Lg V30 için yeni videolar paylaşıldı.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Lg v30 un tanıtım tarihi yaklaştıkça firma tarafından paylaşılan görseller ise telefon hakkında daha fazla merak uyandırıyor.Bazı videolarda ise yeni tanıtılan note 8 e ise meydan okumalar mevcut.

Evet beyler boş geçmeyelim yorumları alalım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Note 8 in yeni introducing videosuda aşırı iyi olmuş .V 30dan da aynı çıkışı bekliyoruz ikinci ekranı niye kaldırdıki gerizekalılar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Satışları görünce ağlayacaklar.
LG kadar salak bir şirket yok V10'dan sonra ekran rekabetini kaybettiler.
Karşılarında Wacom seviyesinde bir kaleme sahip olan bir cihazla dalga geçme cürretine giriyorlar.
G6 diye sözde amiral gemisi diye ortaya çıkan telefonlarının kamerasını bir önceki amiral gemisi S7 tokatlıyor. V20'de olan hifi dac G6'da yok.
Çift OIS'li kamerası şuan rakipsiz bir cihaza karşı gelmeye çalışıyorlar. Note 8 neredeyse kusursuz bir cihaz kusursuz değil kusuru en az ve yaptığı nerdeyse her işi piyasanın en iyi şekilde yapan bir cihaz.

Reaksiyon puanı
5,164
Karşılarında Wacom seviyesinde bir kaleme sahip olan bir cihazla dalga geçme cürretine giriyorlar.
G6 diye sözde amiral gemisi diye ortaya çıkan telefonlarını bir önceki amiral gemisi S7 tokatlıyor. V20'de olan hifi dac G6'da yok.
Kamerası şuan rakipsiz bir cihaza karşı gelmeye çalışıyorlar. Note 8 neredeyse kusursuz bir cihaz kusursuz değil kusuru en az ve yaptığı nerdeyse her işi piyasanın en iyi şekilde yapan bir cihaz.
Eğer kronik hata olmazsa 3000 tl altına düştüğünde önerevileceğimiz tel olur

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G6 diye sözde amiral gemisi diye ortaya çıkan telefonlarının kamerasını bir önceki amiral gemisi S7 tokatlıyor. V20'de olan hifi dac G6'da yok.
Çift OIS'li kamerası şuan rakipsiz bir cihaza karşı gelmeye çalışıyorlar. Note 8 neredeyse kusursuz bir cihaz kusursuz değil kusuru en az ve yaptığı nerdeyse her işi piyasanın en iyi şekilde yapan bir cihaz.
Bence S8 , Note 8 den daha kusursuz bir cihaz .

Bu arada V30 için ön değerlendirme videosu yaptım , izleyebilirsiniz :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bence S8 , Note 8 den daha kusursuz bir cihaz .

Bu arada V30 için ön değerlendirme videosu yaptım , izleyebilirsiniz :)
S8 bence , Note 8 yanında çok boş bir telefon o kalem işi ayrı noktalara taşıyor ve S8 bana küçük geliyor. Çift kamera tarafında bu kadar kaliteli ve yetenekli bir çift kamera yok.

Ben LG V20'yi çok bekledim. 2 ay sonra kronik sorunları başladı.
LG V30'da hiçbir şey beklemiyorum. Mate 10'dan da hiçbir şey beklemiyorum. 6000'e çıkarsa yeni iPhone'dan hiçbir şey beklemiyorum. Bana göre bu senenin kralı Note 8

Şuan için düzgün bir şey olarak çıkmasını beklediğim tek cihaz Sony Xperia XZ1 Compact

Son düzenleyen moderatör:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ses olmasa daha iyiymiş mp3 le mi kaydettin hocam :D
Telefonun ses kaydedicisiyle , biçimi mp3 (3gp den dönüştürdüm)

Vallahi amatörüm filan ama benim sevdiğim iş bu , şuan ingilizce öğretmenliği okuyorum ama cidden severek yapacağım tek iş teknolojiyle ilgili bir şey olur , para kısmı umrumda değil , firmalar bana telefon gönderse incelesem , milleti yönlendirsem çok iyi olurdu , bir yerden başlayayım dedim böyle bir şey yaptım . Aynısını iPhone içinde yaptım . Önerin varsa beklerim :)
S8 bence , Note 8 yanında çok boş bir telefon o kalem işi ayrı noktalara taşıyor ve S8 bana küçük geliyor. Çift kamera tarafında bu kadar kaliteli ve yetenekli bir çift kamera yok.

LG V30'da hiçbir şey beklemiyorum. Mate 10'dan da hiçbir şey beklemiyorum. 6000'e çıkarsa yeni iPhone'dan hiçbir şey beklemiyorum. Bana göre bu senenin kralı LG V30.

Şuan için düzgün bir şey olarak çıkmasını beklediğim tek cihaz Sony Xperia XZ1 Compact
Tercih meselesi ben kaleme hiç önem vermiyorum .

Note 8 'in ilgi çekici tek yanı bana göre kamerası olmuş (S8 'e göre) gerçekten kamerayı mükkemmel yapmışlar , 2 fotoyuda çekiyor falan , bak kalem özellikleride çok iyi ama beni ilgilendirmiyor nedense . 2GB RAM filan benim için fasa fiso , isterse 10 GB fazla olsun şuan gayet yeterli 4GB RAM .

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Telefonun ses kaydedicisiyle , biçimi mp3 (3gp den dönüştürdüm)

Vallahi amatörüm filan ama benim sevdiğim iş bu , şuan ingilizce öğretmenliği okuyorum ama cidden severek yapacağım tek iş teknolojiyle ilgili bir şey olur , para kısmı umrumda değil , firmalar bana telefon gönderse incelesem , milleti yönlendirsem çok iyi olurdu , bir yerden başlayayım dedim böyle bir şey yaptım . Aynısını iPhone içinde yaptım . Önerin varsa beklerim :)
Resimler yerine videolarda kullanabikirsin sen konuşurken geçiyor ya ve snopynin hepsiburadada 20 30 liraya mikrofonları var onlardanda kullanabilirsin.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Resimler yerine videolarda kullanabikirsin sen konuşurken geçiyor ya ve snopynin hepsiburadada 20 30 liraya mikrofonları var onlardanda kullanabilirsin.
Yorumun için teşekkürler , zaten elimden geldiğince video kullanmaya çalıştım , birazda resim koydum , birdahakine indirebildiğim kadar video , boşluk kalırsa resim şeklinde filan yaparım . Gerçi şuan pek içerik yok gibi bu tarzda yapılabilecek yani yoksa 2 3 saat konuşurum içerik olarakta görsel yok :D

Burası Rize düzgün bir yer yok ki , izmire gittiğimde çook büyük bir media markt vardı telefonlarda açıktaydı istediğin gibi video çek sonra arkasına sesi yapıştır .

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
bu kadar kronik sorunlu cihaz yapıp hiç ders almayan başka firma varmıdır acaba ya. Lg kadar çöp bi marka olamaz

Reaksiyon puanı
125
ben umutluyum bu telefondan. sızdırılan tasarımı çok iyi. özellikleride fena olmayacak gibi.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
bu kadar kronik sorunlu cihaz yapıp hiç ders almayan başka firma varmıdır acaba ya. Lg kadar çöp bi marka olamaz
Hop hop hopp yavaş gel tamam sıkıntılı bir firma ancak gömmeye gerek yok.

LG V30'da hiçbir şey beklemiyorum. Mate 10'dan da hiçbir şey beklemiyorum. 6000'e çıkarsa yeni iPhone'dan hiçbir şey beklemiyorum. Bana göre bu senenin kralı Note 8

Hakikaten bende çok merak ediyorum bana göre ekran govde oranı iyileştirilirse en güzel tasarım ona ait olacak.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Kesin tırt çıkacak var ya bu. Milleti videolar ile falan heyecanlandırıyorlar hep başta.