Yeter artık! sıktınız ama!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
@jea, yayınladığın konuşmalardan sadece ilkinde forumla alakalı muhabbet var, onu zaten yukarıda ben de yayınladım. Facebook bilgilerimi ve resimlerimi içeren içeriği kaldırdım. Ve kişisel mail adresimi içeren konular vardı. Forumla alakalı olmayan kayıtları ne hakla burada yayınlıyorsun? Şimdi bu yaptığın doğru bir davranış mı?

Senin açıkça yalan söylediğini kanıtlamaya çalışıyor olabilir miyim Ömer?!

Ya bana hemen dönüldüğünü söylüyorsun, 6 gün mü sizin hemen kavramınız! Olay ayın 15'inde oluyor, ayın 21'inde bir konuda mesajımı görüp MSN'den yazıyorsun.

Desen ki "Ha tamam, ben hatalıyım, söylemeyi unutmuşum." diye, o zaman eyvallah derim. Ama hala gelmiş bana hemen dönüldüğünden bahsediyorsun!

Ve hala bu karmaşaya bir cevap verebilmiş değilsin!

Ya kabul edin artık ya! Hatasız kul olmaz! Bir kere de kabul edin!

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105

Ya bana hemen dönüldüğünü söylüyorsun, 6 gün mü sizin hemen kavramınız! Olay ayın 15'inde oluyor, ayın 21'inde bir konuda mesajımı görüp MSN'den yazıyorsun.

Desen ki "Ha tamam, ben hatalıyım, söylemeyi unutmuşum." diye, o zaman eyvallah derim. Ama hala gelmiş bana hemen dönüldüğünden bahsediyorsun!

Yok cnm hiç kabul ederlermi. Çünkü onlar moderatör. Özel olarak üretildi. Hiçbir hata kabul edilemez.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236

Ayın 15inde konuşmamış mıyız Jea? Gerekli açıklama yapılmış işte. O zaman ki kayıtta duruyor. Sonrasında emu'da gelip sormuş, aynı şeyleri ona da söylemişim. Daha ne açıklaması bekliyorsun?

Al için rahat etsin. Pardon Jea hazretleri sana gerekli açıklamayı yapmamışız, ne istersiniz? Size 1 aylık koruma kalkanı verelim, istediğiniz üyeye istediniz kadar hakaret edin, ortamı gerin, kurallara uymayın ama hiç bir mod ceza veremesin. Çok genel geçer bir kuralda bile gidin, en yetkili kimse bulup ona şikayet ederek, insanların bir sürü zamanını çalın! Ki size verilen ceza basittir, ilk harfi küçük yazmışsınız, yine de size kimse dokunmasın. Bütün ceza puanlarınızı silsek gönlünüzü yapmış olur muyuz? Belki o zaman yönetim süper diye alkış tutarsınız? :hammer:

othello

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9 mesajı olan biri nasıl eski si gibi diyor anlayamadım?

ben de şöyle söyleyebileyim sana. Forumda olan biteni takip etmek için illa üyelik gerekmez değil mi. Misafir olarakta gezebiliyoruz benim bildiğim. ben de daha önceden dedim forumu uzun yıllar takip ediyordum ama üye değildim diye. Şimdi anlaşıldı mı emu. Buna da bir cevap ver bakalım.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
hiç farkınız yok...!!

aynen

hep derim şu sanal alemi ne çok büyütüyoruz.
ya zaten dünyada bir sürü dert var , şurda ihtiyacımız olanı öğrenelim eğlenelim birbirimizi kırmadan güzel zaman geçirelim.
sanki burdaki ceza sicile geçiyor.
ama şöyle bir şey var
bazı yöneticilerin üslubu hiç yerinde değil

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bütün ceza puanlarınızı silsek gönlünüzü yapmış olur muyuz? Belki o zaman yönetim süper diye alkış tutarsınız? :hammer:

adalet1.jpg

Sizden adaletli olmanızı bekliyoruz sadece. Ötesi değil.

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bi zahmet kapar mısınız çenenizi?

Burası "teknoloji forumu", tartışma forumu veya *** atma forumu değil. @Power burası shiftdelete.net'in forumları, ister 10buçuk milyon üyeli siteye ister 3buçuk milyon üyeli siteye moderatör ol; onun kuralları oranındır buranın kuralları buranındır. Sen Amerikada ki insan hakları ile Türkiyede ki insan haklarını bir tutabiliyor musun? Artistlik yapacaksan git artistliğini başka yerde yap olur mu?

Kuralları aştıysan aştın, ne yani ceza puanı aldın uyarı puanı aldın cehenneme mi girdin? Madem adaletsiz olduğunu düşünüyosun, basıp gidersin arkadaş bu kadar basit. Sana kimse bu siteye zorla gel diye yalvarmıyor, madem diğer forumları daha tarafsız buluyorsun oraya gidersin!

Köpek ile kedi gibisiniz kusura bakmayın ama, birbirinizi yemek için sebep arıyorsunuz. Bu adamların bir hayatı var, ve hayatında planları var. Kendi dertleri var ve bu dertlerin arasında gelip sizlere bir kaç kelime yazabiliyorlarsa, düzeni sağlayabiliyorlarsa teşekkür etmelisiniz!

Söylesenize, burada ki hangi admin para alıyor? Hangi moderatör maaşa bağlanmış? Adamlar değerli vaktinden ayırıp size zaman bırakıyor, utanın be utanın!

Konunun daha fazla uzamaması ve kilitlenmesini rica ediyorum, en azından bu kadar kirlilikten sonra daha fazla kirlilik olmasın.

Ayrıca, @Power flood dediğin şeyde zaman aralığı elbette vardır. Bir haber vardır, 10 saat sonra farklılık olmuştur ve onu yeni bir mesajla uyardığın zaman flood mu olur? Akıl var mantık var!

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Sizden adaletli olmanızı bekliyoruz sadece. Ötesi değil.

Merak etme herkes eşit davranılıyor, 2 gürültü yapana aman dokunmayalım, bizi modluktan aldırır gibi bir korkumuz yok. Sana ne yapıyorsak başkasına da onu yapıyoruz.

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
efenim elimize patlamış mısırları aldık izliyoruz tartışmayı
az önce 10 sayfayı bitirdim
iki olay var

1 Flood'un genel tanımı

SDN haricinde flood'un diğer bütün forumlarda(istisnasız) tanımı iki mesajı arka arkaya yazarken aradan kısa bir süre geçmesidir. Yani 10 saat sonra yazılan bir mesaj flood sayılmaz.

En basitinden bir konu var Linux ile alakalı, konuya ilgi yok tamam ancak konu ile ilgili yeni haberler var, bu haberleri yeni post olarak gönderme hakkımız olmalı. Diyebilirsiniz ki konudaki ilk mesajı düzelt. Ancak o zaman kimsenin haberi olmaz konunun güncellendiğinden. Neden haberi olmaz çünkü daha önce okunmuş bir konu mavi olarak gösterilir ve o konuda düzeltme olsa bile mavi olarak kalır. Halbuki alta yeni mesaj gönderilirse tekrar siyah olur ve güncellendiği anlaşılır.

http://forum.shiftdelete.net/acik-kaynak-yazilimlari/
Sizin tanımınıza göre o zaman burada yakusha isimli üyemizin yaptığı şey de flood ve ona ceza vermeniz gerekir. Yani hata yapabilirsiniz, bence hatanızdan geri dönün. Eğer geri dönmez, egolarınıza yenik düşer ve kendinizi haklı göstermek için yakusha isimli değerli üyemize ceza vermeye kadar giderseniz gerçekten daha önce emsali görülmemiş bir yanlış yapmış olursunuz.

2. reis isimli mod arkadaşımız o anki gerilimden kaynaklı yakışık almayan mesajlar yazmış. Kendisini uyarıp bir moderatorun hangi durumda olursa olsun kibarlığından taviz vermemesi gerektiğini hatırlatılmalı. Hatta mümkünse ceza verilmeli

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161

Burası "teknoloji forumu", tartışma forumu veya bok atma forumu değil. @Power burası shiftdelete.net'in forumları, ister 10buçuk milyon üyeli siteye ister 3buçuk milyon üyeli siteye moderatör ol; onun kuralları oranındır buranın kuralları buranındır. Sen Amerikada ki insan hakları ile Türkiyede ki insan haklarını bir tutabiliyor musun? Artistlik yapacaksan git artistliğini başka yerde yap olur mu?

Kuralları aştıysan aştın, ne yani ceza puanı aldın uyarı puanı aldın cehenneme mi girdin? Madem adaletsiz olduğunu düşünüyosun, basıp gidersin arkadaş bu kadar basit. Sana kimse bu siteye zorla gel diye yalvarmıyor, madem diğer forumları daha tarafsız buluyorsun oraya gidersin!

Köpek ile kedi gibisiniz kusura bakmayın ama, birbirinizi yemek için sebep arıyorsunuz. Bu adamların bir hayatı var, ve hayatında planları var. Kendi dertleri var ve bu dertlerin arasında gelip sizlere bir kaç kelime yazabiliyorlarsa, düzeni sağlayabiliyorlarsa teşekkür etmelisiniz!

Söylesenize, burada ki hangi admin para alıyor? Hangi moderatör maaşa bağlanmış? Adamlar değerli vaktinden ayırıp size zaman bırakıyor, utanın be utanın!

Konunun daha fazla uzamaması ve kilitlenmesini rica ediyorum, en azından bu kadar kirlilikten sonra daha fazla kirlilik olmasın.

Ayrıca, @Power flood dediğin şeyde zaman aralığı elbette vardır. Bir haber vardır, 10 saat sonra farklılık olmuştur ve onu yeni bir mesajla uyardığın zaman flood mu olur? Akıl var mantık var!

kurallardan bahsetmişken sizin banlanmanız gerekiyor bu durumda. İyi günler..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ayın 15inde konuşmamış mıyız Jea? Gerekli açıklama yapılmış işte. O zaman ki kayıtta duruyor. Sonrasında emu'da gelip sormuş, aynı şeyleri ona da söylemişim. Daha ne açıklaması bekliyorsun?

Al için rahat etsin. Pardon Jea hazretleri sana gerekli açıklamayı yapmamışız, ne istersiniz? Size 1 aylık koruma kalkanı verelim, istediğiniz üyeye istediniz kadar hakaret edin, ortamı gerin, kurallara uymayın ama hiç bir mod ceza veremesin. Çok genel geçer bir kuralda bile gidin, en yetkili kimse bulup ona şikayet ederek, insanların bir sürü zamanını çalın! Ki size verilen ceza basittir, ilk harfi küçük yazmışsınız, yine de size kimse dokunmasın. Bütün ceza puanlarınızı silsek gönlünüzü yapmış olur muyuz? Belki o zaman yönetim süper diye alkış tutarsınız? :hammer:

E oha. :) Konuşma kayıtlarını koydum, hala ne diyorsun.

Ayın 15'inde bana geri dönülmemiş.
Ayın 16'sında bana geri dönülmemiş.
Ayın 17'sinde bana geri dönülmemiş.
Ayın 18'inde bana geri dönülmemiş.
Ayın 19'unda bana geri dönülmemiş.
Ayın 20'sinde bana geri dönülmemiş.
Ayın 21'inde forumda bir konuda isyan ederek bir mesaj yazmasaydım gene bana geri dönülmeyecekmiş.

-----------------------

Hala zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalıştığına inanamıyorum Ömer. Nasıl bir yönetici olduğunu çok güzel gösterdin şu son mesajınla. Bu konuya bir daha cevap yazmıyorum çünkü nasıl insanlarla konuştuğumu bilemiyorum artık. Şu son mesajında o kadar çok saçmalamışsın ve ilgisiz şeyler söylemişsin ki, anladım artık, sizinle tartışılmaz bile.

emu gelip sormuşmuş. :) emu gelip bir şey sormadı, o mesajı forumda yazmasam bir şey de sormayacaktı. O'nun yaptığı terbiyesizliği geçiyorum, senin hala inatla kendini savunman çok anlamsız. Hatalarını kabul etmeyen insan yönetici olamaz. Benim gözümde ne emubaltaci, ne de keyloger bir yönetici. Artık hiçbir mesajınıza iyi ya da kötü cevap vermeyeceğim. Siz hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz, kendi başarısızlığınızı böyle mesajlarla saklamaya çalışabilirsiniz ama artık YETER!

Ben kendi adıma bu iğrençleşen yönetim anlayışının darbe yaptığı konudan çıkıyorum.

Şu an ne desem de boş kalıyor. Zaten kendi aldığınız yöneticiler de sizlerden geri kalmayıp bizi adam etmekle ilgili sözler sarfediyorlar ve ceza bile almıyorlar.

Nasıl bir mantıktır...

Umarım Troy ve AliA kısa sürede döner ve umarım siz ikiniz yöneticilik yapmazsınız artık. Tek dileğim bu!..

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Arkadaşlar sonuçta moderasyonda yeni değişiklikler oldu. Normalde üye olarak forumu takip eden görevlilerimiz hemen bu yeni konumlarına alışamayabilir. Her zaman değişim süreçlerinde bazı sorunlar çıkar. Bunu hoş karşılamanız lazım. Herkes emubaltacı'ya yükleniyorda sonuçta o da tüm modları gerektiğinde denetleyen tek kişi olduğundan hata yapması normal.

Hem üyeler hem de yönetim haklı çünkü böyle büyük sitelerde dengeli olmak zor oluyor. Haksız yere ceza aldığını düşünen bir üyenin kızgınlığı haklıdır. Ama kuralları uygulamaya çalışan moderasyonun da davranışları haklı. Burada ortak noktaya varılmalı moderasyon daha fazla işi tatlı dile dökmeli. Binlerce üyeye bunu yapmak zor ama SDN gibi bir forumda biz editörler de ilgi çekici makeleler yapmak için zorlanıyoruz. Büyük forumların ve sitelerin parçası olmak zordur.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63

Burası "teknoloji forumu", tartışma forumu veya bok atma forumu değil. @Power burası shiftdelete.net'in forumları, ister 10buçuk milyon üyeli siteye ister 3buçuk milyon üyeli siteye moderatör ol; onun kuralları oranındır buranın kuralları buranındır. Sen Amerikada ki insan hakları ile Türkiyede ki insan haklarını bir tutabiliyor musun? Artistlik yapacaksan git artistliğini başka yerde yap olur mu?

17 yasındasın agzından cıkar azarlamalara bak ayıp ayıp sana

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar konu kilitlenmiştir. konunun açıklaya kavuşması için herzaman bu gibi konuları kitlememeye çalışıyorum ama kitlemedikçe olayı büyütüp başka yerlere gidiyor.

geri dönülmediğini düşünüyorsanız özür dilerim bunu uzatıp döndüm dönmedin tartışmasını uzatmanın bir gereği yok.

her zaman söylediğim gibi biz moderatörlerin sizlerden tek farkı denetim yapma hakkına sahip olmamız. eleştirilere de herzaman açığız fakat lütfen hedef gösterici kücümseyici eleştiriler yerine yapıcı eleştiriler olsun. hepinizi çok seviyorum iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...