Galaxy Note 7 Patladı, Araç Alev Aldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy Note 7 Patladı, Araç Alev Aldı!

Samsung Galaxy Note 7'nin şarj sırasında patlamasına ortaya çıkan haberler ile birkaç defa şahit olduk. Ancak bu kez patlayan Galaxy Note 7, bir aracın alev almasına neden oldu.

Son düzenleme:

yusufb58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bana pek inandırıcı gelmiyor. Arabanın büyük masraflı bir arızası mı var? At bitane Note 7'yi içine yak arabayı. Ne oldu telefon yaktı. Yok arkadaş inanmıyorum ben. Arabayı kolay kolay tutuşturamaz o telefon. Not: Samsung taraftarı birisi değilim ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Reaksiyon puanı
10,327
Bana pek inandırıcı gelmiyor. Arabanın büyük masraflı bir arızası mı var? At bitane Note 7'yi içine yak arabayı. Ne oldu telefon yaktı. Yok arkadaş inanmıyorum ben. Arabayı kolay kolay tutuşturamaz o telefon. Not: Samsung taraftarı birisi değilim ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Uzun bir süredir aynı şeyi söylüyorum. Bir şeyler dönüyor, bir şeyler oluyor ama aklım ermiyor bir türlü... Her ne hikmetse bu işler hep Amerikada oluyor, ve ne garip tesadüf "Elma"nın tanıtımının hemen arifesine denk geliyor. Bugün bizlere komplo teorisi diyeceklerini biliyorum, ne ki bir gün bu işin perde arkası aydınlatıldığında göreceğiz ne olduğunu...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Uzun bir süredir aynı şeyi söylüyorum. Bir şeyler dönüyor, bir şeyler oluyor ama aklım ermiyor bir türlü... Her ne hikmetse bu işler hep Amerikada oluyor, ve ne garip tesadüf "Elma"nın tanıtımının hemen arifesine denk geliyor. Bugün bizlere komplo teorisi diyeceklerini biliyorum, ne ki bir gün bu işin perde arkası aydınlatıldığında göreceğiz ne olduğunu...
Komployu onu bırakalım.
Note 7 patlamadan önce tek bir kusur küçük tek bir kusur bulabilen var mıydı? Kullanıcları hızlı çalışıyor dediği halde gittielr yavaş çalışıyor iris tarayıcı dediler tek bu hayır yavaşta çalışmıyor.
Patlama olayı olunca üzerine çok gittiler biliyorlar bu telefon başka türlü düşmez

SamsunluAhmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Iphone 7 çıktı samsung u Amerika ne kadar kötülerse Iphone o kadar ciro yapar. Şahsı araştırın Iphone ile bir bağı varmı çalışan satışı yapan veya kişisel bilgilerinde illaki Iphone hayranlığı vardır. Herkese Teşekkürler

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Yanlız haber gerçek ise :DDD
Canlı bombalar note 7 taşıyacak bol bol :d

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
153b9545d8925585b36f781c5f727a6d.jpg

Asdfjklasjdldl

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İşid'in canlı bombaları bundan sonra telefonlarının note 7 olacağını söylediler

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bu patlayan ilk Note 7 değil ki telefonda bir sorun olmasa neden Samsung BÜTÜN telefonları toplatsın? Hemen komplo senaryoları yazılmış ama ben Note 7'nin erken çıkarılmak için yeterince titiz çalışılmadığını ve samsung'un hata yaptığını düşünüyorum (ki bende Note 4 kullanıyorum).
Samsun iPhone ile dalga geçip sonra bazı özellikleri kendine eklemedimi? Ekledi. Bana göre Samsung son 2-3 yıldır yanlış politikalar izliyor eski kullanıcılarını hep üzüyor insanları sürekli yeni telefon almaya zorluyor ama her sene de zam üstüne zam yapıyor. Samsung sanırım ağaçta para yetiştirmeyi de başardı ki herkesin bu ağaça sahip olduğunu düşünüyor sanırım :tongueclosed:

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Patlamış mısır gibi MaşAllah :D Yakında iphone 7'de patlar veya bi sorun banko çıkar. Dandroid'dekiler sevinsin diye :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Patlayan telefon arabayı gayet de güzel yakabilir. Yeter ki döşemeler kıvılcım alsın. Sonra seyreyle cümbüşü..

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bu telefon şarjdayken patlamıyormu arabada prizmi varmış nasıl patlamış ulan Apple yaptın yine yapacağını amerikan oyunu bunların hepsi samsungu deviremiyceksiniz boşuna uğraşmayın

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bir note 7 kocaman uçağa ne yapabilir ki demi. Sivil Havacılık Samsung'a komplo kurdu. Hahzjjsjsjaj.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Al işte bi apple fanboyu daha abartıyosunuz olayları valla beklerim kurmuş olabilir zaten farkettisen ilk yasak amerikan hava yollarından geldi niye Amerika düşündünmü

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Apple böyle bi hata yapsa ne yapacaksın çok merek ediyorum

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
O zamanda Apple ı savun bana böyle

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Burda kimsenin kimseyi savunduğu yok. Apple patlasa Apple ile de böyle dalga geçeriz . Çirkin iftiralarınızı kendinize saklayın .

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Dalga geçmeye başla o zaman iphone 6 Larda dokunmatik sorunu çıktı apple naptı telefonları niye toplamadı adı üstünde dokunmatik telefon her şeyin dokunmatik ekrana bağlı buna ne diyeceksin affedilemez bi hata bu

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Neden müşterilerinin arkasında durmadı parasına kıyamadı çünkü paradan başka bişey düşünmüyoki adamlar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung hatalı üretmez(!), kesin epılcılar telefonlara yüksek voltaj vermiştir...

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Profil resmine bi göz at o zaman içini nerden biliyim ben senin

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Lg Sony htc huawie artık ne kullanıyosan onun resmini koyda neyi savunduğunu bileyim

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Sizlere samsung para mı veriyor ? Apple'ı kötüleyin Samsung'u savunun diye ? Profil Fotoğrafıma koyduğum telefon iPhone 7 tasarımını beğendiğim için ayrıca beklediğim bir telefon olduğu için koydum . Ki bu kimseyi ilgilendirmiyor . Anlaşılan siz samsungcusunuz .Note 7 patladığı gerçeği ortada . Hadi diyelim komplo . Komployu kuran kişinin zekası da ortada . Biz de dalga geçiyoruz ki hakkımız var . At gozluklerinizi çıkarın bir bakın artık . Emin ol iPhone 7 patlasa onla da dalga geçeriz . Ki sizi inandırmak gibi bir zorunluluğumuz yok . Flood yapıp durmayın .

İyi forumlar ..