0ReiS0
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 92
Bankaların Aldığı Yıllık Kart Paraları Hakında Shiftdelete Ailesi Olarak Ne Düşüyorsunuz.
Haksız kazanç, inşallah bu zorunluluk kalkar tüm banklar para fln almaz haybeden.
Suanda alamıorlar mahkeme alamasın dedi.
hala çatır çatır alıyorlar![]()
UYanık olan vermez.
Alır onlar alır yasa kanun tınlamıyolar onlar.İstediklwri gibi at koşturuyolar.Ben bankaya bu konuda itiraz ettim adamlar bana ne dediler biliyomusunuz?Neymiş efendim 3 ay içinde 750 ytl lik alış veriş yaparsam birden toptan.o zaman almayacaklarmış.Oharaaaaaaaa dedim.Sen çok uyanıksın dedim.Alırlar oğlum alırlar çatır çatır alırlar.Emsal memsal hikaye onlar.Mahkemeyi hangi banka tınlamış şimdiye kadar.
Sevgili kardeşim bende 7 senedir kart kullanıyorum.Ben bunların stillerini biliyorum.Bankanın müşteri hizmetlerindeki bayana bu parayı vermek istemediğimi söylediğimde bana 750 ytllik alışveriş şartı koydu.Bende o kadar alışveriş yapamam 35 ytl için bu tamamen enayilik dediğimde ve biraz ısrarcı olunca ne dedi biliyormusun?Ben size bir numara vereyim oraya kartı kapattıracam diye faks çekersen almazlar dedi.Yani dedim şantajmı yapacam dedim evet dedi.Ben tekrar oharaaaaa dedim.Yani kısacası bende biliyorum bunlara kartı iptal ettirecem dedinmi yusuf yusuf demeye başlıyolar.Ozaman kart ücreti almayı bi tarafa bırakında daha size fazladan bişeyler yapmaya çalışıyolar.Ama bu benim tarzıma uymaz.Bir kere söylerim rica ederim yok olmadı hemen gider işi bitiririm.Bu dünya kredi kartsızda döner.Bakın şimdi mahkeme kararı var ama ben çok eminim onlar bir yolunu bulup bunu almaya devam edecekler.İllaki o 3 kuruşu almadan gözleri doymaz bunların alışmış bunlar kudurmuştan beter yani.Ben 6 yıllık kart kullanıcısıyım ve gittim verdiğim bütün paraları geri aldım benden nie istemiyorlarda senden istiyorlar demek seni saf olarak görüyorlar ondan seni takmıyorlar hayret bişleysiniz ya hakkınızı arayın bak bakalım ne oluyor!!!