Zaman'ın yeni reklamları

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
1,243
Demogoji yapma gizsin, sanki sen başkasının inancına çok saygılısın.
 

Cem

Profesör
Katılım
23 Ağustos 2006
Mesajlar
1,028
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Elmacik dedi ki:
Demogoji yapma gizsin, sanki sen başkasının inancına çok saygılısın.
...güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. +1de benden.
 

ETerNiTYy

Öğrenci
Katılım
18 Ekim 2006
Mesajlar
68
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Tarafsız gazete kavramı zaman için söylenilmiş ama hükümet yanlısı ve cemaat sermayesi olduğu göz önüne alınarak mı söylenmiş bilemiyorum. Taraflı yada tarafsız övgüler tabi ki olabilir.

Bu ülke de ne kadar * cemaati üyesi var diye soru sorulsa bana kaç satıyorsa zaman o sayının %99 ını alın 3 ile çarpın derim. Tarafsızlık türk basınının sorunu ama göz göre göre zaman tarafsızdır demekte inanarak boş konuşma sanatırdır, kimse kusura bakmasın... Zamana abone olana Sızıntı 3 ay ücretsiz nede olsa.

Kapak olsun/olmuş derken C*mh*ryt gazetesinin birbirinizi boğazlayın dediğini mi göz önüne alıyorsunuz onu anlamadım sadece zıtlaştırmalar bizi bu duruma getiriyor demeye çalışıyorlar kanımca. C*mh*ryt, zamanın reklamının belirttiği anlamı farklı bir konsepte sunuyor. Gerçekten güzel anlamlı iki gazetenin reklamları da hele ki ülkemizin şu andaki içinde bulunduğu durum için..
 

janissary.ihg

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2008
Mesajlar
82
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Zaman'a tebrikler.Bazı gazeteler gibi milleti birbirine düşürmeye çalışmıyor.Bence ülkemizdeki gazetelerde böyle birleştirici olsa ülkemiz kalkınma rekorları kırar(aynı görüşte olsa demiyorum ,zaman gibi milleti birleştirici olsa)...

Ama ülkemizde bir aydın doğan ve medyası varken biraz zor bunlar. :(

Hani sorarlar ya ülkenin en büyük sorunu ne diye.Bence aydın doğan pardon aydın akbaba(hep kaostan kendine pay çıkarıyor dikkat edin 255 milyon dolarlık hilton arazisine imar çıkaracak ülkenin karışmasını bekliyor çünkü istikrar olursa çıkaramaz yakında imarını alır dikkat edin bu habere)...
 

zaferyörük

Doçent
Katılım
30 Kasım 2007
Mesajlar
621
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
Yeni reklamları çok başarılı buldum.

Cumhuriyet'in geren reklamlarına kapak olmuş

;D ;D ;D
 

from_hell_

Öğrenci
Katılım
24 Mart 2008
Mesajlar
30
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
corpuscallosum dedi ki:
ya herkes sbt fikirli neticesnde kimse kimsenn fikrini değiştiremiyo.önemli olan bölücülüğü yapan kendimizmiyiz ona bakıcazz
doorudur:) isteyen sever istemeyen söverr..ona buna dil kendimize,keyfimize bakmak,yola devam etmek lazım..her koyun kendi bacağından asılır,kokusu etrafı rahatsız eder,o ayrı tabii...
 

ikikuyu

Öğrenci
Katılım
21 Ekim 2007
Mesajlar
61
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
türkiyede hiçbir taraflı gazete ve tv böyle bir şey yapmaz helal olsun diyorum.
 

bayrec

Öğrenci
Katılım
10 Ekim 2007
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
ETerNiTYy dedi ki:
Zamana abone olana Sızıntı 3 ay ücretsiz nede olsa.
Bana niye gelmedi o zaman bu dergiler.Adam mı seçiyorlar yoksa? Resmen iftira atıyorsun.Böyle bir şeyi ne gördüm nede duydum.
 

llavinya

Dekan
Katılım
9 Ekim 2006
Mesajlar
7,781
Reaksiyon puanı
92
Puanları
0
edepli olmayı edepsizden öğren demiş değerli büyüklerimiz :) ne alaka diye düşünmek doğru belki ama çağrışım yapacaktır anlayanlara. Eleştiriler gereksiz değil eminim daha iyi olmasına sebep olur. kimileri insanları bölmek için uğraşıyor Zaman'ın farkını reklamlar yansıtıyor.
 

egkhan

Öğrenci
Katılım
6 Nisan 2008
Mesajlar
87
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
üst kimlik alt kimlik yok mu ?
Hımmm demek Atatürk de yanlış düşünmüş bu konuda. Aklı ya da öngörüsü yetmedi demek ki (!) (!)
Hayır Gazi Paşa'nın hiçbir yerde "Bu ülkede yaşayan herkes Türktür" dediği ya da Anayasaya "Bu devletin sınırları içinde yaşayanlar birbirlerine Türklük bağıyla bağlıdır" yazdırdığı görülmüş müdür acaba ? Hayır varsa öyle bir şey, cehaletimi bağışlayın lütfen öğretiniz,öğrenelim.
Ama ben şöyle biliyorum: Atatürk "Ne mutlu Türk olana" dememişti
"Ne Mutlu Türküm diyene" demişti.iyi analiz etmeli bu sözü.
Anayasamızda da bu devlette yaşayanların birbirine vatandaşlık (Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı) bağı ile bağlı olduğu yazılı sanki ne dersiniz ?
Yahu sanki aynı Atamız ittihat ve terakkiye ülkeyi "osmanlı toplumu" çatısı(üst kimliği) altında toplamak ideali varken katıldıydı da sonra bu durum değişince ayrıldıydı ???
Atatürk tam tersine Türklükle gurur duymakla,ırkçılığı asla karıştırmadı birbirine.Ve yaklaşımı daima insanları asgari müşterekte birleştirmek oldu.Yani bir "çatı" altında.
Bundan rahatsız olunması çok ilginç.Allah bana seçme şansı verse yine Türk olmak isterdim.Hamd olsun milletimden çok memnunum.Ama bu bana "Türk milleti herkesten üstündür.Burda yaşıyorsan, ben sana Türksün diyorsam Türksün" deme hakkı verir mi ? pardon da bir insana "kendini inkar et benim söylediğim kimliği al" demek mi bölücülüktür ? yoksa "sen sensin, seni sen olduğun için sevdim kabul ettim.ve bak işte şu noktalarda biz biriz.şu noktalarda birlik olarak,şu kimlik bilgilerini paylaşarak huzur içinde yaşayabiliriz" demek mi bölücülüktür ?
Ayrıca sırf bir giyim tarzından yola çıkarak toplumun koskocaman bir kitlesini yargısız sualsiz istisnasız "rejim düşmanı" "vatan düşmanı" "gerici" olarak etiketleyen üstelik bir de ABD den çalıntı olan o malum Cumhuriyet reklamı ile şu reklamları bir karşılaştırınız bakalım ?
Lütfen taraftarlık ile fanatizm karışmasın.
Samimiyetine inanırsınız inanmazsınız, başım gözüm üstüne ama Allah aşkına bir şu reklamların insanlara verdiği mesajlara bakın bir de diğerlerinin.
Hangisi bölüyor ? hangisi birleştiriyor?
Saygılar
 
Üst