Galaxy Note 7 Patladı, Araç Alev Aldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Evet samsungtan her ay belli miktarda para alıyorum appleıda kötülüyorum senin iphoncu olup olmaman zerre umrumda değil ama ben sevdiğim kullandığım markayı sonuna kadar savunurum buda benim hakkım

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Seninde samsunga karşı garezin varmış kullandığın telefon üzerinden samsunga yürüyosun artık ne kullanıyosan

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Komplo olabilirdi ama şurda bir gerçek var , Samsung bataryada sıkıntı olduğunu kabul ediyor

Olay çözülmüştür .

Note 7 alınabilir cihaz bence iPhone 7 dende iyi sadece sabır gerek .

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar bu cihaza girisecek başka bir konu bulamadınız mı da sadece burdan vuruyorsunuz dikkatinizi çekmek isterim tüm telefonlar toplandı. Ve sorunsuz telefonlar bir süre sonra piyasaya sürülecek. Şimdi patlama sorununu onu bunu bırakında gidin başka eleştirilecek yeri varsa orayı eleştirin patlama sorunu elbet çözülecek bir olay mesela g4de anakarttan sorunu vardı 601kdan sonra bu çözüldü bilmem anlatabiliyor muyum?
O yüzden boş şeylerden bir şey elde etmeye çalışmayın. Savunduğunuz markaları başkalarının geçici hataları ile değil de ürettikleri teknolojileri göstererek öne çıkarmaya çalışın

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Arkadaşlar bu cihaza girisecek başka bir konu bulamadınız mı da sadece burdan vuruyorsunuz dikkatinizi çekmek isterim tüm telefonlar toplandı. Ve sorunsuz telefonlar bir süre sonra piyasaya sürülecek. Şimdi patlama sorununu onu bunu bırakında gidin başka eleştirilecek yeri varsa orayı eleştirin patlama sorunu elbet çözülecek bir olay mesela g4de anakarttan sorunu vardı 601kdan sonra bu çözüldü bilmem anlatabiliyor muyum?
O yüzden boş şeylerden bir şey elde etmeye çalışmayın. Savunduğunuz markaları başkalarının geçici hataları ile değil de ürettikleri teknolojileri göstererek öne çıkarmaya çalışın
Anlayabilseler telefonun diğer artılarından bahsedecem ama anlamıyorlar Apple da Apple başla bişey gözleri görmüyor

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_image.jpeg

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Komplo olabilirdi ama şurda bir gerçek var , Samsung bataryada sıkıntı olduğunu kabul ediyor

Olay çözülmüştür .

Note 7 alınabilir cihaz bence iPhone 7 dende iyi sadece sabır gerek .
Samsung hatasını kabul etti evet benim sinir olduğum nokta samsungu kötülemek için abarta abarta anlatıyorlar sanki bütün dünyayı havaya uçurmuş gibi

yusufb58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Samsungun bataryalarimiz sorun lu evet dedigini duymadim ben. İnceleme yapacaklar. Bakalim sonucu ne olacak?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Samsungun kendi ürettiği bataryalarda sorun çıkmış bu bataryaları kullanmıycaklar bidaha

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Kutuların üzerinde s logosu olacakmış bu logolar batarya nın güvenli olduğunu gösterecekmiş ikinci elde ise IMEI kontrol sistemi olacakmış ah samsung keşke testi kırılmadan bunları yapsaydın keşke çok zararlı çıktın bu işten
Şimdi güven sarsıldı birkez müşteri sana nasıl güvenecek Apple ın dokunmatik sorunununa gelirsek 6 plus kullanıyorum dokunmatikte hiç sıkıntı yok ama bazı fabrikasyon cihazlarında olabilir
Daha önce lg'nin bazı serilerinde de vardı (g4)
Apple fanı değilim iPhone kullanmama rağmen diğer şirketler içinde gene en iyi servis Apple'ın ölü piksel çıktı ekran içinde beyaz nokta yanıyordu adamlar sorgusuz sualsiz hemen swap cihaz verdiler Samsung ta bu olsa seni ararız diyorlar sonra ortadan kayboluyorlar genpa beni aradı 5 günde cihaz geldi gelip alabilirsiniz dediler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kutuların üzerinde s logosu olacakmış bu logolar batarya nın güvenli olduğunu gösterecekmiş ikinci elde ise IMEI kontrol sistemi olacakmış ah samsung keşke testi kırılmadan bunları yapsaydın keşke çok zararlı çıktın bu işten
Şimdi güven sarsıldı birkez müşteri sana nasıl güvenecek Apple ın dokunmatik sorunununa gelirsek 6 plus kullanıyorum dokunmatikte hiç sıkıntı yok ama bazı fabrikasyon cihazlarında olabilir
Daha önce lg'nin bazı serilerinde de vardı (g4)
Apple fanı değilim iPhone kullanmama rağmen diğer şirketler içinde gene en iyi servis Apple'ın ölü piksel çıktı ekran içinde beyaz nokta yanıyordu adamlar sorgusuz sualsiz hemen swap cihaz verdiler Samsung ta bu olsa seni ararız diyorlar sonra ortadan kayboluyorlar genpa beni aradı 5 günde cihaz geldi gelip alabilirsiniz dediler
Bizde de şöyle bir sıkıntı var. Sence buna ne yaparlar? Tamir mi, değişim mi?
IMG_20160911_123755.jpg

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Benimki ile aynı sorun swap cihaz(sıfır cihaz)gönderiyorlar tamir prosedürü değişmediyse servise gönderin çünkü ilerde bu noktalar üreyip çoğalıyorlar:D:D:Dservise götürün mutlak

Swap değil de sıfır kutu veriyorlar diye hatırlıyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Umarım öyle olur. 5.5 aylık telefon ve bu sorun 2.5 aydır mevcut ancak köyde olduğumuz için veremedik.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Samsung bu sefer allahtan kullanıcı hatası demedi[emoji51]

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
@Bloother zorlu ya da akasya için siteden randevu alman lazım. 24:00 da açılıyor randevular ve 5 dakika içşnde F5 tuşuna abanman gerek

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother zorlu ya da akasya için siteden randevu alman lazım. 24:00 da açılıyor randevular ve 5 dakika içşnde F5 tuşuna abanman gerek
Antalya'dayım, buradaki Apple yetkili servislere soracağım. Apple'dan yetkili servislerin adreslerini aldım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung Note Corn..
Yine patlamış..

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Tam bir adanalı telefonu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2][emoji2]