Zengin hatunla evlenmek...

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Eğer gerçek yazdıysan; sırf zengin olsun diye hayatın süper duygularından yoksun olarak geriye kalan zamanını yaşayabilirsin. Elinin altında tüm maddi şeyler olabilir olmasa bile istediğin zaman alabilir yada aldırtabilirsin fakat bir takım ağır baskılar altında bu psikolji ile kendin kazancın olmadığı için kendini bir süre ezik hissededbilirsin.

Zengin birisini değil de senin sıcak bir şekilde elini tutupta kalbinin fırlamısını zirveye çıkaracak birisini bulusan ve ileriki zamanlarda samimi bir saygıyla bu devam ediyorsa bir gün herşeyin elinin altında olması birşey farketmez zaten. Şu evlilik programlarına çıkan 50li 60lı yaşlardaki teyzeler gibi düşündün şimdi. Evi olsun araba olsun artık rahat etmek istiyorum demekteler. Aşktan bahseden saygıdan bahseden yok artık rahat etmek istiyorum diyen var. Yapmayın arkadaşlar bu kadar mı hayat zor ve sizi böyle saçmasapan düşüncelere itiyor ?

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Hz Peygamber(sav) bir hadisinde şöyle ferman buyuruyor biz erkeklere

"Bir kadınla dört özelliği için evlenilir:
Birincisi,zenginliğinden dolayı
ikincisi,asaletinden dolayı
üçüncüsü,güzelliğinden dolayı
dördüncüsü,dininden dolayı
Sen dini yönden kuvvetli olanı tercih et"

Sanırım fazla söze gerek yok yukardaki şıklardan din dışında olan bütün özelliklerin bir gün aniden gitmesi muhtemel...

Yinede sana kolay gelsin umarım gönlüne göre istediğin birini bulursun...:)

Action3

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Calis parani kendin kazan ve evinin erkegi ol.
Calismak zorda olsa insana bir deger veriyor, insan kendini lüzümsuz hissetmiyor.
Terlemis, yorgun sekilde evine gelip seni güzel yüzle karsilayan bir ailen olursa, yemeginde tadi, uyumaninda tadi baska.
Zengin kadin bulsan bile calismaktan vazgecme.
Ins´Allah imanli, namuslu, serefli,tahsilli, güzel ve kendine yakisir bir es bulursun.

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
[video=youtube;60NOszxow_Q]http://www.youtube.com/watch?v=60NOszxow_Q[/video]

başka bişey istemem :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Baban fakirse kaderindendir. Kayınpederin fakirse kerizliğindendir demiş eskiler
a701958d.png

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben Garı İstirem ...:D

[video=youtube;alz5ZIoH3fE]http://www.youtube.com/watch?v=alz5ZIoH3fE[/video]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ben zengin bir hatun bulup evlenmek istiyorum. Çok mu şey istiyorum. sabahları traş olmaktan işe gidip çalışmak yoruyor beni:D

şöyle zengin brini bulsam evlensem fena olmaz.

Herkes demesin şimdi"sende edep yok kardeşim!" diye. Bayanlar istiyorda zengini erkekler isteyemez mi?

ister tabi ki neden istemesin.... umarım kısa zamanda bulursun....

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Zengin hatunla evlenilmez,Eğlenilir. :P

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben zengin bir hatun bulup evlenmek istiyorum. Çok mu şey istiyorum. sabahları traş olmaktan işe gidip çalışmak yoruyor beni:D
şöyle zengin brini bulsam evlensem fena olmaz.
Herkes demesin şimdi"sende edep yok kardeşim!" diye. Bayanlar istiyorda zengini erkekler isteyemez mi?

Ah ah, şimdi öğreten adam moduna girip te "memlekette ar namus kalmamış, 23 yaşında artist gibi gençsin, taşı sıksan suyunu çıkarırsın!" edebiyatı yapmak vardı ama konunun suyunu çıkarmamak için susuyorum :)
Şaka bir yana yaşı yaşına uygun ve zengin bir bayan bulman gazoz ağacı/burda yetişmez romantizminde. Ama "temamen duygusall" takılıyorsan internet okyanusunda +35 hatun tayfası sebil kıyamet.. Evlenmesen de eğlenirsin.. ;)

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Baban fakirse kaderindendir. Kayınpederin fakirse kerizliğindendir demiş eskiler
a701958d.png

Güzel söz...

Böyle bir şeyi düşünüp başarılı olan epeyce zengin bir hatun buldu bir arkadaşım...
Meğer o da çoktan beridir öyle bir şey düşünürmüş...

tabi yine kendisi çalışıyor...

En azından kendi ihtiyaçların için az da olsa düzenli bir işin olmalı...
Veya onların işyerinde işlerine yardımcı olman gerekir...
Yoksa gün geçmez... Ne zamana kadar elini açacaksın para diye... Her gün veya her ay hazır para çok zor...
An olur öyle bir laf yersin ki onur gurur yerlerde zebil olur...

Zengin hatun bence araba ev-yazlık vs. zaruri ve pahalı ihtiyaçların kolay karşılanması için lazım..

Reaksiyon puanı
4
hayat boyu dırdırı çekilmez zengin kadının.iç güveysi gibi bisey olur ınsan.kendi evinde besleme gibi yasarsın.kendi denginde,güzel,egitimli bi kıza evlenmek her zaman ıyıdır.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
bir deyiş şöyle der
"kadının malı, katırın nalı; çeker çeker alnına vurur"