Bonney
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
Test asamasinda hala bence, en iyi duruma gelmesi icin sabir biraz.
Ben SDN yonetimine guveniyorum!
Ben SDN yonetimine guveniyorum!
tema değiştiğinden beri videolar bende açılmıyor? ne yapamalıyım?
neco değişikliğe karşı değiliz ama dandik tema değişikliği olmasın önceki tema da güzel değildi ama bu temadan bin kat iyiydi
Bir fikirdaş daha!Bence de eski tema hoş ve sadeydi. Bu çok düzensiz insanın gözünü yoruyor. Herşey heryerde...
Aynen, güzel yanı orası olmuş bir de menünün sadeliği yakışmış...Evet eski tema olup yandaki yeni mesajlar vs yerleri kalsa daha güzel olur..
Çoğunluk istemiyor işte! Zorla kullandırıyorsunuz. Geçen tema evet berbattı ama alıştık, en azından gözü yormuyordu. Bu multi salak bir tema olmuş. Yapanların emeklerine laf etmiyorum da bize sormadan böyle bir şey yapmanızı anlayamıyorum. Troy olsaydı bize sorardı. Troy'u bu yüzden arıyorum.
Açıkçası jeaquares'e katılıyorum. Zırt pırt tema değişiyor. Biliyorlar ki nasıl olsa insanlar zamanla alışıyor değiştiriyorlar istedikleri gibi.
Madem tema değiştireceksiniz temayı önceden bir anket yapın tema değişsin mi ya da yeni tema şu şekilde olacak olmasını istiyor musunuz ya da 3-5 tane tema seçeneği sunun millete.
Yöneticisiniz diye sadece siz kullanmıyorsunuz bu forumu buradaki bütün insanları düşünerek anket yaparak olur çünkü moderatörler yöneticileri toplasan 500 kişi etmez ama bir dünya kullanıcınız var unutmayın.....
Ağır bir eleştiri ama böyle olması gerektiğine inanıyorum. Bende zamanında moderatörlük yaptım bir sitede. Tema değişikliği yüzünden bir sürü üye kaybetmiştik. İnsanlar nasıl olsa alışır gözü ile bakmayın. Yapmadan önce kullanıcılarınıza danışın derim ben. Sadece üst düzey yöneticilere danışarak değil.
Yeni tema sayesinde sanki her an ayça22 sağ alttan oturum açacakmış gibi hissediyorum. :mrgreen: