 duolar normal seviye işlemcilerdir diye biliyorum bu sistemi alabiliyorsan core 2 quadda alabilirsin eğer yüksek performans istiyorsan core i7 ama core 2 quad almalısın bence core duolardan vazgeç.Başka eksi yönü göremedim az daha para katıp 4890 da alabilirdin ama bu da iyi olmuş...
Ya yine sorun yine sorun yardım edecek yok mu arkadaşlar bu sistem ne sorunlu çıktı be 1 haftadır pc her açıldığında sol üst köşede kişiselleştirilmiş ayarlar yazıyor altında da C:/Program Files(böyle mi tam hatırlamıyorum ama yanında da server.exe restart yazıyordu hep öyle açılıyordu ve de hep...
Naber millet koskoca İskender xp sp3ün sorunlarıyla uğraşıyor ya of of:DŞimdi de yardım ve destek çalışmıyor pcde bir sorun var diğer alternatifler de oynatmıyor videoları gom player dahil.Of ne olacak benim pcnin hali böyle.
Kardeş İKV bir süreden sonra sıkar hem çok zor lvl atlanıyor hemde atak skilleri 10 lvlde bir açılıyor yani ama yinede sen bilirsin airrivalsı tavsiye ederim türkçe olarak daha güzel bir oyun.Hemde uzay gemileriyle savaş yapıyorsun.
Yardım edin yardım ve desteği çalıştırmak istediğimde
Sistem hizmeti çalışmadığı için Windows Yardım ve Desteği açamıyor.
Sorunu çözmek için Yardım ve Destek hizmetini çalıştırın diye bir hata geliyor.
Ama ben zaten yardım ve desteği çalıştıramıyorum biraz saçma bir hata.
Xp Pro SP3...
Left 4 Dead 2, Modern Warfare 2, Batman Arkham Asylum, Dirt 2, Max Payne 3, Mafia II, Need For Speed Shifti bekliyorum.Videoda fazla olmasada eğlenceli olmuş sayılır.
Arkadaşlar prototypede ilk bölümde helikopterden kaçıyorum taksi fırlatıyor üstüme bende tam ona fırlatacam taba basıyorum ama mouseun sol tuşu dahil hangi tuşa bastıysam taksiyi fırlatmıyor ağır çekime giriyor oyun daha önce böyle bir sorun yoktu önceden de geçmiştim orayı ama şimdi...
Valla mediaplayer onları sıraya koyuyordu winampta karışık oluyor sırayla gitmiyor yapamamıştım diğerlerini denerim.GKHNCKR xp orijnal olmadığı için wmp 11 gitti şimdilik format atarsam orjinal yapacam ama(legal yoldan).
Arkadaşlar yardım edin ben başlat menüsünün 50 saniyede falan yüklenmesinden sonra sistem geri yükleme yaptım başlat menüsü düzeldi ama wmp 9.0 sürümü kullanıyorum ve de video çalarken wmp açılıyor video başlamıyor ekran durmadan F5 yapıyormuşum gibi oluyor kendini yeniliyor mu bilmiyorum da...
Benim gerçek isim olarak Atilla ama arkadaşlar kısaca İskender Büyük derler Roma imparatoru değil KVP'deki:D
Spybot İskender benim olum kaç kere söyledim:D
Romantic Mematilik yapmıyor muydu iki adam vuracam falan demiyor muydu?:D
Aynen kardeş ben batman:arkham asylum pc, mw2, falan bekliyorum birde hl2ep3 ya gerçekten bekle bekle gına geldi doğrusu aslında half life çıktıktan on yıl sonra çıkmış galiba half life 2 de ep3 inşaallah öyle olmaz:DHe birde l4d2yi bekliyorum.
Nazıımımm git şu spybotu sustur bakiyim:DRomantice de söyle adam vuracam derken topluca yakalattırmasın bizi polise:D
İskender geldi rahat durun:D
Bu arada hanginiz Nazım:D
Romantiğe birkaç tane gelin buldum:D
Romatic beğendin mi:D
Nerden biliyon belki gallardo:yes:
Bu arada zenginlerin olduğu bir yer gallardo veya murcielagonun olduğu yerde fakir adam olcak değil ya zenginler birşeyler yapmış gösteriş yapıyorlar millete.
2050lerde de Osmanlının eski yaşadığı topraklarda yeni bir Osmanlı doğacakmış bu da Türkiye olacakmış falan diyorlardı millet nereden uyduruyor böyle şeyleri anlamıyorum ki bir tek Allah geleceği biliyor utanma yok hiç adamlarda.
Ya kafama birşey takıldı bu kız inşaallah Kocaeli'den değildir çünkü benim 17-18 yaşında bir akraba var fenerbahçe forması giymiş bir resmi facebookta onunda Pelin diye bir arkadaşı var.Şüphelendim doğrusu saçları sarı mı kızın fenerbahçeli giysili resminde?
Nikesteel abi eğer senin profilde yani o ziyaretçi mesajları bölümünde cezalar bölümünde bir konu falan varsa senin mod işi yattı yani.Kaç konu olduğunada istatistiklerden bakıyorsun daha doğrusu kaç tane olduğu yazmıyor ama bütün konularını görebiliyorsun istatistiklerde ziyaretçi mesajları...
Merak etme sonradan dedim olum sen salak mısın half lifeyi bitirdin grafikleri doomdan kötüydü doom 3 grafik olarak half lifeden iyi niye sildin dedim aslında daha çok biraz gerilmemdendi ama sonra doom3ü yükleyip 5.bölüme kadar geldim tam bölüm bitcek öldüm te beni bölümün başından başlattırdı...
Kardeş o sorun değil yani xpmi illegal yollardan orijinal yaptım ben orijinal kullanıyorum tüm güncelleştirmeler açık sorun yok ama benim dediğim şey niye kasıyor pcyi başlat menüsü 30-40 saniye bekliyorum yüklensin diye önceden pc daha açılmadan başlata tıklıyordum şimdi chromeu açacam...
Açamıyorum ki anca düzeliyor pc o zaman he yanlız bir ara açmıştım wgatray diye birşey vardı açılışta kapatıyordum geliyordu kapatıyordum geliyordu sonra pc düzelince gidiyordu yani tek açılışta böyle yoksa normalden hızlı çalışıyor bilgisayar.
Arkadaşlar 4 gündür bu sorun var çözemedim xp açılıyor başlat çubuğunda birşeye tıklayamıyorum yükleniyor gösteriyor neredeyse 30-40 saniye bunu bekliyorum programda açılmıyor önceden böyle birşey yoktu açılışta çalışan programları da kapattım 2-3 tane program var o da xpnin kendi olan...
Valla çok süperdi ya nasıl diyim half life başından sonuna kadar bütün seriyi oynadım alyxe aşık mı oluyorum ne:wub:
O videoları izledim de alpha gerçekten espideo threede zaten kutuplara falan gidecekmişiz galiba(oyunu batırcaklar böyle olursa)Kardeş episode birin yeraltı yaşamı bölümünden...
Sitede birşey yok sadece eskilerden bir Amerikan şarkısı çalıyor duruyor çıkmaya çalıştığınızda ise bak ağlarım lütfen çıkma gibisinden mesajlar veriyor aynı mesajları 5-6 kere tekrarladıktan sonra çıkabiliyorsunuz istersenizde arkadaşların yaptığı gibi ctrl-alt-delete ya chromede denediğimde bu...
Bu videoları bugün episode twoyu birkaç saat önce bitirdikten sonra buldum şans eseri episode threeyi araştırırken bunlar çıktı karşıma %70(en az) gerçek diye düşünüyorum oyunların oynanış demoları gibi birşey.Kafa karıştırıcı videolar ama izlemeye değer hiç değilse half life 2nin son oyunu...
Chinatown Wars'ı mı soruyorsun sürüm olarak Chinatown Wars gta 4 ile beraber çıktı diye biliyorum yükleyecektim ama grafikleri görünce hiç bulaşma demiştim.Bu chinatown wars grafiklere bakarsak en iyi pspye uyar.