Ziya Selçuk'un yaptığı söylenen açıklama

Richery

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Merhabalar.

Geçen günlerde gördüğüm ve hala devam eden "Ziya Selçuk'un yaptığı açıklama" olarak gündeme düşen bir açıklama bulunmakta. Bu açıklamaya göre dersler 30 dakikaya kadar kısaltılacak ve sınıf ikiye bölünerek Pazartesi, Çarşamba, Cuma gibi günlere ayrılacak. Bu söylenilen şey doğru mu?

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Merhabalar.

Geçen günlerde gördüğüm ve hala devam eden "Ziya Selçuk'un yaptığı açıklama" olarak gündeme düşen bir açıklama bulunmakta. Bu açıklamaya göre dersler 30 dakikaya kadar kısaltılacak ve sınıf ikiye bölünerek Pazartesi, Çarşamba, Cuma gibi günlere ayrılacak. Bu söylenilen şey doğru mu?
Sabah aynı açıklamayı bende gördüm. Galiba doğru

Richery

Asistan
Reaksiyon puanı
53
İşe yarayacak bir şey olduğunu pek sanmıyorum. Umarım eski sisteme kısıtlamalı bir şekilde dönülür.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bende gördüm öyle bir açıklama haftalık ders saati 40'tan 20'ye, pazartesi, çarşamba, cuma bir grup salı, perşembe, cumartesi de bir grup okula gidecek diye okudum.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Eski sistem kısıtlamasız devam etmeli. Gerisi saçmalık, hebele hübele, zıttırıvızzık.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Pandemi tatilinden sonra aynı okul açıkmış gibi haftalık canlı dersleri yaptık. Videolar çekip yayınladık.
Geçen hafta yaylaya gelirken tüm takım taklavatı, teknik malzemeyi toplayıp getirdim. Bir kat da elbise.
Ben o tarihte okulun açılacağını sanmıyorum. Salgının hızı arttı.