seyhmus21
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 255
Gittiğin lokantada yemeği beğenmedin mi note 7'yi lokantada tüpün yanında fiş varsa şarja koy çık git gerisini note 7 halleder.

Samsungu kötülemekten başka işin yok bu kadar dar düşünme 30 tane telefon patladı diye kaybetmiş olmuyor 15 ekimden sonra herşey açığa çıkar o zaman görürüz kim kazandı kim kaybettiApple patlamadığı sürece sıkıntı yok. Kabul edin Samsung kaybetti.
Samsung bütün kullanıcıları düşünmüş başka telefonlardada sorun çıkmasın diye tedbir amaçlı Türkiyede böyle bi sorun çıkaran telefon gördünmü yada duydunmuBence komplo teorisi saçma bir sorun olmasa neden bütün Note 7'leri geri çeksin?
S7den ne ne kadar kazandığından ne kadar kar ettiğinden haberin yok galiba bu karda hisseye olumlu yansıdı note 7 cihazında sıkıntı çıktığı için düşmüştür hatalar düzeltilsin toparlar yine Apple napacak onu düşün senSamsung hisseleri %5.5 düşmüş siz hala ne diyorsunuz?![]()
Apple, ne yaparsa yapsın bana ne? İsterse batsın..S7den ne ne kadar kazandığından ne kadar kar ettiğinden haberin yok galiba bu karda hisseye olumlu yansıdı note 7 cihazında sıkıntı çıktığı için düşmüştür hatalar düzeltilsin toparlar yine Apple napacak onu düşün sen
Apple, ne yaparsa yapsın bana ne? İsterse batsın..
![]()
![]()
Elma'daki tuş öyle değil reyis.Bloother bu note7'ye benzemiyor, hangi markaymış patlayan, "elma" olabilir mi?![]()
Elmanın home butonu yuvarlak..Bloother bu note7'ye benzemiyor, hangi markaymış patlayan, "elma" olabilir mi?![]()
Elma'daki tuş öyle değil reyis.
Elmanın home butonu yuvarlak..
Ya ahize kısmı gözüküyor zatenBen yanlış mı görüyorum acaba, patlayan telefonun arka kamera kısmı görünüyor, home butonunun olduğu ön kısım görülmüyor ki!
Tamam, "elma" olmadığını anladım da hangisi olduğunu da baya merak ettim yani![]()
Gördüğün yer kamera değil abi, home butonu yuvası.. Samsung Note 7 olma ihtimali yüksek..Ben yanlış mı görüyorum acaba, patlayan telefonun arka kamera kısmı görünüyor, home butonunun olduğu ön kısım görülmüyor ki!
Tamam, "elma" olmadığını anladım da hangisi olduğunu da baya merak ettim yani![]()
Gördüğün yer kamera değil abi, home butonu yuvası.. Samsung Note 7 olma ihtimali yüksek..
Samsungu kötülemekten başka işin yok bu kadar dar düşünme 30 tane telefon patladı diye kaybetmiş olmuyor 15 ekimden sonra herşey açığa çıkar o zaman görürüz kim kazandı kim kaybetti
Hisse düşüşü yaşaması gayet normal ben yaşamadı demedim zaten ama bekleyin ve görün ettiği zararı fazlasıyla kara çevirecekSanırım haberleri takip etmiyorsun. Samsung şu an büyük hisse değerini kayıplaeı yaşadı
Senin samsungla derdin ne o zamanApple, ne yaparsa yapsın bana ne? İsterse batsın..
![]()
![]()
Bundan sana ne? Avukatı mısın? Ben, ne görürsem onu söylerim..Senin samsungla derdin ne o zaman
Kullandığım markanın arkasında duruyorm hakkımdır buna karışamazsınBundan sana ne? Avukatı mısın? Ben, ne görürsem onu söylerim..
Markanın arkasında böyle durulmaz. Kullandığın cihazdan memnun olursun, cihaz hakkında yalan yanlış bilgi verenlere doğrusunu söylersin.. Ama kalkıp da marka avukatı gibi konuşmak nedir?Kullandığım markanın arkasında duruyorm hakkımdır buna karışamazsın
Gerektiğinde gerekli kişileri doğru bi şekilde bilgilendiriyorum zaten anlayana anlamak istemeyen yine anlamıyorMarkanın arkasında böyle durulmaz. Kullandığın cihazdan memnun olursun, cihaz hakkında yalan yanlış bilgi verenlere doğrusunu söylersin.. Ama kalkıp da marka avukatı gibi konuşmak nedir?
Yaptığın gereksiz fanatiklikten başka bir şey değil..Bu sadece note 7 yle ilgili değil insanların uzun zamandan beri samsung düşmanlığı var sorsan en son samsungun hangi telefonunu kullandığını hatırlamaz samsung kullanmayanlarda kötülüyor kulaktan dolma insanların söylediği şeylere inanıyorlar ben buna karşıyım işte orda gereken herşeyi söylerim
Bırakta gereklimi gereksizmi ben düşüneyimYaptığın gereksiz fanatiklikten başka bir şey değil..
Samsungu kıskanıyosunuz apple ı solladı çünkü böyle devam edin note 7 i başka türlü düşüremezsiniz çünkü çok güzel bir cihaz iphone 7 yanından bile geçemez