BestLegend
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 205
Arkadaşlar bu siteden nefret ediyorum. Hani nasıl desem. Türkçeyi azıcık minnacık yanlış yazınca direk 2 gün yetkiyi kısıtlıyorlar. İnsanları desen zaten orada dolaşan insanlar hemen laf atıyor şu şekilde:
Ben RX480 mi yoksa GTX 1060 mı diye bir konu açmıştım bir tanesi yazmış ki:
Öyle yeni konu açmak kolay git bir araştır.
Ryzen 5 1600 için RAM ve anakart önerisi diye bir konuya da msı a320m yazmıştım bir tanesi gelmiş diyor ki:
Bilginiz yoksa insanları yanlış yöne yöneltmeyin. Nedenini sorduğumda da 4 tane RAM slotu olması gerekiyor diyor. Anırarak gülesim geldi. Herkes ille de 32GB ram mi yapmak zorunda ? 32GB ram yiyen oyunda yok
GTA5 her şey full 8K açsan en fazla 16GB ram yer adam diyor ki 4 tane ram slotu olması lazım. O zaman B serisi olup ta 2 tane RAM slotu olan anakartlar çok kötü ?
Kısacası bu forumun ne insanları iyi ne de moderatörleri. Türkçeyi gıdım yanlış yazınca direk yetki kısıtlamak nedir ?? Sırf ram kelimesini küçük yazdım diye yetki kısıtlayan bir siteden bahsediyoruz.
Technopat.net pişmanlıktır !!
Savunacak kişiler de adam gibi konuşsun hakaret falan etmesinler.
Ben RX480 mi yoksa GTX 1060 mı diye bir konu açmıştım bir tanesi yazmış ki:
Öyle yeni konu açmak kolay git bir araştır.
Ryzen 5 1600 için RAM ve anakart önerisi diye bir konuya da msı a320m yazmıştım bir tanesi gelmiş diyor ki:
Bilginiz yoksa insanları yanlış yöne yöneltmeyin. Nedenini sorduğumda da 4 tane RAM slotu olması gerekiyor diyor. Anırarak gülesim geldi. Herkes ille de 32GB ram mi yapmak zorunda ? 32GB ram yiyen oyunda yok
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Kısacası bu forumun ne insanları iyi ne de moderatörleri. Türkçeyi gıdım yanlış yazınca direk yetki kısıtlamak nedir ?? Sırf ram kelimesini küçük yazdım diye yetki kısıtlayan bir siteden bahsediyoruz.
Technopat.net pişmanlıktır !!
Savunacak kişiler de adam gibi konuşsun hakaret falan etmesinler.