Zyxel 660HW-T1 wireless modeme şifre koyamıyorum yardım lütfen

corleone26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zyxel 660HW-T1 wireless modeme şifre koyuyorum.fakat bağlanmak istediğimde herhangi bir şifre bile yazsam bağlanıyorum.birde şifreyi koydukdan sonra tekrar şifre koyma yerine giriyorum ve şifre değişmiş oluyor. yardım lütfen..

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

corleone26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç kimseden cevap gelmiyecekmi.
66 kişi bakmış fakat bir tek bile cevap yok.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yani bu duruma kim ne diyebilir ki? Bende sizin gibi cevap bekliyorum aslında... merak ettim durumu, çok enteresan :D

Modeminiz şifrenizi kaydetmese, alt satırlardaki gibi olması gerekir. Cihaz kafasına göre şifre belirliyor sanki ve o şifre de bir işe yaramıyor. :D Siz, modemde şifre olduğu halde!! şifre yazmadan girdiğinize göre, doğal olarak yakınınızda bulunanlar da girebilir :D

Şifreleme seçenekleri bölümünde sadece WEP mi var? WPA, WPA2 yada WPA+WPA2 seçenekleri var mı? Eğer varsa bir de bu şifreleme yöntemlerini deneyin. ( WPA+WPA2 tavsiyemdir, sadece WPA2 de olabilir. )

Modemin Flash hafızası kayıt etmiyor da olabilir. Başka bölümlerde yaptığınız değişiklikleri kayıt ediyor mu modem? Eğer modem hafızasında sorun yoksa, önce fabrika ayarlarına döndürün, bilgilerinizi yeniden girin. İşe yaramazsa modemin yazılımını güncelleyin. Bu işlemleri Mutlaka bilgisayarı, modeme kablo ile bağlayarak yapın.

Not : Modemin hafızasında sorun varsa bu işlemleri yapamayabilirsiniz, oldu da bir şekilde yaptınız diyelim, sonrasında değişiklikleri kayıt edemeyeceğiniz için internete de bağlanamayabilirsiniz. Önce flash hafızanın çalışır durumda olduğundan emin olun yani. :D Kolay gelsin...

laxi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç kimseden cevap gelmiyecekmi.
66 kişi bakmış fakat bir tek bile cevap yok.

modeme girdiğin şifrenin değişmesi ASCI karakterlerin HEX karaktere çevrilmesidir sen oraya ne şifresi girdiysen o şifre modemde kayıtlıdır bilgisayarın win 7 yada vista ise kablosuz ağları yönet kısmında daha önce kaydettiğin ağları sil modemde kablosuz ağ ismini daha önceden vermemiş olduğun bir isim ver sonrada şifreye 12345 yap dene bakalım bu arada modeminin fw yazılımınıda mutlaka komtrol edip güncel değilse göncellemeni öneririm.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Güncellemeyi bi denersen belki çözülebilir modemi sök bi 10 dk bekle sonra yeniden en baştan kur bakalım olcak mı.