Szayel
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,147
z değil de youtube'nin y'si olmalıydı.
İnternette ve sosyal medyada büyümüş bir nesil aklıma geliyor. Onların dünyası ve hayatı algılaması, tepkisi çok farklı. Yalnız bunlar *işgücüne çabuk giriyor. Yaptıkları uğraşılardan para kazanır ya da kazanmazlar, iş arar ya da aramazlar. Bu durum beraberinde bu kuşak hakkında pek çok olumlu ve olumsuz yorum da getiriyor, yani doğaldır.Son zamanlarda sürekli Z kuşağıyla ilgili olumlu ve olumsuz çok fazla yorum yapılıyor. Hatta Twitter'da sürekli gündem oluyor ve tartışmalar çıkıyor. Peki forum Z kuşağı hakkında ne düşünüyor?
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim?Bunu söylemesen biraz ağır konuşacaktım. Artık düşüncelerim değişti.
Eski nesil bizi anlamıyor. Eski nesil bizi sevmiyor.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim?Bunu söylemesen biraz ağır konuşacaktım. Artık düşüncelerim değişti.
Eski nesil bizi anlamıyor. Eski nesil bizi sevmiyor.
2006. evet hala velet sayılıyorum.o zaman biz Z kuşağıyız ben 1997 doğumluyum
Misafir gittiğinde orda olan bilgisayarı kurcalamaya çalışıyorsun mu? ? ? ?2006. evet hala velet sayılıyorum.
Evet tabii ki misafir çocuğu geleneğini tüm hız sürdürüyoruzMisafir gittiğinde orda olan bilgisayarı kurcalamaya çalışıyorsun mu? ? ? ?
Evet tabii ki misafir çocuğu geleneğini tüm hız sürdürüyoruzMisafir gittiğinde orda olan bilgisayarı kurcalamaya çalışıyorsun mu? ? ? ?
bir kısmı için söylenebilir bunlarBana göre Z kuşağı hayatı Sosyal medyada yaşıyor ve hayatı sadece Sosyal medyadan ibaret sanıyor. Her gittiği yerden foto atmaya çalışmak her yediği yemeği içtiği kahveyi gösterme isteği evleniyorsa en şatafatlı düğünü ben yaptım en büyük tek taş bende tarzı hep bir gösteriş ve beğeni alma isteği var...
+ yurt dışına çıkma eğilimindeler, nedense.İnternette ve sosyal medyada büyümüş bir nesil aklıma geliyor. Onların dünyası ve hayatı algılaması, tepkisi çok farklı. Yalnız bunlar *işgücüne çabuk giriyor. Yaptıkları uğraşılardan para kazanır ya da kazanmazlar, iş arar ya da aramazlar. Bu durum beraberinde bu kuşak hakkında pek çok olumlu ve olumsuz yorum da getiriyor, yani doğaldır.
haksız sayılmazlar gerçi bende Z kuşağındayım+ yurt dışına çıkma eğilimindeler, nedense.
Doğru bildin.Z kuşağının sosyal medyada fazlasıyla zaman geçirdiği ortada olan bir şey zaten.Sosyal medyada en çok dayatılan şey ise ülkemizin yönetiminin iyi olmadığı,ülkemizde her şeyin fazla pahalı olduğu,yurt dışında şunun fiyatı böyle bunun fiyatı böyle,eşitlik,adalet vesaire.Bunları gören "Z kuşağı" da diyor ki "şu yurt dışına kapağı atsam da orada okusam,çalışsam,yaşasam.Bazıları hiçbir şeye bakmaksızın vatan hainliği derecesinde ülkeyi kötüleyip yurt dışına kaçmak isterken bazıları cidden araştırıp orada nasıl yaşanacağını,olası zorluklarını öğrenip yorum yapıyor.+ yurt dışına çıkma eğilimindeler, nedense.
Valla nedeni aslında kolay. Kimse kendi ülkesinden gitmek, çevresini bırakmak istemez. Aslında yurt dışına çıkmak zorunda hissediliyor denilebilir. Ülkesinde gelecek görememek, baskıda ve streste hissetmek, ülkenin iyiye gidebileceğine olan inancını yitirmek, isteklerini yerine getirmedeki karşılaştığı zorluklar bir çok neden bu ülkeden gitme sebebi. Yoksa herkes doğduğu büyüdüğü ülke ile gurur duymak, ülkesine hizmet etmek ister. Maalesef ki ülkemiz için durum böyle..+ yurt dışına çıkma eğilimindeler, nedense.
Hiç birebir denk geldiniz mi? Cidden merak ettiğim için soruyorum ?Kahvede ki dayıların söylediklerinden daha iyiler
bizim sitenin karşısında emekli kahvesi var. arkadaslarla takılırken ara sıra su içmeye gidiyorum. kahvedeki bi tane dayı işte gençler geldi ülke böyle oldu falan diyoduHiç birebir denk geldiniz mi? Cidden merak ettiğim için soruyorum ?
bizim sitenin karşısında emekli kahvesi var. arkadaslarla takılırken ara sıra su içmeye gidiyorum. kahvedeki bi tane dayı işte gençler geldi ülke böyle oldu falan diyoduHiç birebir denk geldiniz mi? Cidden merak ettiğim için soruyorum ?
gençler gelmeden önce ülke süper güçtü sanki?bizim sitenin karşısında emekli kahvesi var. arkadaslarla takılırken ara sıra su içmeye gidiyorum. kahvedeki bi tane dayı işte gençler geldi ülke böyle oldu falan diyodu
Öyleydi zaten. Eskiden dolar ne kadardı?söylesenegençler gelmeden önce ülke süper güçtü sanki?
gidin bakın z kuşağının marifetlerineBabam bana hiçbir şey almıyor.
Merhaba arkadaslar. Sorunum başlıkta yazdığı gibi babamın bana hiçbir şey almaması ve bana hiç para vermemesi. İlkokulda günde 1 lira falan verirdi, ortaokula geçtim. Hiç para vermedi ne okul kıyafeti aldı ne kırtasiye aldı ne ayakkabı aldı ne kitap ne yemek parası verdi. Ben de nereden para...forum.shiftdelete.net
Bu adam çok azap ızdırap çektiğine göre kendi çocuğunu çok sevecek bol bol para harcayacak imkanı yetecek kadar.Babam bana hiçbir şey almıyor.
Merhaba arkadaslar. Sorunum başlıkta yazdığı gibi babamın bana hiçbir şey almaması ve bana hiç para vermemesi. İlkokulda günde 1 lira falan verirdi, ortaokula geçtim. Hiç para vermedi ne okul kıyafeti aldı ne kırtasiye aldı ne ayakkabı aldı ne kitap ne yemek parası verdi. Ben de nereden para...forum.shiftdelete.net