Yeter artık! sıktınız ama!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Bir açıklama yapılamadığı için bu konuyu açtım zaten. Merak ediyorum da buraya bu yorumu yazma amacınız nedir? Yani yöneticiler hata yapmaz, mutlaka açıklamaları vardır diyorsunuz. Haklılığım kafanızın ucundan bile geçmemiş ki bunu değerli yorumunuza dahil etmemişsiniz!

Muatabım siz değilsiniz. Konuyu sabote etmeyin!
sızınle muhatap olma cabasında degılım. ınsanlar acıklama yapar ama ısınıze gelmezse sız onu acıklama kabul etmezsınız. burdada olan budur !!

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Çok merak ediyorum, şu arkadaşın moderatörlüğü elinden alınmayacak mı?

0ReiS0´isimli üyeden Alıntı
Benim İşim Sizin Gibi Boş adamları Adam Yapmak Varmı Bi Diceğin!!!
BEN DESEYDİM BUNU, şutlanmaz mıydım?

BEN BUNA SESSİZ KALAMAM!

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Ortamı gerecek yorumlar yapmayın arkadaşlar...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Sil sil, yöneticinin(reis adındaki) mesajı sil:flowers: Kimse görmedi zaten:lol:

bu tip konuşmalarla amacın nedir bilmiyorum ama ben herzaman yaptığımdan farklı birşey yapmadım. karşılıklı tartışma varsa silerim kimseden bişey sakladığımız yok!

---------- saat 11:50 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:49 eklenmişti ----------

@jea sen su ana kadar neler söyledin ama şutlanmadın?

gereken ceza herkese verilir arkadaşlar merak etmeyin

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
E hadi? Verin o zaman cezayı.

Üyelerine "boş adam" diyen bir moderatörü bu forumda tutarsanız ben terk ederim burayı ama açıkça söylüyorum, olay çıkarır da giderim!

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Çok merak ediyorum, şu arkadaşın moderatörlüğü elinden alınmayacak mı?

BEN DESEYDİM BUNU, şutlanmaz mıydım?

BEN BUNA SESSİZ KALAMAM!

Madem ki modlar üyelere seni adam yapmaya çalışıyorum diyor. Mademki fikir özgürlüğü var. Bizde sevmediğimiz modlara istediğimizi diyelim o zaman. Bu ne serbestlik.. Hiç bir mod hatta admin bile olsa başka bir insana seni adam yapmaya çalışıyorum diyemez. Öyle diyen biri varsa önce kendini adam etsin...:cursing:

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bizim halkımız nerede tartışma konusu var nerede bir olay var hemen orada, sinirler biraz gergin herkes burada birbirinin kalbini kırıyor, şu yazdığınız olumsuz cevaplara 1 saat sonra bakınız ve okuyunuz herkes mutlaka hatasını anlayacaktır (hatalı olan varsa), sevgiler..

Ek olarak, reis kardeşimizin yazdığı o yorum hiç ılımlı olmadı, moderatör bu şekilde tavır sergilememesi lazım, forumda sevileki, üye tutsun.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ben emu yu çok eskiden beri takip ederim.yanlış yapıcağını düşünmüyorum.kaldıki söylenenlere göre haklıda.

bir konuya bir mesaj yaz,senden sonra kimse daha yorum yapmasın.sonra sen günler sonrasında bile tekrar msj yazsan arka arkaya msj yazmış olursun.buda kurallara aykırı.arka arkaya msj yazmamayı öğrenirsin.

ceza puanı bile almamışsın.ama açtığın başlığa bak.

not: konuya en son yazılan msjın kendine ait olduğunu görmeyip gelip burda hak aramakta çelişkili bence.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
kimseyi burda zorla tutmuyoruz istemiyorsanız gidersiniz bu sekilde tehdit eder gibi konusma hakkını sana kim veriyor merak ediyorum. amaç burda sorunları çözmek mi kargaşa yarat mı?

mahalle kabadayısı gibi konuşmalar sana yakışmıyor sürekli bu konuda seni uyarmak zorunda bırak beni lütfen

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
@emu, O ZAMAN BİR ŞEYLER YAP!

Bana geri dönmüyorsun, kimseye geri döndüğün yok. Apaçık hatalısın, kabul etmiyorsun. Yönetici diye aldığınız adam bize burada erkeklik dersi veriyor, mesajı siliyorsun. SANKİ GÖRMEDİK!

Moderatör olanın hiç ceza puanı olmaması gerekiyor. Bunu siz söylediniz. Şimdi o arkadaşa ceza puanı verdiğiniz an moderatörlüğünün düşmesi lazım. Bakıyorum, arkadaş hala yeşil. Demek ki ceza almadı ya da sadece uyarıldı, bize yapılmayan bir şey bu. Ne b*ktan sebeplerden dolayı ceza alıyoruz, ortada!

Siz o adama ceza vermiyorsanız, forumda kendi kendinizi banlamaya hazır olun çünkü kimse durmayacak burada!

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7
E hadi? Verin o zaman cezayı.

Üyelerine "boş adam" diyen bir moderatörü bu forumda tutarsanız ben terk ederim burayı ama açıkça söylüyorum, olay çıkarır da giderim!

Böyle gereksiz şekilde konuşmalara bende deli oluyorum mod olsam seni 1 sn durdurmazdım, zaten burda ortada herhangi bir sorun yok bir üye flood yapmış uyarı almış sende ortalığı karışltırmak için başkalarının yorumları ile ortalığı karıştırıyorsun bende bu forumda üyeyim aynı şeyi sana bende söylerim çünkü boş boş konuşuyor ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz...

Bir mod şu konuyu kapatsın gereksiz tartışmalara giriyor insanlar...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105

Bana geri dönmüyorsun, kimseye geri döndüğün yok. Apaçık hatalısın, kabul etmiyorsun. Yönetici diye aldığınız adam bize burada erkeklik dersi veriyor, mesajı siliyorsun. SANKİ GÖRMEDİK!

Moderatör olanın hiç ceza puanı olmaması gerekiyor. Bunu siz söylediniz. Şimdi o arkadaşa ceza puanı verdiğiniz an moderatörlüğünün düşmesi lazım. Bakıyorum, arkadaş hala yeşil. Demek ki ceza almadı ya da sadece uyarıldı, bize yapılmayan bir şey bu. Ne b*ktan sebeplerden dolayı ceza alıyoruz, ortada!

Siz o adama ceza vermiyorsanız, forumda kendi kendinizi banlamaya hazır olun çünkü kimse durmayacak burada!

Kesinlikle katılıyorum. Forumdakilere üye admin moderatör değil insan gözüyle bakmayı öğrenin. Mod hata yaptıysa oda ceza veya uyarı alacak arkadaş. Sağlam bir forumda böyle olur... Ama görüyorumki çok serbest bir forumdayız. Modlar istediğini diyebiliyor.:hammer:

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54

bu forumda kimler geldi kimler geçti.senide 1 ay sonra kimse hatırlamaz :)

o modaretörün söyledikleride çok yakışıksız kalmış.bencede görecden alınmalı.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
uyarı veya ceza ne fark eder? Hatalı bir davranışın üzerine yapılan bir yaptırımdır ikiside! Ben hatalı bir şey yapmadım! Kaç defadır diyeceğim! google'a flood yazıp araştırsın bazıları da ne anlama geldiğini öğrensin.

Açıklamaya yapıyorum sanıyorsunuz kendinizi ama yapamiyorsunuz.

Jea da daha önce kendine yapılan haksızlıkları bu konu aracılığuı ile dile getirmiş. Bundan neden üyeler GOCUNUYOR?

Ortada olan adaletsizlik gün gelir sizi de bulur bunu sakın unutmayın!

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236

Jea, sana n kere dedim, tekrardan diyebilirim. İstersen msn kayıtlarınıda koyabilirim. emu sana ben cevap verdim diye tekrardan dönmedi. İtirazından sonra emu geldi neden bu ceza verildi diye sordu, gerekçeleriyle açıklaması yapıldı, emu tamam o zaman dedi. Ben de zaten msn'den bunları jea'ye söyledim diyince o da tamam dedi. Bu sebeple tekrar dönmedi. Bu konuyu tekrar tekrar dillendirmenin anlamı yok.

Sizler hata yapabileceğiniz gibi, moderatorler de hata yapabilir. Ancak her durumda anında karar alınılmıyor. Oturuluyor, konuşuluyor. Sizin bazı mesajlarınınızda anında uygulama yapılmıyor. Siz bu sürecin farkında değilsiniz ama birçok mesajınız toplu karardan sonra, uyarılıyor ya da cezalandırılıyor(Çok genel geçer hataların dışındakiler).

Bizi tehdit etme hakkını nereden aldın bilmiyorum ama Kendi Kendinizi Banlamaya Hazır Olun, Kimse Burada Durmayacak gibi tavırlarının yanlış olduğunun farkındasındır umarım. Bu şekilde bir yere varmamız mümkün değil...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Şimdi kimse araya girmeden konunun 2 muatabına soruyorum!

1- Emubaltacı daha önce bana verdiğiniz 5 ceza puanı haklı mıydı? Gerekçesini istiyorum. Çünkü ÖM de yazmadınız.

2- Keyloger siz bana verdiğiniz uyarıda haklı olduğunuzu düşünüyor musunuz? Gerekçesini alabilir miyim.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Jea, sana n kere dedim, tekrardan diyebilirim. İstersen msn kayıtlarınıda koyabilirim. emu sana ben cevap verdim diye tekrardan dönmedi. İtirazından sonra emu geldi neden bu ceza verildi diye sordu, gerekçeleriyle açıklaması yapıldı, emu tamam o zaman dedi. Ben de zaten msn'den bunları jea'ye söyledim diyince o da tamam dedi. Bu sebeple tekrar dönmedi. Bu konuyu tekrar tekrar dillendirmenin anlamı yok.

Sizler hata yapabileceğiniz gibi, moderatorler de hata yapabilir. Ancak her durumda anında karar alınılmıyor. Oturuluyor, konuşuluyor. Sizin bazı mesajlarınınızda anında uygulama yapılmıyor. Siz bu sürecin farkında değilsiniz ama birçok mesajınız toplu karardan sonra, uyarılıyor ya da cezalandırılıyor(Çok genel geçer hataların dışındakiler).

Bizi tehdit etme hakkını nereden aldın bilmiyorum ama Kendi Kendinizi Banlamaya Hazır Olun, Kimse Burada Durmayacak gibi tavırlarının yanlış olduğunun farkındasındır umarım. Bu şekilde bir yere varmamız mümkün değil...

Bravooooo! Bravo!

Bende de MSN kayıtları var. emu bana 3 gün önce geri dönecekti sözde, geri dönmedi. Sen benimle MSN'de ne zaman konuştun? :) Çıkar kayıtları çünkü ben koyup da seni ve emu'yu rezil etmek istemem!

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
uyarı veya ceza ne fark eder? Hatalı bir davranışın üzerine yapılan bir yaptırımdır ikiside! Ben hatalı bir şey yapmadım! Kaç defadır diyeceğim! google'a flood yazıp araştırsın bazıları da ne anlama geldiğini öğrensin.

Açıklamaya yapıyorum sanıyorsunuz kendinizi ama yapamiyorsunuz.

Jea da daha önce kendine yapılan haksızlıkları bu konu aracılığuı ile dile getirmiş. Bundan neden üyeler GOCUNUYOR?

Ortada olan adaletsizlik gün gelir sizi de bulur bunu sakın unutmayın!

Flood'ın birebir karşılığı sel demektir. Bunun zaman sınırını belirleyen uluslarası ya da ulusal bir hakem kurulu olduğundan bi haberdim kusura bakma. Bizim forumumuzda ard arda yazılan her mesaj, zaman sınırı olmaksızın flood'dır.
Şimdi kimse araya girmeden konunun 2 muatabına soruyorum!

1- Emubaltacı daha önce bana verdiğiniz 5 ceza puanı haklı mıydı? Gerekçesini istiyorum. Çünkü ÖM de yazmadınız.

2- Keyloger siz bana verdiğiniz uyarıda haklı olduğunuzu düşünüyor musunuz? Gerekçesini alabilir miyim.

Evet haklı olduğumu düşünüyorum, mesajlarımı geriye doğru okursan defalarca yazdım.

Bravooooo! Bravo!

Bende de MSN kayıtları var. emu bana 3 gün önce geri dönecekti sözde, geri dönmedi. Sen benimle MSN'de ne zaman konuştun? :) Çıkar kayıtları çünkü ben koyup da seni ve emu'yu rezil etmek istemem!

Yok canım, biz rezil olacağımız birşey söylemeyiz, sen koy sonra ona da laf edersin, bir çekincemiz yok rahatlıkla koyabilirsin.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bence flood konusunda kesin belirli bi kural yok yöneticiler arasında...
forumda gezerken yöneticilerin bile flood yaptığın ı görüyorum. benimde var fakat ceza filan almadım..

şu flood olayı yöneticiler arasında kesin olarak bi karara bağlanmalı

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Vay be ne taşlar döküldü.
Aman dikkat edelim taşlar baş yarmasın sonra :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
bence flood konusunda kesin belirli bi kural yok yöneticiler arasında...
forumda gezerken yöneticilerin bile flood yaptığın ı görüyorum. benimde var fakat ceza filan almadım..

şu flood olayı yöneticiler arasında kesin olarak bi karara bağlanmalı

Arkadaşlar her zaman dediğim gibi, kurallar dışında bir mesaj gördüğünüzde buradan yakınacağınıza, şikayet butonunu kullanın. Kurallar açık ve net, o moddan bu moda değişmez. :)

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Özlemişim böyle tartışmaları ,, :D

eskiden daha çok olurdu (tadı tuzu bu işte ) :D

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
"Yeter artık!,sıktınız ama!" diye bir konu açıp ağzınıza geleni yazıyorsunuz, sonra arkadaşlarımızdan sakin olmasını bekliyorsunuz. Unutmayın bizlerde insanız ve bir yere kadar dayanma sınırımız var.
Eğer bir hata var ise, özel mesaj ile gerekli kişilere ulaşabilrdiniz ve gereken de yapılırdı.
Kalkıp burda kaba saba cümleler ile ortamı germenin bir anlamı yok.

Konuyu daha fazla dağıtmamanızı rica ediyorum. Gidene dur, gelene gelme demiyoruz, teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...