Bankaların Aldığı Yıllık Kart Paraları Hakında DÜşünceleriniz.

Bankalar Aldıkları Para Haksız Kazanc Mı?

• Bankalar Alamaz?

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ala bilir?

Kullanılan: 1 4.0%
  • Hakkı yok?

Kullanılan: 4 16.0%
  • Haksız Kazanc?

Kullanılan: 20 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Bankaların Aldığı Yıllık Kart Paraları Hakında Shiftdelete Ailesi Olarak Ne Düşüyorsunuz.

oksijudan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet haksız kazanç ama çatır çatır alıyor adamlar.Çok itiraz ettim o kadar yazıştım,sonuç sıfır.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Suanda alamıorlar mahkeme alamasın dedi.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
Haksız kazanç, inşallah bu zorunluluk kalkar tüm banklar para fln almaz haybeden.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Haksız kazanç, inşallah bu zorunluluk kalkar tüm banklar para fln almaz haybeden.

Arkadaşlar Haberlerde yayınlandı Artık Bankalar Alamıcak bu parayı mahkeme tüketici aleyine sonuclanmıstır.

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Çok az alıyorlar onlar için üzülüyorum.... üyelerinin maaşının %15 alsınlar bence .yazık adamlara...İnsanlık öldümü? onlarda para kazansın zaten faizden ne kazanacalar ayol diyen varmıdır? son çıkan mahkeme kararı artık müşterilerden aidat alınamaz dedi fakat daha önceki haberlerde de mahklemelerin aidat ücreti alınamayacağına dair kararlar alınır ardından bankacılar itaraz eder sonra bir mahkeme daha açılır tekrar tüketicinn lehine rüzgar eser sonra alıırdı alımazdı kaosu yaşanırdı ve genelde alırlardı bazen bankaya telefon açıp "bakın bu aidat ücretini geri almassanız şimdi iptal etirecem kartı homur homur"deme geleneği acaba tarihe karışacakmı karışacaksa bankalar bunun altında kalırlarmı "başka yerden çıkaracaklar prensibi " tüketicileri nereden vuracak? acaba darbe olur mu bütün soruların cevabı bu akşam sdn de canlı yayında saat 24:00 fethiye sütüdyolarında spikerimiz ünlü astronot denizhan dakılır... sakın kaçırmayın:cool:

Yeşilbarış

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hala alınıyorsa tüketici heyetleri vardır her ilçenin kaymakamlığıklarında
başvurun onlar takip etsinler.
alamazlar YARGITAY dan geldi sonuç.
1milyar ytlik pasta bu kesilmesi lazım.
müşteriler yolunacak kaz değil.

bu sırada 3 şık aynı yere çıkıyor zaten anketi oluşturan hangi psikoloji içinde oluşturmuş acaba:D

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence belli bir miktar alabilir 5 ytl gibi bir ücret ama ana karta para ek karta para olmaz ayrıca bu kartlardan herkes şikayetçi kapattırın madem kardeşim sonuçta bir hizmet var artık taksitli alışverişler çok kolay oldu yıllar önce bir düşünün yapılan senetler v.s tarih oldu

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Hukuk yanlış yapıyor, ya da taraflı davranıyor. (Kanunlarımız müsade etse bir cümle daha kurardım.) Bankaların aldığı kartın Telekom'un hava parası niyetine aldığı aylık abonelik ücretinden bir farkı yok; hatta Telekomunki daha saçma, ona onay verildi, "alabilir" dedi hukuk ama bankalara "alamaz" deniliyor. Bence ikisi de alamamalı.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
mahkeme son kararını verdi artık alamıyorlar. hala alıyorlar diyen arkadaşlara bi sorum olacak. bu karar dün verildi ve nokta kondu neye dayanarak hala alıyorlar diyorsunuz?

macellan44

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alır onlar alır yasa kanun tınlamıyolar onlar.İstediklwri gibi at koşturuyolar.Ben bankaya bu konuda itiraz ettim adamlar bana ne dediler biliyomusunuz?Neymiş efendim 3 ay içinde 750 ytl lik alış veriş yaparsam birden toptan.o zaman almayacaklarmış.Oharaaaaaaaa dedim.Sen çok uyanıksın dedim.Alırlar oğlum alırlar çatır çatır alırlar.Emsal memsal hikaye onlar.Mahkemeyi hangi banka tınlamış şimdiye kadar.

macellan44

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alırlar alırlar çatır çatır alırlar.Dur diyen yok çüş diyen yok.Devlet vatandaşı soydurmaya devam etsin bakalım.Ben bankaya itiraz ettim adamlar bana ne dediler biliyomusunuz.Tek slip 750 ytl lik alışveriş yaparsammış almayacaklarmış.Oharaaaaa!!! dedim.Özürleri kabahatlerinden beter.Kartımı kapattıracam kesin çözüm.Bunlar mahkeme muhkeme emsal memsal dinlemez.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Alır onlar alır yasa kanun tınlamıyolar onlar.İstediklwri gibi at koşturuyolar.Ben bankaya bu konuda itiraz ettim adamlar bana ne dediler biliyomusunuz?Neymiş efendim 3 ay içinde 750 ytl lik alış veriş yaparsam birden toptan.o zaman almayacaklarmış.Oharaaaaaaaa dedim.Sen çok uyanıksın dedim.Alırlar oğlum alırlar çatır çatır alırlar.Emsal memsal hikaye onlar.Mahkemeyi hangi banka tınlamış şimdiye kadar.

Ben 6 yıllık kart kullanıcısıyım ve gittim verdiğim bütün paraları geri aldım benden nie istemiyorlarda senden istiyorlar demek seni saf olarak görüyorlar ondan seni takmıyorlar hayret bişleysiniz ya hakkınızı arayın bak bakalım ne oluyor!!!

macellan44

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 6 yıllık kart kullanıcısıyım ve gittim verdiğim bütün paraları geri aldım benden nie istemiyorlarda senden istiyorlar demek seni saf olarak görüyorlar ondan seni takmıyorlar hayret bişleysiniz ya hakkınızı arayın bak bakalım ne oluyor!!!
Sevgili kardeşim bende 7 senedir kart kullanıyorum.Ben bunların stillerini biliyorum.Bankanın müşteri hizmetlerindeki bayana bu parayı vermek istemediğimi söylediğimde bana 750 ytllik alışveriş şartı koydu.Bende o kadar alışveriş yapamam 35 ytl için bu tamamen enayilik dediğimde ve biraz ısrarcı olunca ne dedi biliyormusun?Ben size bir numara vereyim oraya kartı kapattıracam diye faks çekersen almazlar dedi.Yani dedim şantajmı yapacam dedim evet dedi.Ben tekrar oharaaaaa dedim.Yani kısacası bende biliyorum bunlara kartı iptal ettirecem dedinmi yusuf yusuf demeye başlıyolar.Ozaman kart ücreti almayı bi tarafa bırakında daha size fazladan bişeyler yapmaya çalışıyolar.Ama bu benim tarzıma uymaz.Bir kere söylerim rica ederim yok olmadı hemen gider işi bitiririm.Bu dünya kredi kartsızda döner.Bakın şimdi mahkeme kararı var ama ben çok eminim onlar bir yolunu bulup bunu almaya devam edecekler.İllaki o 3 kuruşu almadan gözleri doymaz bunların alışmış bunlar kudurmuştan beter yani.