Youtuberlara telefon gönderiliyor mu ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar direk giriş yapcam mesela sdn telefon incelemesi filan çekiyor bu telefonları firmalar mı gönderiyor yani bedavaya , geri alıyorlar mı ? Birde çok abone olunan kanallara filan mı veriyorlar sadece ve nasıl alıyorlar ? Çok sordum 😄

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Öncellikle abonen ve izleyicin çok olucak. Tanınınmış bir isim olucaksın, firmalar ücretsiz yolluyorlar ve ürünler sizde kalıyor yanlışım yoksa. Yada belirli bir süre içinde gönderim yapılıyordu.

Kısaca abone ve izleyici reklam vs şart.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Öncellikle abonen ve izleyicin çok olucak. Tanınınmış bir isim olucaksın, firmalar ücretsiz yolluyorlar ve ürünler sizde kalıyor yanlışım yoksa. Yada belirli bir süre içinde gönderim yapılıyordu.

Kısaca abone ve izleyici reklam vs şart.
Teşekkürler öncelikle 😄 peki ne kadar büyümem lazım izlenmeler kaç olması lazım ortalama ya da abone.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler öncelikle 😄 peki ne kadar büyümem lazım izlenmeler kaç olması lazım ortalama ya da abone.
Izlenmeye göre degisir gonderilen telefon kalitesi örneğin amiral gemilerini göndersinler dersen 30bin civarı abonen olmalı en az öyle biliyorum ben .

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Rahat 20-50 Bin abonen olması lazım. Her video'nun minimum 15-25 bin izlenmesi lazım. Kısaca şöyle düşün sen bir markasın, apple'sın mesela ve telefonunu tanıtmak için 1000 abonesi olan 1500 izlenmesi olan kanalamı telefon yollarsın yoksa 15 bin abonesi 20-50 bin izlenen youtube kanalınamı?

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rahat 20-50 Bin abonen olması lazım. Her video'nun minimum 15-25 bin izlenmesi lazım. Kısaca şöyle düşün sen bir markasın, apple'sın mesela ve telefonunu tanıtmak için 1000 abonesi olan 1500 izlenmesi olan kanalamı telefon yollarsın yoksa 15 bin abonesi 20-50 bin izlenen youtube kanalınamı?
Aynen zaten telefon göndermelerinin nedeni reklamlarını yapmak ayrıca inceleme yapıp geri gönderiyorsun çok taninmissan geri almayabiliyolar yoksa belli bi sure sende kalıyor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aynen saol fazlasıyla anladım peki bir önceki sorum 😄😄

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aynen zaten telefon göndermelerinin nedeni reklamlarını yapmak ayrıca inceleme yapıp geri gönderiyorsun 500 600 bin falansan geri almayabiliyolar yoksa belli bi sure sende kalıyor.
Yani onlarmı sana gonderiyor yoksa senmi onlardan talep ediyorsun ? Reklam icin ama ya telefonu kotu elestirirsem 😄 o marka bana gondermez telefon 😄😄😄

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Yani onlarmı sana gonderiyor yoksa senmi onlardan talep ediyorsun ? Reklam icin ama ya telefonu kotu elestirirsem  o marka bana gondermez telefon 

Eleştirinin iyisi kötüsü olmaz , reklamında. İlk olarak sizin bir başvuru yapmanız daha mantıklı , böyle böyle youtube kanalım var ürünlerinizi incelemek istiyorum diye.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle sen peslerinden kosacaksin tanindikca onlar sana yönelir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bana kesinlikle vermezler Apple Türkiye iphone5c ver de kaliteli bir telefon kullanak mavi 32gb iyi olur şimdiden teşekkürler ...
yani yüzsüz olucan utanmadan cihaz isticen ...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Tamam sorularım güzel bir sekilde cevaplandı hepinize tesekkürler 😄

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
o apple ın dangalaklığı.Türkiye'den kimseye yollamıyor bildiğim kadarıyla.

Dangalaklık falan değil. Reklam ihtiyacı yok. Ve sadece Türkiye değil hiçbir ülkede böyle birşey yapmıyor. İyi de yapıyor. Baksana millet para ile alıp sıvı azot testi yapıyor. Neyi tatmin etmeye çalışıyorlarsa.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Gönderilen ürünler geri iade ediliyor genelde.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tekno-ID kanalımda 265 abone var ve 60 binden fazla izlenme var fakat hiçbir firma ile iletişim sağlanılamıyor.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Gerek duymuyor çünkü.

Gerek duymuyor çünkü
birçok bilinçsiz kullanıcı var.
sırf epıl logosu olsun ayfonum olsun çevrede ilgi görim
Epıl şöyle ayfon böyle diyerek adamlara reklamları yapılıyor.

Birde markacısı var bu işin kendini prof zanneden ama içerikte hiçbirşeyden anlamayanların sağda solda yaptığı reklamlar

Son olarak bu işin nirvanasında olanlar var yani fanboyl ve fanboycuklar.

eywah eywah :) anlatmaya gerek yok sanırım :)

işte böylece reklam yapıyorlar epıl ın yapmasına gerek yok ;)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Gerek duymuyor çünkü
birçok bilinçsiz kullanıcı var.
sırf epıl logosu olsun ayfonum olsun çevrede ilgi görim

Birde markacısı var bu işin kendini prof zanneden ama içerikte hiçbirşeyden anlamayanların sağda solda yaptığı reklamlar

Gördüğüm kadarıyla apple cihazları ile ilgili bilginiz sıfır.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Gerek duymuyor çünkü
birçok bilinçsiz kullancı. Ar sırf epıl logosu olsun ayfonum olsun

Agzından bal damlıyor dostum simdi bana 2 secenek sunulsa (abarti yapmiyom ciddiyim) iphone 6 plus 128 gb mı yoksa LG G4 mu deseler dusunmeden G4 u secerim, gecen arkadaslara dedim bana sen malmisin gibi laflar dediler bide teknolojiden iyi anliyosun filan (etrafmda teknolojik adam benim) yani boyle cahiller yuzunden Tr batiyi yok neymis apple in durusu yeter logosu yeter , yok ya dumduz telefon LG gibi hafif kavis ince cerceve vs. yapda ele rahat otursun , iphone 6 plus ile G4 5.5 ekran ama plus bariz daha buyuk , yani apple ne yaparsa kabulleniyolar, bu arada yanlis anlasilmasin apple stabilitesi ve servisi gibi nedenlerle alanlara lafim yok benim bu secenek kimi ozellik ister kimi uzun gitsin ister , ama sirf marka diye telefonun ozelliklerini bilmeden bile alan var adam daha parmak izi okuyucusu oldugunu bilmiyor .

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Gördüğüm kadarıyla apple cihazları ile ilgili bilginiz sıfır.

Cihazla ilgili bişey demedim
varsa bi kelime veya cümle gösterirseniz sevinirim.
aksi halde sdn forumumuzun mod una yakışacak bir okuma anlama
yaklaşımıyla olaylara yaklaşınız.

not: bu ve önceki mesajların tamamı apple 4. Nesil İpad ile gönderilmiştir :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Dangalaklık falan değil. Reklam ihtiyacı yok. Ve sadece Türkiye değil hiçbir ülkede böyle birşey yapmıyor. İyi de yapıyor. Baksana millet para ile alıp sıvı azot testi yapıyor. Neyi tatmin etmeye çalışıyorlarsa.
bu dangalaklıktır daha doğrusu kibir

tüm piyasa bu şekilde işlerken sadece youtuberleri değil büyük intetnet sitelerini ''takmamak''tır.
benim gözümde bu saygısızlık.reklama ihtiyaç meselesi değil apple açısından çünkü test örneği yollasa maliyeti yok gibi birşey,zaten geri alıyorlar.telefonu yakıp kurşunlayanlar istisna onlar kendi cebinden yapıyorlar reklam amaçlı,geri iade tabiki olması lazım.