- Reaksiyon puanı
- 23,585
Tren önünden atladın mı Filmdeki gibi?Zaten Onu Yaptım İlk Havalı Gözlüğümü Taktım Sonra Radyodan Tokyo Drift Açıp Son Sürat Başladım Yarışa.?
Tren önünden atladın mı Filmdeki gibi?Zaten Onu Yaptım İlk Havalı Gözlüğümü Taktım Sonra Radyodan Tokyo Drift Açıp Son Sürat Başladım Yarışa.?
Kırmızı Kamyonet Vardı Üzerime Geliyordu 89 Km Hızla Önünden Drift Atarak Kurtuldum.Tren önünden atladın mı Filmdeki gibi?
Klas hareket olmuş.Kırmızı Kamyonet Vardı Üzerime Geliyordu 89 Km Hızla Önünden Drift Atarak Kurtuldum.![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonra Arkadaşım Arkamdan Beni İtmeye Çalıştı Ben Sola Çekildim Az Daha Kendisi Çöp Kutusuna Çarpıyordu.![]()
Hızlı Ve Öfkeli 5 Rio Soygunu Gibi Oldu Yarış.Klas hareket olmuş.
En sonda kız öptü mü seni?Kırmızı Kamyonet Vardı Üzerime Geliyordu 89 Km Hızla Önünden Drift Atarak Kurtuldum.![]()
Sonra Arkadaşım Arkamdan Beni İtmeye Çalıştı Ben Sola Çekildim Az Daha Kendisi Çöp Kutusuna Çarpıyordu.![]()
Hızlı Ve Öfkeli 5 Rio Soygunu Gibi Oldu Yarış.
Bence de yarışlarda video çekip paylaşırsan izleriz.Kafa kaskı varsa kamera bağla Go Pro gibi.
En sonda kız öptü mü seni?
Filmin en iyi yerine gel merakta bırakma bizi.
En İyi Yeri Kız Bitişte Kazananı Bekliyordu Bende Kılpayı Kazandım Bisikleti Ortada Durdurdum Kız Bisiklete Bindi Gezdik Giderkende Evine Bıraktım Okadar Utandımki Kendimden Gittim.Kafa kaskı varsa kamera bağla Go Pro gibi.
Çekmedik Maalesef Hocam.Bence de yarışlarda video çekip paylaşırsan izleriz.
Sonu güzel bitmiş filmin.En İyi Yeri Kız Bitişte Kazananı Bekliyordu Bende Kılpayı Kazandım Bisikleti Ortada Durdurdum Kız Bisiklete Bindi Gezdik Giderkende Evine Bıraktım Okadar Utandımki Kendimden Gittim.
Çekmedik Maalesef Hocam.
Aileleri İzin Vermiyor Benim Annemde İzin Vermediği İçin Çekemedik.
Kendi Filmimizi Yaptık Güzel Oldu Eğlendikte.Sonu güzel bitmiş filmin.
Diğer Komik Sahnemiz İse Yarışın Biteceği Sahnede Çocukların Çığlık Atması.Kafa kaskı varsa kamera bağla Go Pro gibi.
Bu da güzelmişKendi Filmimizi Yaptık Güzel Oldu Eğlendikte.
Neyse Diğer Komik Yerini Anlatayımmı?
Diğer Komik Sahnemiz İse Yarışın Biteceği Sahnede Çocukların Çığlık Atması.
Sonra Adana Merkez Açıp Son Sürat Gittim Kızı Evine Bırakmaya. ?
Yarın Belki Ajan Filmide Çekebiliriz Yine Saat 5 Ten 6 Buçuğa Kadar Ama Buseferki Daha Romantik Ve Komik Olacakmış. ?Bu da güzelmiş![]()
Yine mi yarış?Yarın Belki Ajan Filmide Çekebiliriz Yine Saat 5 Ten 6 Buçuğa Kadar Ama Buseferki Daha Romantik Ve Komik Olacakmış. ?
Yarış Değil Ajan Filmi.Yine mi yarış?
O zaman anlatırsın film bitince.Yarış Değil Ajan Filmi.
Anlatırım Ama Yine 13 Kişi Olcak Bisikletlerimizde Olcak Suçlu Falan Yakalayacaz.O zaman anlatırsın film bitince.
Oyun tarzı olacak yani.Anlatırım Ama Yine 13 Kişi Olcak Bisikletlerimizde Olcak Suçlu Falan Yakalayacaz.
Evet.Oyun tarzı olacak yani.
Evet çook hızlı ve çoook ağır.Ben 3/7 sürüyorum ağır ama çook hızlı
AynenEvet çook hızlı ve çoook ağır.
Benim Görevim Fbi Olmak Tek Yapmam Gereken Radyodan Polis Sireni Sesi Açıp Mekanı Basıp Suçluları Yakalamak.
Yarınki Filmin Fragmanı.Aynen
Konu nerden nereye geldi![]()
sizde dağ bisikletleriyle yarış da varmı? toprakta falan yarışlar varmı? ben dağ bisikleti sürüyorum.Kendi Filmimizi Yaptık Güzel Oldu Eğlendikte.
Neyse Diğer Komik Yerini Anlatayımmı?
Diğer Komik Sahnemiz İse Yarışın Biteceği Sahnede Çocukların Çığlık Atması.
Sonra Adana Merkez Açıp Son Sürat Gittim Kızı Evine Bırakmaya. ?
3 Arkadaşımda Dağ Bisikleti Vardı Yarışı Oyüzden Kılpayı Kazandım.sizde dağ bisikletleriyle yarış da varmı? toprakta falan yarışlar varmı? ben dağ bisikleti sürüyorum.
vites kaçta başlıyosun tarışta bide arkadaşların kaçta başlıyo.3 Arkadaşımda Dağ Bisikleti Vardı Yarışı Oyüzden Kılpayı Kazandım.
Arkadaşlarım 3/4 Te Başladı Ben İlk 2/5 Sonra 3/8 De Sürdüm.vites kaçta başlıyosun tarışta bide arkadaşların kaçta başlıyo.
bizde arkadaşlarla yarışmıştık herkesin bisikleti dağ bisikletiydi ama onlar en yüksek viteste başladılar yavaş kalktılar ben en hafif viteste başladım onları başta geçtim ama sonra yakaladılar bisikletleri zaten benimkinden iyiydi. amayokuşta hepsini açık ara farkla yenmiştim. biraz kondisyon lazım.3 Arkadaşımda Dağ Bisikleti Vardı Yarışı Oyüzden Kılpayı Kazandım.
Hocam Yokuşta Dikkat Edin Bisiklet Takla Atar Allah Korusun.bizde arkadaşlarla yarışmıştık herkesin bisikleti dağ bisikletiydi ama onlar en yüksek viteste başladılar yavaş kalktılar ben en hafif viteste başladım onları başta geçtim ama sonra yakaladılar bisikletleri zaten benimkinden iyiydi. amayokuşta hepsini açık ara farkla yenmiştim. biraz kondisyon lazım.
biz iddiaya falan girmemiştik öylesine yaptıkta baya yorulmuşlardı benden baya geride geldilerArkadaşlarım 3/4 Te Başladı Ben İlk 2/5 Sonra 3/8 De Sürdüm.
Güzel.biz iddiaya falan girmemiştik öylesine yaptıkta baya yorulmuşlardı benden baya geride geldiler