Assasin's Creed 2'den Tarih Geçidi

The Dark Knight

Profesör
Katılım
10 Eylül 2009
Mesajlar
3,914
Reaksiyon puanı
77
Puanları
0
Rönesans döneminde geçecek olan Assasin's Creed 2 bir çok tarihi karakteri de içinde barındırıyor.

Asssasin's Creed 2'in piyasaya sürülmesine kısa bir süre kala, yapımla ilgili bilgilerde su yüzüne çıkmaya devam ediyor. Ubisoft'un teknojolik tarih oyunu AC'de Haşhaşi olarak bilinen suikastçılar kardeşliğinin bir üyesi olmuştuk. Yeni yapımda ise ilk olaydan yaklaşık yüz yıl sonrasında Rönesans döneminde kan akıtacağız. Yeni karakterimiz Ezio, suikastçı yeteneklerine sahip bir soylu. Bu yüzden dönemin birçok ünlü karakteriyle tanışıyor. İşte Ezio'un bizi de tanıştıracağı Assasin's Creed 2 karakterleri.
assassins-creed-2-characters-screenshot1254142959.jpg
Kesinleşen karakterler
1. Carno Grimaldi (İtalya'nın en kötü kalpli adamlarından birisi.)
2. Caterina Sforza (Dönemin ünlü soylularından. Ordularını cesurca yönetmesi ve kültürüyle ünlüdür.)
3. Desmond Miles ( Altair ve Ezio'nun torunu. Onun gen hafızası sayesinde atalarının anılarını yaşıyoruz. )
4. Giovanni Auditore di Firenze (Ezio'un babası. Kendisi ünlü bir banker.)
5. Ezio Auditore di Firenze (Soylu bir gençken, ailesinin intikamını almak için Suikastçıya dönüştü. Oyunda yöneteceğimiz ana karakter)
6. Leonardo da Vinci (Ünlü sanatçı ve bilim adamı. Ezio'nun silahlarını o tasarlıyor.)
7. Lorenzo de' Medici (Floransalı Cumhuriyet ve barış yanlısı devlet adamı. Vefatından sonra ülkesi uzun süre barış yüzü görmedi. Ölümünden acaba biz mi sorumlu olacağız?)
8. Niccolò Machiavelli (Rönesans'ın en ünlü düşünürlerinden birisi. Filozof ve şair. Fikirleri Makyavelizm adlı felsefeyi oluşturdu)
Kesin olmayanlar
1. Altaïr (Ezio ve atasının gizemi bu oyunda çözülecek mi?)
2. Lucy Stillman (Desmond'un sağlığına gereğinden fazla önem veren bu karakter acaba bu oyunda da gözükecek mi?)
2. Warren Vidic (İlk oyunda Desmond üzerinde acımasız deneyler yapan bilim adamı. Animus teknolojisinin yaratıcısı. Deneyleri devam edecek mi?)
:: Oyunda yer alan tarihi karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net
 

ExCeLLeNT

Dekan
Katılım
20 Şubat 2009
Mesajlar
5,774
Reaksiyon puanı
17
Puanları
218
Gerçekten güzel oyuna benziyor kesin oynayacağım.Suikast oyunlarını seviyorum hele bu oyunda rönesans döneminde geçmesi, bir suikastçiyi yönetmemiz, ve gerçekten kişilerin yer alması çok büyük bir artı bu oyun için.
 

lorboloji

Doçent
Katılım
27 Haziran 2009
Mesajlar
584
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
1. oyun çok güzeldi bunun da öyle olacağını düşünüyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.
 

By_ÇaKaL

Asistan
Katılım
13 Kasım 2007
Mesajlar
128
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
1 oyunun tadı hala damağımda inşallah en kısa zamanda ikinci oyunuda görürüz.
 
Üst