Yeter artık! sıktınız ama!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Flood yapmanın zaman sınırı yoktur 10 dakika önce tarafınızca bulundu galiba. Çünkü hiç bir forum sitesinde ya da kurallar listesinde böyle bir şey yoktur.

Genel standartlar içinde arka arkaya seri bir şekilde mesaj atma flood olarak tanımlanır. Biraz internet alemini gezin.

Yok ben süre sınırı koymuyorum demeden önce site kurallarında bir değişiklik yapıp bunu duyurursunuz öyle başlar.

Sizinki önce ceza sonra uyarı. Dünyanın neresinde var böyle sistem!

Ayrıca Embubaltacı siz hala gerekçe sunmadınız. Bir insanın kendini KURALLAR DAHİLİNDe savunması ne zamandan beri ortamı geren hakeret oluyor??? 5 ceza puanı verdiniz bu sebeple ama ciddi bir gerekçeniz yok. Sadece okudum mesajları ikinize de ceza verdim gibi bir cevabınız var bana karşı!

@Ersin

Ağzıma geleni mi yazıyorum? Ne yazmışım ben? Alıntılayıp hakret içeren ya da benzeri bir üslup gördünüz mü?

Ben yöneticilere ÖM yoluyla ulaştım ama sonuç alınamadığı için konuyu açtım!

Kırmızı nickle buraya mesaj yazmak biraz fazla sorumluluk ister. Admin bitirici cümle yazar, altlarının eksiklerini üstler kapatır derler ama burda alt üst olmuş herşey.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Flood yapmanın zaman sınırı yoktur 10 dakika önce tarafınızca bulundu galiba. Çünkü hiç bir forum sitesinde ya da kurallar listesinde böyle bir şey yoktur.

Genel standartlar içinde arka arkaya seri bir şekilde mesaj atma flood olarak tanımlanır. Biraz internet alemini gezin.

Yok ben süre sınırı koymuyorum demeden önce site kurallarında bir değişiklik yapıp bunu duyurursunuz öyle başlar.

Sizinki önce ceza sonra uyarı. Dünyanın neresinde var böyle sistem!

Ayrıca Embubaltacı siz hala gerekçe sunmadınız. Bir insanın kendini KURALLAR DAHİLİNDe savunması ne zamandan beri ortamı geren hakeret oluyor??? 5 ceza puanı verdiniz bu sebeple ama ciddi bir gerekçeniz yok. Sadece okudum mesajları ikinize de ceza verdim gibi bir cevabınız var bana karşı!

İyi de arkadaşım sen şuna cevap versene, senin mesajların arka arkaya mı değil mi?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
keyloger'dan gelen mesaj:

keyloger´isimli üyeden Alıntı
Merhaba Jeaquares,

SDN forumlarında bir ceza aldınız.

Nedeni: Konu Başlığını Yanlış Yazmak
-------
Konu Başlığını Yanlış Yazmak
-------

Bu ceza ceza puanınızı 3 puan artırdı ve bu size belli bir süre kısıtlı erişim cezası verilmesine neden olabilir.

Gönderdiğiniz ileti:
http://forum.shiftdelete.net/konu-di...ml#post1381005
Alıntı:
Ya şu kısaltılmış bağlantı muhabbetine yedim olayı ya. :D Tıkladım ve şu an hiçbir şekilde kapatamıyorum, çaresiz kaldım. :D Nasıl kapatılıyor bu rezillik?! :cursing:

Saygılarımızla,
SDN
Bu mesaja yazdığım cevap:

Konu başlığını yanlış yazmak???
Bu mesajların tarihi:

15-06-2010, 17:11

Aynı gün emubaltaci'ya attığım mesaj:

Sayın emubaltaci, artık cidden yeter!

Bana verilen bu cezanın hatalı olduğunu görmenizi ve geri almanızı rica ediyorum.

Site ismi nobrain.dk ve Nobrain.dk yazmak kadar saçma bir şey olamaz. Orada sitenin adını verdim. Bu forumda benim yazım ve noktalamaya ne kadar dikkat ettiğimi iyi biliyor olmalısınız! Başlıklarımın da hiçbirinin küçük harfle başlayamayacağını da iyi biliyor olmalısınız. Ve şu anda bu aldığım cezanın hiçbir mantıklı açıklaması yok!

Forumda "Başlık yazılırken bağlantılar da dahil tüm kelimelerin ilk harfi büyük yazılmalıdır." diye bir kural yok!

Ve bu durumda bana verilen bu ceza keyfi bir uygulama sonucu verilmiş oluyor!

Eğer ilgilenmeyecekseniz bir üstünüze başvuracağım. Ben cidden böyle saçma nedenlerden dolayı ceza almak istemiyorum ya. Bir tek ben değil, kimse istemiyor.

Bu durumu düzeltecek misiniz? Çünkü şu an yaptığınızın hukuksal anlamda hiçbir karşılığı yok.

Foruma konu açmadım çünkü konu açarsam alacağınız tepkilerin haddi hesabı yok. Herkesin sabrı taşmak üzere...
Bu mesajın tarihi:

15-06-2010, 17:22

Bu mesaja emubaltaci'dan gelen cevap:

cezayı veren arkadaşımızdan bir bilgi alyım
Gelen cevabın tarihi:

15-06-2010, 19:35

Aradan bir süre geçince yazdığım mesaj:

Cevap bekliyorum?
Bu mesajın tarihi:

15-06-2010, 20:13

Bu mesaja emubaltaci'dan gelen cevap:

biraz sabredersen alacaksın cevabını
Gelen cevabın tarihi:

15-06-2010, 20:23

--------------------------------------------------------

Sonra hiç cevap gelmedi. Aradan 6 gün geçti, dün bir konuda dile getirdim, keyloger'la aramda geçen konuşma. Tarih: 21 Haziran 2010

(10:54:53 PM) ömer faruk: merve
(10:54:56 PM) ömer faruk: emu sana ben seninle msn'de konustugum cezayı neden verdiğimi söylediğim için dönmedi
(10:55:09 PM) ömer faruk: emu'nun sucu yok orada
(10:55:12 PM) Jeaquares |: geri döneceğini söyleyip dönmemesi terbiyesizliktir
(10:55:13 PM) ömer faruk: haberin olsun..
(10:55:17 PM) Jeaquares |: bunun açıklaması olamaz
(10:55:22 PM) Jeaquares |: senin de bundan haberin olsun
(10:55:26 PM) Jeaquares |: 2 kere geri döneceğim diyorsa
(10:55:29 PM) Jeaquares |: dönmüyorsa
(10:55:32 PM) ömer faruk: iyi kendiniz halledin
(10:55:34 PM) Jeaquares |: buna daha ağır bir şeyler denir de
(10:55:35 PM) ömer faruk: ben söyliyeyim de
(10:55:37 PM) Jeaquares |: şimdi sana demiyorum
--------------------------------------------------------

Bundan önce keyloger'la 6 günde aramızda sadece Tuxweet ve haber muhabbeti geçmiş. Kendisi de doğrulayabilir zaten bunu.

Ee Ömer? Hani nerede sizin geri dönmeniz?

Bu işi yapamıyorsunuz. Artık kabullenin!

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
"Yeter artık!,sıktınız ama!" diye bir konu açıp ağzınıza geleni yazıyorsunuz, sonra arkadaşlarımızdan sakin olmasını bekliyorsunuz. Unutmayın bizlerde insanız ve bir yere kadar dayanma sınırımız var.
Eğer bir hata var ise, özel mesaj ile gerekli kişilere ulaşabilrdiniz ve gereken de yapılırdı.
Kalkıp burda kaba saba cümleler ile ortamı germenin bir anlamı yok.

Konuyu daha fazla dağıtmamanızı rica ediyorum. Gidene dur, gelene gelme demiyoruz, teşekkürler.

Adminim okumadın galiba konuları. Özel mesaj atmış gerekli açıklama yapılmamış ve geri dönüşte olmamış...:hammer:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
"Yeter artık!,sıktınız ama!" diye bir konu açıp ağzınıza geleni yazıyorsunuz, sonra arkadaşlarımızdan sakin olmasını bekliyorsunuz. Unutmayın bizlerde insanız ve bir yere kadar dayanma sınırımız var.
Eğer bir hata var ise, özel mesaj ile gerekli kişilere ulaşabilrdiniz ve gereken de yapılırdı.
Kalkıp burda kaba saba cümleler ile ortamı germenin bir anlamı yok.

Konuyu daha fazla dağıtmamanızı rica ediyorum. Gidene dur, gelene gelme demiyoruz, teşekkürler.

Özel mesaj ile gerekli kişilere ulaştığımızda cevap bile alamıyorsak ne yapalım sevgili adminim?

Bu konuda sizin söyleyebileceğiniz bir şey yok. Forumda en yetkili kişi emubaltaci'ymış (Bunu diyen keyloger.). O yüzden bizim muhattap olmak istediğimiz şahıs da O. Ama maalesef O bizimle muhattap olmak istemiyor. Biz burada tüm yönetimi hedeflemedik. Farkındaysanız isim veriyoruz açıkça.

Benim bu forumda çok sevdiğim moderatörler de var. İşini çok iyi yapan kişiler de var. Ama belli başlı kişilerin işlerini yapmadıklarını söylüyoruz. Konuyu da dağıtmıyoruz. Kaba saba cümleler kurmamız kafayı yememizdendir. Siz olayları bilmediğiniz için size tepkimiz aşırı gelebilir ama inanın ki bu zamana kadar az bile söyledik.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
İyi de arkadaşım sen şuna cevap versene, senin mesajların arka arkaya mı değil mi?

Açtığım konuya 10 saat sonra mesaj yazdım. Arka arkaya mesaj atmak ile iki mesajın arka arkaya olması arasında büyük bir fark vardır. yok ben anlamam mı demek istiyorsunuz?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
@jea

bak burada seninle cezandan sonraki konuşmamız var, gerekli açıklamayı almışsın, daha fazla açıklamaya ihtiyacın var mıydı sence? Sana dönülünce verilebilecek en fazla cevap, haklı bir ceza almışsınız, uzatmanın anlamı yok.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
sen adama terbıyesız de sonra mod sıze adam olun deyınce olay cıkar

othello

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jea ilk defa sana katılıyorum ve sölediklerinin sonuna kadar arkasındayım. Bir cevap gelmemesi o kişiyi takmadığının bir göstergesi...

Bence forum eski forum değil... şu cevaba ise çok güldüm. Modun biri şöyle yazmış gidene dur gelene gelme demeyiz diye bir şey. Benim bildiğim herhangi bir üyeye bu şekilde yaklaşılması kesinlikle uyarılır. Üstelik bunu yapan bir mod. Modları kim uyaracak??? iyi hatırlıyorum benzer muhabbet geçmiite olmuştu ve o kişi banlanmıştı. Sen kim oluyorsun da üyelere gelme git buradan diye cevap veriyorsun diye banladılar. Ee şimdi ben bir cevap bekliyorum...

SdN böyle giderse eski günlerini arar ben söyleyeyim.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bazı moderatörlerimiz aşırı derecede seviyesiz ve kalitesiz. Forumda geçirilen süreye göre moderatör alımı yapıyorsunuz herhalde.

0Reis0, hangi akla hizmet moderatör oldu. Açıkça söylüyorum, son moderatör alımındaki birkaç kişi hariç, hepsi yetersiz kişiler.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Adminim okumadın galiba konuları. Özel mesaj atmış gerekli açıklama yapılmamış ve geri dönüşte olmamış...:hammer:

Jea'ye özel mesajı bırak msn'den dahi defalarca dönüldü. Power'ında konusuyla mesajı arasında kaç dakika var? Bir baksın ondan sonra dönülmedi diye şikayette bulunsun.

Özel mesaj ile gerekli kişilere ulaştığımızda cevap bile alamıyorsak ne yapalım sevgili adminim?

Bu konuda sizin söyleyebileceğiniz bir şey yok. Forumda en yetkili kişi emubaltaci'ymış (Bunu diyen keyloger.). O yüzden bizim muhattap olmak istediğimiz şahıs da O. Ama maalesef O bizimle muhattap olmak istemiyor. Biz burada tüm yönetimi hedeflemedik. Farkındaysanız isim veriyoruz açıkça.

Benim bu forumda çok sevdiğim moderatörler de var. İşini çok iyi yapan kişiler de var. Ama belli başlı kişilerin işlerini yapmadıklarını söylüyoruz. Konuyu da dağıtmıyoruz. Kaba saba cümleler kurmamız kafayı yememizdendir. Siz olayları bilmediğiniz için size tepkimiz aşırı gelebilir ama inanın ki bu zamana kadar az bile söyledik.

Emu'nun en yetkili forum yöneticisi olduğunu söylediğim mesaj, yukarıdaki kayıtlarda vardır tekrar okuyabilirsin. Biz de adminlerimiz geliştiricilerimizdir. Yöneticiler moderatorlerdir.

Açtığım konuya 10 saat sonra mesaj yazdım. Arka arkaya mesaj atmak ile iki mesajın arka arkaya olması arasında büyük bir fark vardır. yok ben anlamam mı demek istiyorsunuz?

Demek istediğimi anlamamakta ısrarcısın bakıyorumda, bunun en güzel yanıda siz beni anlamadınız diyerek üste çıkmak sanırım. 10 saat değil 10 gün sonra da gelip o konuyu hortlatsan, kendi mesajın üstüne mesaj yazarsan, bizim için flooddır. Anlamadığın başka bir nokta?

XPPROF

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben birşey sorucam burada olanlar beni ilgilendirmezde geçen spor bölümünde;
Emubaltaci "Mal"aga yazmama argo içerik yazıp silmiş küçük bir şakadan itibaretti.
Böyle küçük şeyler niye siliniyor yada mal yazmakta sakınca var mı?(Tabi bana küçük şey gelir sizde farklı olabilir)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
7 sayfalı konuda şunu gördüm herkes kürek çekiyor akıntıya karşı, birşeyler göstermek istiyor,

Şimdi burada kim haklı kim haksız?

Ben çözemedim, durumu yüce divana sevk ediyorum.

Yoksa bu konu 20 sayfa olacak ve çok kalpler incilecek.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Power'ın cevap alamadığım dediği özel mesaj ile konusun hakkındaki süreye baktım, daha 3 dakika dahi tamamlanmamış. :D Bundan sonra bilgisayarın başından lavaboya bile kalkmayalım? Bunu mu demek istiyorsunuz? :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Demek istediğimi anlamamakta ısrarcısın bakıyorumda, bunun en güzel yanıda siz beni anlamadınız diyerek üste çıkmak sanırım. 10 saat değil 10 gün sonra da gelip o konuyu hortlatsan, kendi mesajın üstüne mesaj yazarsan, bizim için flooddır. Anlamadığın başka bir nokta?

Ben anlama özürlü biri değilim. Anlamadığım tek nokta bizim için derken kim için?

Sizinkisi ben yaptım oldu muhabbeti. Yoksa dediğiniz kurallar net aleminde, bu sitenin de kuralları içinde yoktur!

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
7 sayfalı konuda şunu gördüm herkes kürek çekiyor akıntıya karşı, birşeyler göstermek istiyor,

Şimdi burada kim haklı kim haksız?

Ben çözemedim, durumu yüce divana sevk ediyorum.

Yoksa bu konu 20 sayfa olacak ve çok kalpler incilecek.

adam haklı beyler :)

kaza_birgul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Jeaquares
ben mod. olsam kesınlıkle senın gıbı uslubu olan bırıni burda bır dakıka daha tutmazdım.arkadas ikidebir modlar hakkında birseyler söyleyıp duruyorsun tamam tamamen haksız olsunlar her haltı onlar yapmıs olsun ama senın koca forumu Türkiye de adını bır yerlere yazdırmıs bır siteyi kendı aptal sacma sapan egoların yuzunden bana kimse böyle davranamaz ben oyum buyum gıbı seyler dusundugunden artis artis mesajlar yazıyosun ilk önce bir kendını sorgulasana sen modları sorgulayacagına sen kımsın ne görevın var bu sıtede senlemı acılmıskı buforum senı kaybetmekten korksun evvet her uye egerlıdır ama senın gıbı bır uye nasıl degerlı olsun arkadas anarşist gibi giderim bu forumdan ama olay cıkarırım dıyor ne yapcan tası alıp ekranına dogrumu atcan öyle garip öyle sorunlu seyler söyluyorsunkı birbirilerbirilerınanamıyor insan birilerini rezil etmekten bahsediyosun ya koca koca adamlar karsındakıler ne rezilligi ya işte baktık okuduk nerde rezillik sen rezillik nedir onuda bilmiyosun..mantıksız olan aslında ne biliyomusun nedır arkadas burası gelın haberlerınızı okuyun düzgün bır yorumunuz varsa yazın sonrada dönun kendı hayatınıza nedır bu forumda ölesıye kavganız uyarıları cezaları cekemıyıısınız ben neredeyse ilk acıldıgından berı takıp edıyorum bır kac seneden berıdır de uyeyım bır kere modlarla işim olmadı tanımamda hiçbirini umrumda degıl de nede ben muhattap olmamısım neden ben ceza puanı yememısım hiç dusundunmu acaba göze batısının sebebı isteyerek ve bilerek olmasın butun konularda uyuz uyuz msjlarının olması olmasın mesela linux hakkında bilgi birikimin var inslara yardım etsen baskada bırsey yapmasan ölurmusun burada kendı haytında olmayan tatmınkarlıgı bulamazsın ya kandırma kendını gercekten acınak durumda gözukuyorsun cunku....

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Ben anlama özürlü biri değilim. Anlamadığım tek nokta bizim için derken kim için?

Sizinkisi ben yaptım oldu muhabbeti. Yoksa dediğiniz kurallar net aleminde, bu sitenin de kuralları içinde yoktur!

Ben yaptım oldu değil, yıllardır uygulanan bir kural. Daha 2 gün önce şiir bölümünde 30 küsür mesaj temizledik bu şekilde. Sana uygulanan ekstra bir durum yok ortada, yeni uydurmuşuz gibi çarpıtmayalım.

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bu konu Halk Ayaklanmasına dönmüş(!) Konuyu açan arkadaşın haklılık payı var. Çünkü flood kısa zaman diliminde yapılandır.

Oysa burada zaman aşımı var.Vb kurulan flood eklentisi ile bu engellenip mesajlar birleştirilmekte zaten.
Oysa burada öyle bir durum yok.

Keyloger mesajı kendi birleştirip uyarı mesajı ve ceza puanı düşürüyor. Üzgünüm ama arkadaş Haklı ve bence Hatalıyız diyip Forum kurallarına bu durum eklenerek flood olduğu açıkça yazılarak.Sonraki durumlara emsal olması sağlanır.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar anlaşılan o ki birçoğunuzun modlardan dilli yanmışki bu bukadar uzadı. Peki modlar neden hiç kendinde hata bulmuyor. Bunca insan haksız da tek sizmi haklısınız. Herkez kendine pay çıkarmalı. Kimse tamamen haklı değildir...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
@jea

bak burada seninle cezandan sonraki konuşmamız var, gerekli açıklamayı almışsın, daha fazla açıklamaya ihtiyacın var mıydı sence? Sana dönülünce verilebilecek en fazla cevap, haklı bir ceza almışsınız, uzatmanın anlamı yok.

Jea'ye özel mesajı bırak msn'den dahi defalarca dönüldü. Power'ında konusuyla mesajı arasında kaç dakika var? Bir baksın ondan sonra dönülmedi diye şikayette bulunsun.

Emu'nun en yetkili forum yöneticisi olduğunu söylediğim mesaj, yukarıdaki kayıtlarda vardır tekrar okuyabilirsin. Biz de adminlerimiz geliştiricilerimizdir. Yöneticiler moderatorlerdir.

?

Bana MSN'den 6 gün sonra, forumda bir konuda "emu bana hala geri dönmedi." yazdığım için ve sen de bunu gördüğün için döndün! Cezayı aldıktan hemen sonra dönmedin! İlla tüm konuşma kaydını buraya çıkarttıracaksın. Sen istedin keyloger, tarihleriyle tüm konuşma kaydı burada!

15 Haziran 2010 05:11

Kod:
[SIZE=2][COLOR=#16569e](05:11:55 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Ömer
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:12:04 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] artık saçmalamanın sınırlarını zorladığının farkında mısın?
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:12:11 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]neden?[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:12:22 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Bana ceza verdiğin şeye ve ceza sebebine bakar mısın?
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:12:28 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Ben bunu kesinlikle kabullenemem!
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:12:56 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]vallaha birtek sana vermiyoruz, diğer mod arkadaşlar mod odasında konuşmuşlar, sadece başlıkta yetkili birine ihtiyaçları varmış[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:13:05 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]tamam ben düzenleyip gerekli cezayı vereyim dedim..[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:13:10 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]başlığı hatalı yazmışsın[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:13:16 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]hatalı başlık yazmanın[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:13:18 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Neresi hatalı bi söyler misin?
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:13:26 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]köklü bir üyeye cezası 3 puan[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:13:29 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Çok merak ediyorum nasıl bir kılıf bulacaksınız
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:13:33 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]ilk harf büyük yazıyoruz küçük hanım[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:13:40 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]cezayı verdiğim mesajınızda[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:13:44 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]gözüküyor zaten[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:13:54 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] İlk harf bir internet sitesi ismi ise küçük yazmıyoruz beyefendi
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:13:55 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]yılların üyesi olarak bunu biliyor olmanız lazım[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:14:11 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Ben sitenin adresini yazdım!
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:14:11 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]bende onu diyorum küçük yazmıyoruz[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:14:21 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] ne demek küçük yazmıyoruz ya ne saçma iş bu
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:14:33 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]küçük harfle yazılan program isimlerini bile[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:14:36 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]düzelterek büyük yazıyoruz[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:14:43 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]ve gerekli uyarıyı yapıyoruz[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:14:43 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]istersen[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:14:50 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]program konularından takip edebilirsin[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:14:57 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Bu kuralın forumda yazdığı bir yer var mı çok merak ediyorum!
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:15:13 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]sana verdiğim madde var işte[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:15:16 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]hatalı başlık[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:15:30 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]başlık'ın nasıl yazıldığının açıklaması[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:15:32 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Hatalı başlık ne hatası ama? O belli mi hayır
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:15:33 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]nerede bilmiyorum[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:15:38 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]istersen emuya sor[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:15:39 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]ancak[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:15:43 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]bu yeni bir uygulama değil[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:15:45 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]sen de biliyorsun[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:15:46 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] yok arkadaş ben bi üste giderim bu durumda ve ayağa da kaldırırım ortalığı!
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:16:01 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]git arkadaşım, bir yanlış yok ortada, sen de biliyorsun :)[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:16:07 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Ya yenisine başlatma ceza verdiğin kişi noktalama işaretlerine kadar dikkat eden biri bilmem farkında mısın!
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:16:24 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]etmemişsin işte :)[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:16:47 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI][URL]http://forum.shiftdelete.net/search.php?do=getnew[/URL][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:16:49 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]tıkla bak[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:16:56 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]bi tane küçük harfle başlayan var mı[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:17:00 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]varsa şikayet et[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:17:06 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]ona da gerekeni yapalım :)[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:17:12 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Normalde küçük harfle başlar demedim ben!
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:17:24 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]o zaman neyi tartışıyoruz?[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:17:28 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Site adını yazıyorum kardeşim küçük harfle başlamasından doğal bir şey yok
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:17:30 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] site adı bu!
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:17:33 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] nobrain.dk
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:17:38 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] www da yok başında
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:17:43 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] düz olarak nobrain.dk
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:17:44 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] !
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:17:55 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]merve ceza verdiğim başlığı biliyorum :)[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:21:38 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]bir de farkında değilsindir ben bilgilendireyim[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:21:39 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]şu an 23 puanın var gözüküyor[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:21:55 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]2puan daha alırsan 1 hafta ceza alırsın bu durumda[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:21:59 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]yanlız[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:22:05 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]16 temmuz da[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:22:14 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]bu puanlardan 5i silinecek :)[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:22:25 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]o zaman kadar puan almazsan o cezadan kurtulursun :)[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:23:16 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] siz bana forumda olmayan bir ceza maddesinden dolayı ceza verirseniz elbette o cezadan kurtulamam
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:23:30 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Merak etme emubaltaci da ilgilenmezse bir üste gideceğim
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:23:39 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] eğer aynı mantıksızlığı onlar da gösterirse 
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:23:43 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]şu an forumda en yetkili insan emu :)[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:23:46 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] zaten bir daha girmem bu siteye
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:23:50 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] umurumda bile değil
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:24:02 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]şimdiden söyliyeyim :)[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:24:08 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]forumdan tamamen emu sorumlu :)[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:24:20 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] umurumda bile olmadığını belirtmiştim?
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:24:35 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]yok yahu bir üst dedin de[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:24:57 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]üstü o yani :)[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#16569e](05:25:18 PM)[/COLOR][/SIZE][COLOR=#16569e][SIZE=3] [B]Jeaquares |:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] Ömer ben gerizekalı değilim sen de aptal değilsen aynı şeyi 3 kere tekrarlama
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:26:03 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]asdads[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#a82f2f][SIZE=2](05:26:04 PM)[/SIZE][SIZE=3] [B]ömer faruk:[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3] [COLOR=#000000][FONT=Segoe UI]iyi bakalım...[/FONT][/COLOR]
 [/SIZE]

----------------------------------------------------------------

Hem kendi özelimi, hem de senin özelini böylesine açtığım için özür dilerim ama sen istedin keyloger. Olayı olma tarihi 15 Haziran, bana döndüğün (!) tarih 21 Haziran. Ve hala bana hemen dönüldüğünü iddia ediyorsun. Bu konuşmalardan başka bir kanıtın varsa buyur göster. Ama unutma ki Pidgin kullanıyorum ve Pidgin kayıt tutmada en başarılı anlık iletişim programlarından biri. Ben de hafızamı kaybetmediğime göre çok merak ediyorum ne diyeceğini...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ben yaptım oldu değil, yıllardır uygulanan bir kural. Daha 2 gün önce şiir bölümünde 30 küsür mesaj temizledik bu şekilde. Sana uygulanan ekstra bir durum yok ortada, yeni uydurmuşuz gibi çarpıtmayalım.

Kurallar bölümüne bunu ekleyin o zaman. Ben sizin sildiğiniz mesajları takip etmek zorunda değilim. Ama kullandığım her forumun kurallarını okurum ona göre davranırım. Siz dersiniz ki bundan sonra böyle bir uygulama başlamıştır diye sonra uyarı veya ceza verirsiniz.

Önce ceza sonra kural olmaz.

Ayrıca Emubaltacı sizden hala bir açıklama bekliyorum! Yukarıda dediğim gibi bana yapılan saldırıya KURALLAR DAHİLİNDE kendimi savunmak huzursuzluk çıkarmak mı oluyor!!!

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Jea ilk defa sana katılıyorum ve sölediklerinin sonuna kadar arkasındayım. Bir cevap gelmemesi o kişiyi takmadığının bir göstergesi...

Bence forum eski forum değil... şu cevaba ise çok güldüm. Modun biri şöyle yazmış gidene dur gelene gelme demeyiz diye bir şey. Benim bildiğim herhangi bir üyeye bu şekilde yaklaşılması kesinlikle uyarılır. Üstelik bunu yapan bir mod. Modları kim uyaracak??? iyi hatırlıyorum benzer muhabbet geçmiite olmuştu ve o kişi banlanmıştı. Sen kim oluyorsun da üyelere gelme git buradan diye cevap veriyorsun diye banladılar. Ee şimdi ben bir cevap bekliyorum...

SdN böyle giderse eski günlerini arar ben söyleyeyim.

9 mesajı olan biri nasıl eski si gibi diyor anlayamadım?

şimdi burada ordan burdan alıntı yapıp kendini haklı gösterme çabaları doğru değil. ve bu olaydan sonra sürekli bunu copy paste gibi her yere yazmak ne kadar doğru.

@jea ben sana daha geçen gün yine böyle yazdığında aramızda bu konuşma geçmişti.

emubaltaci=ben sana nasıl geri dönmedim. direk sana ceza veren kişiyle görüstüm. senle msnde konustugunu ve iza ettiğini söyledi.
jea=Geri dönmediniz. 2 kere geri döneceğinizi söylediğiniz halde.

Sizin bir şeyleri halletmiş ya da halletmemiş olmanız değil sorun. Sözünün eri değilsiniz.

emubaltaci=daha nasıl geri dönmemi istiyorsun? direk cezayı veren kişiyle konustum ve senle konusmasını söyledim. cezayı geri almayınca geri dönmemiş oluyoruz demekki

jea=Benimle kimse konuşmadı ama?

Geri dönmek nedir Sayın emubaltaci? Siz bana 2 kere geri döneceğinizi söylediniz, bir özel mesaj ile cevap vermenizi bekledim ben, olumlu ya da olumsuz.

Çünkü siz bunu söylediniz. Özel mesajlar hala duruyor, gönderebilirim.

emubaltaci=keyloger senle konusmadı mı?

jea=Hayır. Bugün mesajımı görünce yazdı sadece.

emubaltaci=bir yanlış anlasılna olmus bana görüştüğünü söylemişti yada ben öyle anladm. kusura bakma

bu mesajtan sonra bana bir cevap gelmedi. zamanı gelince bizde kusura bakma diyormuşuz demekki. ayrıca bu konusmayla konunun kabandığını düşünürken ne zaman bir konu açılsa bunları tekrar dile getirmek ne kadar mantıklı. böyle olunca istemeden kasıt arıyoruz. kusura bakmayın!

gelelim power arkadaşımıza, bu arkadaşımıza huzur bozucu tartışmalar yaptığı için 5 ceza puanı tartıştığı kişiyede olmak üzere karşılıklı verilmiştir ve konu kilitlenmiştir. ilgili konu burada herkes okuyabilir

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
@jea, yayınladığın konuşmalardan sadece ilkinde forumla alakalı muhabbet var, onu zaten yukarıda ben de yayınladım. Facebook bilgilerimi ve resimlerimi içeren içeriği kaldırdım. Ve kişisel mail adresimi içeren konular vardı. Forumla alakalı olmayan kayıtları ne hakla burada yayınlıyorsun? Şimdi bu yaptığın doğru bir davranış mı?

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Jeaquares nereye varmaya calısıyorsun kı sen. anca mılletı galeyana getırıyorsun

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Şu an burada tartışıyoruz o zaman alayımıza ceza vermen lazım. Tartışmak ile Kavga etmek, hakaret etmek arasında çok fark var. Herkes o konuyu okusun da görsün im hakaret etmiş kim kendini savunmuş. Tüm hakaretlere rağmen kural dışı tek bir laf bile söylemedim.

Nefs-i müdafa yı vurup kırmadan yaptım ben! Sizi öldürmeye kalkan birini öldürürseniz nefsi müdahafadan çıkıyorsunuz ama burda sizi öldürmeye kalkan birine karşı kalkan kullanmak bile suç sayılıyor!

Bunun neresi mantıklı acaba cidden merak ediyorum.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Forumla alakalı olmayan kayıtları ne hakla burada yayınlıyorsun? Şimdi bu yaptığın doğru bir davranış mı?

Karşı saldırı psikolojisi:lol: Konuyu dağıtmaya yönelik adımlar olarakta söyleniyor:lol:

reis adlı yönetici ne olacak? Bu konuda açıklama bekliyorum:flowers:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...