Yanlış bilgilendirme yapmayın.35 üstü fiber olarak geçmekte.
Teorik olarak değil ülkemizde operatörlerin verdiğini söylüyorumYanlış bilgilendirme yapmayın.
VDSL2 100 Mbps'e kadar veri akışı sağlayabiliyor.
Türknette bir VAE bir YAPA var.
VAE'de bazı ISS'ler gibi (Netspeed, Millenicom) Türk telekom altyapısı kullanılıyor. Türk telekom geçenlerde altyapı kira bedellerini değiştirdi. 35mbps üstü hız için ekstra para istiyordu Netspeed, Millenicom ve Türknetten.
Netspeed ve Millenicom 35 mbps üstü hızları da kiraladılar ancak Türknet kiralamadı.
Anlayacağın orda 35 yazıyor ise o senin alabileceğin maksimum hız değil.
Türknetin sana verebileceği maksimum hız.
Halbuki aynı hattan belki daha fazla hız alabilirsin.
Not: YAPA ise Türknetin birnevi kendi altyapısıdır. Onda hattın ne kadar destekliyorsa verebilir.
• https://www.milleni.com.tr/fiber-ne...FjAAegQIBhAB&usg=AOvVaw3go0-v8xX5N2KGWn1UGeuW
Adresinle alabileceğin hızı sorgula.
Burdan çıkan hız 40 Mbps'den fazla ise sana Netspeed öneririm. 40Mbps altı ise Türknet öneririm.
Benim 45 idi. Türknete geçtim. Netspeede geçsem belki 43 alırdım ama aradaki 8mbps farktan ziyade kotasız ve biraz daha ucuz olması daha mantıklı.
Superonline ve Kablonet'in kendi altyapıları var. Adresinle sorguladığında yukardakilerden daha çok hız veriyorsa tercih edebilirsin.
Yanlış bilgilendirme yapmayın.
VDSL2 100 Mbps'e kadar veri akışı sağlayabiliyor.
Türknette bir VAE bir YAPA var.
VAE'de bazı ISS'ler gibi (Netspeed, Millenicom) Türk telekom altyapısı kullanılıyor. Türk telekom geçenlerde altyapı kira bedellerini değiştirdi. 35mbps üstü hız için ekstra para istiyordu Netspeed, Millenicom ve Türknetten.
Netspeed ve Millenicom 35 mbps üstü hızları da kiraladılar ancak Türknet kiralamadı.
Anlayacağın orda 35 yazıyor ise o senin alabileceğin maksimum hız değil.
Türknetin sana verebileceği maksimum hız.
Halbuki aynı hattan belki daha fazla hız alabilirsin.
Not: YAPA ise Türknetin birnevi kendi altyapısıdır. Onda hattın ne kadar destekliyorsa verebilir.
• https://www.milleni.com.tr/fiber-ne...FjAAegQIBhAB&usg=AOvVaw3go0-v8xX5N2KGWn1UGeuW
Adresinle alabileceğin hızı sorgula.
Burdan çıkan hız 40 Mbps'den fazla ise sana Netspeed öneririm. 40Mbps altı ise Türknet öneririm.
Benim 45 idi. Türknete geçtim. Netspeede geçsem belki 43 alırdım ama aradaki 8mbps farktan ziyade kotasız ve biraz daha ucuz olması daha mantıklı.
Superonline ve Kablonet'in kendi altyapıları var. Adresinle sorguladığında yukardakilerden daha çok hız veriyorsa tercih edebilirsin.
Hayır söylemiyorsun. Ciddi olarak diyorum bilmeden yorum yapmayın.Teorik olarak değil ülkemizde operatörlerin verdiğini söylüyorum
Hatlar karıştı veya yanlış anlayıp yanlış yorumladınız.Teorik olarak değil ülkemizde operatörlerin verdiğini söylüyorum
Size önerim Netspeed'in Hiper 200 paketidir."Alabileceğiniz Hız: 82 Mbps" olarak çıktı . Şuan oturduğum daireye tam hız tanımlanmadığı için 0mb/s çıktı (yeni turknete başvurduğum için) .
Turknete başvurmadan öncede 82mbs yazıyordu bende
Şuan hız kaç almaktasınız ?Aktif alt yapıda ve vdsl altyapısını destekliyor olması gerekiyor bulunduğun yerin. Bende yeni geçiş yaptım. Bende de 35 mhps tarife kullanımı yazıyordu paket bilgilerinde.
Daha ilk gün şifre adsl olarak geldi yarın veya ertesi gün ekipler gelip VDSL bağlantısı yapacaklar VDSL olarak anlaşmıştıkKullandığın hat ADSL mi VDSL mi?
Şifre herkese adsl olarak geliyor.Daha ilk gün şifre adsl olarak geldi yarın veya ertesi gün ekipler gelip VDSL bağlantısı yapacaklar VDSL olarak anlaşmıştık
suanlık eger alt yapınız vdsl destekliyorsa paket yükseltmeden vdsl e gecmek için talep acın gecirsinler gectikten sonra eger zaten türknet yapaya gecirecegi zaman sizi bilgilendirip kendi alt yapısına alıyor zaten birde modeminiz vdsl destekliyorsa dedikleri gibi yoksa vdsl modem almalısınızMerhaba arkadaşlar sizden yardım almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bende 2 haftadan beri türknete geçtim. ilk başta adsl olacak denildi. Bağlantı yapıldıktan sonra bize tekrar yazıp YAPA altyapısına geçmek istiyorum dersiniz 35mpbs hız alırsınız denildi. Ben şimdi türknete yazdım bana şu şekilde cevap dönüldü. Sistemde kontrolleri sağladığım zaman YAPA altyapısına geçiş işlemleriniz için destek kaydınız bulunmaktadır. Geçiş işlemleriniz ne zaman biteceğine dair bir bilgi paylaşamamaktayım. Konu ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Şuan ADSL hizmeti almaktasınız. Dilerseniz VDSL hizmete geçiş için destek kaydı oluşturabilirsiniz. Modeminiz VDSL uyumlu ise, boş port varsa ve bulunduğunuz bölgede alt yapı VDSL destekliyorsa geçiş işlemleriniz tamamlanacaktır. Hat değerlerinizde bir sorun bulunmamaktadır diye yazmışlar. Ben anlamıyorum şimdi ne yapmalıyım acaba yardım ederseniz çok sevinirim..