0ReiS0
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 92
Sorun Çözülmüştür aradım ve Sorunumu Sordum Ve Bana gelen cevap efendim işte o bir kere mahsus alınmıştır işte o 1 yıllık kart aidatı toplam 60 ytl alınmıştır yaw kardeşim dedim ne 60 ı ben kartı alırken benden kart parası 50 ytl aldılar şimdide 35 ytl eklemişler oldu 85 ytl senin dediklerinle benimkiler bir birini tutmuyor baktım saçma sapan konuşmaya basladı 2 ytl bilmem ne ödemeniz gereken şu var deid işte faiz bilmem ne 6 ytl bilmem ne bunların toplamını koymuşlar falan ya ne alakası var diyorum kardeşim sen benden kart yıllık aidatı istiyorsunuz neyse ben dedim iptal ediyormusunuz
parayı tamam dedi iptal ederiz yoksa dedim mahkemeye başvurcam ama bizimde bi şartımız var bu kartı 6 ay boyunca kullanırsanız bi dahiki faturanızdan düşülecektir dedi tamam dedim ben zaten kartı kullanıyorum dedim ve kapattım bukadar bi dahiki yıl yollarlarsa gene gidcem gene aynı sey olcak
parayı tamam dedi iptal ederiz yoksa dedim mahkemeye başvurcam ama bizimde bi şartımız var bu kartı 6 ay boyunca kullanırsanız bi dahiki faturanızdan düşülecektir dedi tamam dedim ben zaten kartı kullanıyorum dedim ve kapattım bukadar bi dahiki yıl yollarlarsa gene gidcem gene aynı sey olcak