Youtube görüntülenmeyi nasıl arttırırım?

rafettas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yeni bir youtube kanalıyız. genel manada mobil uygulama tanıtımları yapıyoruz. videolarımızın görüntülenmesi baya az abonemizde öyle. nasıl izlettire bilirim videolarımı?

aklıma gelenler
büyük faceebook sayfalarına reklam verme ( denedim ama reklam alan yok)
grup açıp orada video paylaşmak ( üye çoğaltamıyorum )

fikir verirseniz çok memnun olurum. teşekkür ederim şimdiden

aybese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende amatörce youtube kanalımı yeni kurdum. Bu konuda aslında ortak bir sayfa açıp yardımlaşabiliriz. AYBESE Film

rafettas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende amatörce youtube kanalımı yeni kurdum. Bu konuda aslında ortak bir sayfa açıp yardımlaşabiliriz. AYBESE Film
aslında tek sorun videoyu izletmede kaliteli işler çıkıyor ama bunu nasıl piyasaya sürecez mesele bu pazarlama meselesi. bir tane facebook da yüksek beğenili sayfa olsa izlettiririz aslında

aybese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
aslında tek sorun videoyu izletmede kaliteli işler çıkıyor ama bunu nasıl piyasaya sürecez mesele bu pazarlama meselesi. bir tane facebook da yüksek beğenili sayfa olsa izlettiririz aslında
Arastiralim arkadaşım bende araştırma asamasindayim dediğin gibi pazar bulmak önemli.vakit ayırmakta gerekiyor. bu konuda irtibat halinde olalım inşallah. Gayret bizden takdir Allahtan. iyi günler

rafettas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arastiralim arkadaşım bende araştırma asamasindayim dediğin gibi pazar bulmak önemli.vakit ayırmakta gerekiyor. bu konuda irtibat halinde olalım inşallah. Gayret bizden takdir Allahtan. iyi günler
Haberleşelim inşallah