Yeter artık! sıktınız ama!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Geçenlerde yaşadığım ve haksızca 5 ceza puanı aldığım olaydan sonra bugün flood yapmaktan 3 ceza puanı aldım!

Flood arka arkaya seri bir şekilde mesaj yazmaktır! Ama ben aradan 10 saat küsür zaman geçtikten sonra mesaj yazdım konuya. Buna flood denmiyor.

DAha floodun ne anlama geldiğini bilmeden ceza vermek nasıl oluyor biri anlatsın bana!

Bana diyin ki "biz öyle kıl bir yönetimiz beğenirsen kardeş" o zaman sizi ciddiye almak zahmetine de girmeyelim!

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Veren arkadaşla görüştün mü ?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
İlk ceza puanımı veren emubaltacı ile mesajlaştım mantıklı bir cevap bile alamadım.

2. olayda puanı veren arkadaşa da mesaj attım bana dönmedi.

Ya ben bunu övünmek için söylemiyorum ama ben şu an 1.5 milyon üyesi olan sitede ADMİN'lik yaptım yıllarca.

Yönetmenin ne kadar zor olduğunu bilirim. Biz her ceza puanının raporunu yazar öyle verirdik. Bu şekilde hiç bir zaman bize itiraz gelmemiştir.

Ama SDN de durum başka galiba. Daha kuralları bilmeyen, haklıyı haksızı ayırt edemeyen insanlar böyle bir forumu nasıl idare ediyor anlamıyorum.

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7
10 saat geçtiğinin farkına varmamıştır belkide,hemen celallenmenin ne gereği var...:yes:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bu ilk olay değil ki?

Emubaltacı bir süper mod olmasına rağmen mantıklı bir cevap bile vermedi. Sebebi belli. Haklıyım. Ama kardeşim haklısın dikkat etmemişim puanı geri aldım diyebilirdi ama demedi!

Niçin? Hata yapınca hatayı düzeltmek zor ayıp mı? Otorite hata yapamaz çünkü.

Bir ceza puanı verirken dikkat etmek şart! Öyle adıma tıklayı ceza ver demekle olmuyor bu işler.

Bak 1. hata düzeltilmedi şimdi de geri mesaj atılmadı.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Forum yönetilmiyor, boşver.

Ceza puanım 23 olduğu için 2 gün foruma bile girmedim. Artık daha az girmeye çalışıyorum.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Hiç ceza puanım yok, yakında madalya verecekler sanırım :D

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Emubaltacı'nın verdiği cevaplar beni de tatmin etmedi.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Zorhak'ı kanatlandıran bu yönetime helal olsun diyorum başka birşey demiyorum.Adam tam bir baş belasıydı !!! Arada sırada olur böyle ufak hatalar.Emu'da bu forumun duayenlerindendir ve hatasını kabullenebilir diye umuyorum.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yönetimin biraz daha dikkatli olması ve duyarlı davranması gerekiyor. Bu tarz olaylar Sdn'ye karşı önyargı bıraktırıyor. Lütfen sitenin en üst düzey yöneticileri, yönetim ile ilgilenin biraz...

Bunada ceza puanı verirsiniz artık...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
verdiğim cevaplar kimseyi tatmin etmemiş anlaşılan. tatmin etmez çünkü sizin ikna olmanız için cezanın geri alınması gerekiyor cevap verilince ikna olmamış oluyorsunuz.

gelelim flood olayına. arkadaşımız 10 saat sonra yazdım diyor nasıl flood olur diyor. forumumuzda şuan yakın saat aralığında yazılan mesajlar otomatik olarak birleştiriliyor zaten arkadaşlar o yüzden flood yapmamız zor. bu sekilde 10 saat arayla yazılırsa flood olur ayrı bir mesaj gibi yazar.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bir açıklamaları vardır.sıktınız diyerek seviyeyi bozmasak iyi olacak

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ciddi anlamda sinirlerim kabarmış durumda. Biz deyin siteye girmeyelim, konu açmayalım. yorum yapmayalım! Üyeleri sallamamazlık yapmak size hiç yakışmıyor!

Yani suç işlediğimde bana ceza puanı vermyen yönetime de kızarım ben. Çünkü bugün yapılan duyarsızlık yarın bana karşı yapıldığında da olur. O zaman itiraz hakkım bile olmaz.

Benim düşüncem budur, haktan yanadır.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bir yanlışlık varsa hata yapılmışsada düzeltilir gerekirse özürde dilenir arkadaşlar

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
verdiğim cevaplar kimseyi tatmin etmemiş anlaşılan. tatmin etmez çünkü sizin ikna olmanız için cezanın geri alınması gerekiyor cevap verilince ikna olmamış oluyorsunuz.

gelelim flood olayına. arkadaşımız 10 saat sonra yazdım diyor nasıl flood olur diyor. forumumuzda şuan yakın saat aralığında yazılan mesajlar otomatik olarak birleştiriliyor zaten arkadaşlar o yüzden flood yapmamız zor. bu sekilde 10 saat arayla yazılırsa flood olur ayrı bir mesaj gibi yazar.

Sizinle olan özel mesaj kaydı duruyor bende. İsterseniz yayınlayayım. Diğerleri cevap versin bakalım. Ben ne yaptığımı iyi biliyorum. Size uzun uzun izah yaptım, savunmamı GEREKÇELERİYLE açıkladım. Siz ne yaptınız benim bu hareketime karşılık?

Flood için alınan mesajları birleştirip floodu önleme sistemi içinde nasıl oluyorda flood yapabiliyorum??????????

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
evet şimdi inceledim yanlış bilgilendirme yapıp üyeleri yanıtmayın

1. ceza değil uyarı almışsınız.
2. ceza alsaydınız 3 değil 2 ceza puanı olacaktı.
3. de az önce de dedigim gibi flood koruması yakın zaman diliminde devreye giriyor. 10 saat sonra degil!

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
POWER cidden haklı. Flood olmasın diye mesajlar birleştirildiyse niye flood olsun.

Hatayı kabullenmek güzel birşeydir. İçimizden birçoğu sitede modluk yada adminlik yapmıştır. Şahsen ben kendi sitemde bile hata yaptığım zaman üyelerden özür dilediğim olmuştur...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bazı arkadaşlar uyarı verilecek yerde direk ceza verdiği için çıkıyor bunlar. Üyelerde haklı bi yerde. Bu konu için demiyorum sadece.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
bir açıklamaları vardır.sıktınız diyerek seviyeyi bozmasak iyi olacak

Bir açıklama yapılamadığı için bu konuyu açtım zaten. Merak ediyorum da buraya bu yorumu yazma amacınız nedir? Yani yöneticiler hata yapmaz, mutlaka açıklamaları vardır diyorsunuz. Haklılığım kafanızın ucundan bile geçmemiş ki bunu değerli yorumunuza dahil etmemişsiniz!

Muatabım siz değilsiniz. Konuyu sabote etmeyin!

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yorumlara bakıyorumda bazı kişiler bazılarını adam etme vaatlerinde bulunmuş. Acaba adam etmek için kimi örnek alacak. Bence kendini bir adam etsinde...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Öncelikle yalan yanlış duyurularla ortamı germemeni rica ediyorum. Madem o kadar büyük bir forumda görev yaptın. Sana gelen mesajın uyarı mı ceza mı olduğunu ayırt edebilirsin diye umuyorum. Sana ceza veya ceza puanı vermedim, sadece bir daha böyle mesaj yazma diye uyarı verdim. İşimizi kolaylaştırmak için kısa zaman aralıklarında yazılan mesajlarda koruma sistemimiz devreye girerek flood'ı engelliyor. Senin yaptığın ise ilgi görmemiş konuna ilgi çekmeye çalışmak ve bu davranışın forumumuzda yasak ve evet flood'a giriyor.

http://forum.shiftdelete.net/komik-resim/156442-bu-urune-bayilacaksiniz-d.html

Düzenlediğim konu burası, mesajın yanında görebileceğin gibi sarı kart var yani ceza puanı getirmeyen uyarı kartı. Ayrıca 3 puanı nereden uydurdun? Bu cezanın karşılığı bizde 2 puan çünkü.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar karşılıklı tartışmalara girmeyin lütfen

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Bazı arkadaşlar uyarı verilecek yerde direk ceza verdiği için çıkıyor bunlar. Üyelerde haklı bi yerde. Bu konu için demiyorum sadece.

Ceza değil, uyarı verildi zaten.

POWER cidden haklı. Flood olmasın diye mesajlar birleştirildiyse niye flood olsun.

Hatayı kabullenmek güzel birşeydir. İçimizden birçoğu sitede modluk yada adminlik yapmıştır. Şahsen ben kendi sitemde bile hata yaptığım zaman üyelerden özür dilediğim olmuştur...
Mesajları sistem değil, ben birleştirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...