_X_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,545

Güney Koreli şirket olan LG'nin V serisi modelinin yeni nesli olan V30'u sonbahar ayında duruyaracağı bugünün sıcak haberlerinden. Şirketin böylesi bir tarih planını seçmesinin temel nedeninin Samsung'un yeni nesil NOTE serisinin (Note 8) yaklaşan tanıtım ve satış tarihi olmasının etkisinin çok büyük olduğu görüşü hakim.
V30 için böylesi tarih seçilmiş olmasında LG'nin ders çıkardığını söylemeden geçemeyeceğiz zira önceki V ile G serisi modellerin belirlenen tanıtım ve satış tarihleri stratejisinin etraflıca düşünülmeden yapılmış olmasının zararlarını şirket halen yaşamakta.
Galaxy Note 8'in tanıtım ve resmi satış tarihlerinin kesinleşmiş olmasıyla birlikte
V30'un 15 Eylül'de kendi ülkesinde satışa sunulacağı açıklandı. ABD'de ise 17 Eylül'de ön sipariş açılacak olan telefonun, 28 Eylül 2017'de mağaza raflarındaki yerini alacağı açıklamanın diğer detayları arasında göze çarpıyor.
V30 hali hazırda çıkmamış olsada selefi konumuna geçecek v20 serisinden tüm kamera özelliklerinin geliştirilmiş halini devralacağı diğer bir ayrıntı olarak yansımakta.
LG V30 Hakkında Herşey İçin Tıklayınız.