Yıllık Kart Aidati

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Sorun Çözülmüştür aradım ve Sorunumu Sordum Ve Bana gelen cevap efendim işte o bir kere mahsus alınmıştır işte o 1 yıllık kart aidatı toplam 60 ytl alınmıştır yaw kardeşim dedim ne 60 ı ben kartı alırken benden kart parası 50 ytl aldılar şimdide 35 ytl eklemişler oldu 85 ytl senin dediklerinle benimkiler bir birini tutmuyor baktım saçma sapan konuşmaya basladı 2 ytl bilmem ne ödemeniz gereken şu var deid işte faiz bilmem ne 6 ytl bilmem ne bunların toplamını koymuşlar falan ya ne alakası var diyorum kardeşim sen benden kart yıllık aidatı istiyorsunuz neyse ben dedim iptal ediyormusunuz
parayı tamam dedi iptal ederiz yoksa dedim mahkemeye başvurcam ama bizimde bi şartımız var bu kartı 6 ay boyunca kullanırsanız bi dahiki faturanızdan düşülecektir dedi tamam dedim ben zaten kartı kullanıyorum dedim ve kapattım bukadar bi dahiki yıl yollarlarsa gene gidcem gene aynı sey olcak :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
İlk önce bankayı arayıp konuşabilirsiniz. Çözüm olmaz ise bulunduğunuz ilçenin Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz.

Eğer kartınız finasbank'a ait ise kartınızda iptal olabilir :) (Bknz.)

patlicanmusakka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşbankasında aynı sorunu yaşadım aradım bankayı eşşek gibi ödiceksin gibi birşey oldu bende ödedim. :mrgreen:

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kart aidatları iptal olucak diyolardı ama tık yok
bende hsbc yi aradım iptal olmadım kardeim bune parası diye diklendim
onlarda yok olmadı daha yasalaşmadı dediler bende eşşek gibi ödedim bitti:D
almak istediten sonra onların önüne kimse gelemiyo alıyolar abi

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben bankAsya kredi kartı kullanıyorum.Faiz oranı diger kartlara oranla düsük yıllık kart ücreti yok kafam rahat.Harcadıgım kadarını ödüyorum gibi birsey.

Diger kartlarımı iptal ettirdim.Taksitten baska bir ise yaramıyorlar.

Nasıl yalvarıyorlar iptal ettirmemem icin bir görseniz

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kredi kartım yok sorunum yok..:D

zonaro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kart aidatı'nı aslında danıştay kaldırdı.

Emsal teşkil etmesi için o mahkeme kararını bulmak ve yada kaymakamlık daki hakem heyetine baş vurursanız sorun çözüler.

Ayrıca danıştay telekom'a da böyle bir karar vermişti adsl için aylık sabit üçret ödemeye gerek yok demişt...

design_man79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Türkiye'nin önde gelen bankalarından birinde çalışmış biri olarak naçizane tavsiyem :

evet ilk önce bankayı arayıp konuşun...muhtemelen onaylanmıyacaktır.ama ilerisi için koz olacak hareketlerdir,yapmalıyız :) banka tarafından hediye bonus,chip,world puan teklifleri gelebilir bu aramalar sonrasında,aklınıza yatıyorsa kabul edersiniz.Ha yatmadığı zaman ücretin iptalini isteyin ve iptal edilmezse aradığınız zamanı saati not edin tüketici sorunları hakem heyetine müracaat edin,az önceki detaylarıda dilekçenize not etmeyi unutmayın.Biraz uzun sürebilir sonuçlanması.

Burda sorun şu ;ödemezseniz ilgili kart ücretine banka tarafından faiz işetilir.Gözünüz kara ise onu da takmayıp olumlu bir sonuç almanız halinde,faizin iadesinide otomatik olarak kazanmş oluyorsunuz ama bazı bankalar bunu görmezden gelebiliyor,onun için mutaka peşine düşün hatırlatmayı unutmayın.

Ayıca yapılan itirazlar 1 senelik kart ücreti için yapılmış gibi bankalar tarafından değerlendiriliyor.Bu sene alındı itirazım onaylandı,artık bundan sonra alınmayacak gibi bir yanılgaya o yüzden düşmeyin sakın.Kartlarınızı ona göre oynayın :))

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
İlk önce bankayı arayıp konuşabilirsiniz. Çözüm olmaz ise bulunduğunuz ilçenin Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz.

Eğer kartınız finasbank'a ait ise kartınızda iptal olabilir :) (Bknz.)

Benim kartım finansbank tşkler bilgilendirdiğin için.

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ben 6 yıllık kart kullanıcısıyım ve gittim verdiğim bütün paraları geri aldım benden nie istemiyorlarda senden istiyorlar demek seni saf olarak görüyorlar ondan seni takmıyorlar hayret bişleysiniz ya hakkınızı arayın bak bakalım ne oluyor!!!

Madem öyle git bu seferde al paranı :)

Bkz

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Madem öyle git bu seferde al paranı :)

Bkz

O Parayı Yapı krediden aldımgittim yapı krediye deidm böle böle ben bu parayı vermem kartımı iptal edin dedim tamam dediler size döncez bi kaç gün sonra aradılar sudur budur tamam iptal ettik dediler paranızı iade edcez ölece hal oldu finansbank ı aradım bana diyor bu ay 750 ytl lik alış veriş yapcaksın öyle düşcez o yüzden bende dedim mahkemeye başvurayım Ne gerekiyor internette bi ton belgeler var bilgiler var ben dedim işimi garantiye alayım ve ben bu parayı alcam söke söke sevgiler kardeşim.

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Geçenlerde bi not vardı banka ekstresinde.. Bonuslarınızla ödenmiş sayılacak aidatınız gibi..
Yoğun kullanılmayan kartlarda bir kalemde 30-35 Ytl kesilmesi can sıkıcı olabiliyor.
Yasal olarak ta netleşen birşey yok..
Anlaşılan paşa paşa ödeyeceğiz bu paraları :)

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
öderiz öderiz :) başka çaresi yok sanırım :)kartsız olmaz

sleepless006

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim kart iş bankasının işte üniversiteli kapsamında açtığım hesaba bağlı aldım alalı hiç kart ücreti ödemedim hatta aldığımda limiti 200 liraydı az gelmeye başlayınca limitinide yükselttim şimdilik bir sorun yok
bonus card için garantiye 35 lira ödemiştim hala içimde ödedikten sonrada hesabı kapattım gerçi boşa gitti
cardfinans alacaktım kart ücreti yüzünden almadım telefonda yaklaşık 2 saat pazarlık ettik onlar diyo illa verelim kart ben ücret kesecekseniz almam dedim sonuçta almadım onlar ısrar edince ücret konusunda
bankaların çoğu diretiyor kart ücreti konusunda ama biz tepkimizi dile getirirsek, bu konunun üzerine gidersek eminim sonuç verecektir yalnız 3-5 kişiyle olacak iş değil

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu hikaye en son bi avukatın başına geldi
dava açtı kazandı
sonunda da kredi kartı banka tarafından iptal edildi
banka dediğin devlete vergi veren hırsız...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Sorun çözülmüştür.