arkadaşlar karşılıklı tartışmalara girmeyin lütfen
Sil sil, yöneticinin(reis adındaki) mesajı sil:flowers: Kimse görmedi zaten:lol:
arkadaşlar karşılıklı tartışmalara girmeyin lütfen
sızınle muhatap olma cabasında degılım. ınsanlar acıklama yapar ama ısınıze gelmezse sız onu acıklama kabul etmezsınız. burdada olan budur !!Bir açıklama yapılamadığı için bu konuyu açtım zaten. Merak ediyorum da buraya bu yorumu yazma amacınız nedir? Yani yöneticiler hata yapmaz, mutlaka açıklamaları vardır diyorsunuz. Haklılığım kafanızın ucundan bile geçmemiş ki bunu değerli yorumunuza dahil etmemişsiniz!
Muatabım siz değilsiniz. Konuyu sabote etmeyin!
BEN DESEYDİM BUNU, şutlanmaz mıydım?
Senin işin üyeleri azarlamak galiba!
Sil sil, yöneticinin(reis adındaki) mesajı sil:flowers: Kimse görmedi zaten:lol:
Çok merak ediyorum, şu arkadaşın moderatörlüğü elinden alınmayacak mı?
BEN DESEYDİM BUNU, şutlanmaz mıydım?
BEN BUNA SESSİZ KALAMAM!
E hadi? Verin o zaman cezayı.
Üyelerine "boş adam" diyen bir moderatörü bu forumda tutarsanız ben terk ederim burayı ama açıkça söylüyorum, olay çıkarır da giderim!
@emu, O ZAMAN BİR ŞEYLER YAP!
Bana geri dönmüyorsun, kimseye geri döndüğün yok. Apaçık hatalısın, kabul etmiyorsun. Yönetici diye aldığınız adam bize burada erkeklik dersi veriyor, mesajı siliyorsun. SANKİ GÖRMEDİK!
Moderatör olanın hiç ceza puanı olmaması gerekiyor. Bunu siz söylediniz. Şimdi o arkadaşa ceza puanı verdiğiniz an moderatörlüğünün düşmesi lazım. Bakıyorum, arkadaş hala yeşil. Demek ki ceza almadı ya da sadece uyarıldı, bize yapılmayan bir şey bu. Ne b*ktan sebeplerden dolayı ceza alıyoruz, ortada!
Siz o adama ceza vermiyorsanız, forumda kendi kendinizi banlamaya hazır olun çünkü kimse durmayacak burada!
Bana geri dönmüyorsun, kimseye geri döndüğün yok. Apaçık hatalısın, kabul etmiyorsun. Yönetici diye aldığınız adam bize burada erkeklik dersi veriyor, mesajı siliyorsun. SANKİ GÖRMEDİK!
Moderatör olanın hiç ceza puanı olmaması gerekiyor. Bunu siz söylediniz. Şimdi o arkadaşa ceza puanı verdiğiniz an moderatörlüğünün düşmesi lazım. Bakıyorum, arkadaş hala yeşil. Demek ki ceza almadı ya da sadece uyarıldı, bize yapılmayan bir şey bu. Ne b*ktan sebeplerden dolayı ceza alıyoruz, ortada!
Siz o adama ceza vermiyorsanız, forumda kendi kendinizi banlamaya hazır olun çünkü kimse durmayacak burada!
mahalle kabadayısı gibi konuşmalar sana yakışmıyor sürekli bu konuda seni uyarmak zorunda bırak beni lütfen
İginç bir istek:mellow:
Sanırım bu sözü ilgili yönetici için söylediniz!
yakında ehliyetlerinize el koyarlar
Sizler hata yapabileceğiniz gibi, moderatorler de hata yapabilir.
Jea, sana n kere dedim, tekrardan diyebilirim. İstersen msn kayıtlarınıda koyabilirim. emu sana ben cevap verdim diye tekrardan dönmedi. İtirazından sonra emu geldi neden bu ceza verildi diye sordu, gerekçeleriyle açıklaması yapıldı, emu tamam o zaman dedi. Ben de zaten msn'den bunları jea'ye söyledim diyince o da tamam dedi. Bu sebeple tekrar dönmedi. Bu konuyu tekrar tekrar dillendirmenin anlamı yok.
Sizler hata yapabileceğiniz gibi, moderatorler de hata yapabilir. Ancak her durumda anında karar alınılmıyor. Oturuluyor, konuşuluyor. Sizin bazı mesajlarınınızda anında uygulama yapılmıyor. Siz bu sürecin farkında değilsiniz ama birçok mesajınız toplu karardan sonra, uyarılıyor ya da cezalandırılıyor(Çok genel geçer hataların dışındakiler).
Bizi tehdit etme hakkını nereden aldın bilmiyorum ama Kendi Kendinizi Banlamaya Hazır Olun, Kimse Burada Durmayacak gibi tavırlarının yanlış olduğunun farkındasındır umarım. Bu şekilde bir yere varmamız mümkün değil...
uyarı veya ceza ne fark eder? Hatalı bir davranışın üzerine yapılan bir yaptırımdır ikiside! Ben hatalı bir şey yapmadım! Kaç defadır diyeceğim! google'a flood yazıp araştırsın bazıları da ne anlama geldiğini öğrensin.
Açıklamaya yapıyorum sanıyorsunuz kendinizi ama yapamiyorsunuz.
Jea da daha önce kendine yapılan haksızlıkları bu konu aracılığuı ile dile getirmiş. Bundan neden üyeler GOCUNUYOR?
Ortada olan adaletsizlik gün gelir sizi de bulur bunu sakın unutmayın!
Şimdi kimse araya girmeden konunun 2 muatabına soruyorum!
1- Emubaltacı daha önce bana verdiğiniz 5 ceza puanı haklı mıydı? Gerekçesini istiyorum. Çünkü ÖM de yazmadınız.
2- Keyloger siz bana verdiğiniz uyarıda haklı olduğunuzu düşünüyor musunuz? Gerekçesini alabilir miyim.
Bravooooo! Bravo!
Bende de MSN kayıtları var. emu bana 3 gün önce geri dönecekti sözde, geri dönmedi. Sen benimle MSN'de ne zaman konuştun? Çıkar kayıtları çünkü ben koyup da seni ve emu'yu rezil etmek istemem!
bence flood konusunda kesin belirli bi kural yok yöneticiler arasında...
forumda gezerken yöneticilerin bile flood yaptığın ı görüyorum. benimde var fakat ceza filan almadım..
şu flood olayı yöneticiler arasında kesin olarak bi karara bağlanmalı