God Of War 3 Demo Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hipster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hipster

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha önce oyun içi videolarını izlemeye doyamadığımız merakla beklenen yapımın oynanabilir demosu nihayet yayında.

SCEE, (Sony Avrupa) PSN kullanıcılarının maillerine God Of War 3'ün oynanabilir demosunu indirebilmek için gerekli olan promosyon şifrelerini bugünden itibaren postalamaya başladı. Demoyu indirmek isteyen kullanıcıları 2.7 GB'lik büyüklüğe sahip bir dosya bekliyor. Promosyon kodu gönderilmeyen kullanıcılar ise Mart ayına kadar beklemek zorunda kalabilir zira demonun direk olarak ücretsiz indirmeye tabi olup olmayacağı henüz netlik kazanmış değil.

img_172951257026249.jpg

Kratos intikam için hazır

Promosyon kodu gönderilmiş olan kullanıcılar kodlarını PlayStation Network'e bağlanıp Redeem Code bölümünden kodlarını aktifleştirerek God Of War 3 demosunu ücretsiz olarak indirebilecekler.

:: PS3 sahipleri, mail adresinizi kontrol ettiniz mi ?

Yazan: Rumi Çabuk
SDN - http://shiftdelete.net

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bi hevesle maile baktım bana göndermemişler :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu oyunun 2.sini pcde emülatörle oynadım arkadaşın sistemde bile azcık kasıyordu düşünün benim sistemde 10 fpsden yukarı çıkmıyordu.

Arkadaşın sistem:Athlon II X4, 3gb ram, geforce 9400 gt
Benim sistem:Athlon 3200 64, 1 gb ram,geforce 8500 gt

Zaten kalite pcde kötüydü bende sildim valla böyle zamanlarda keşke çalışıp kendi paramı biriktebilseydim büyüyüp diyorum 14 yaşındayken ps3 almak biraz hayal gibi gözüküyor.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
banada gelmemiş beah 7 tane psn hesabım var nerdeyse hepsi farklı ülk ama birinde de mi olmaz be kardeşim :D