mendocino
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 81
ins bu sekilde bırakmicaksinz bazı düzeltmeler yapcaksinz....?
Değişim iyidir..Tema güzel olmuş.Yargısız infaz yapıyorsun.Eskisine alıştığın için beğenemiyorsun.2-3 gün sonra geçer.Bebe forumları gibi olmuş. Gözlerim yoruluyor. Çok çirkin olmuş, hiç sevmedim. Troy'dan habersiz iş yapıyorlar, Troy gel de bizi kurtar.
ilk linkteki çok güzel duruyorNeyse tema yine değişir belki Ben öneriler yapayım Benim v4'te favori temalarım bu ikisi:
Web Templates | vBulletin Skins - TalkTemplate - DarkChrome Free vBulletin 4 Skin
ve bu
vB News vBulletin 4.x Skins full release thread - eXtremepixels demo and customers forum
İkincisi paralı ve v3.8.4 teması gibi gözüküyor ama ben o temayı v4 kullanan forumlarda gördüm.
Öf! Anlatamadık. Abone olunan başlıkları değil, Tüm Mesajlarını Bul kısmını soruyoruz. Eski temada başlıklara aboneliğim kapalıydı. Tüm mesajları buldan bakıyordum.Profiliniz yazının yanıda ayarlara tıkla orda listeleniyor.
Bebe forumları gibi olmuş. Gözlerim yoruluyor. Çok çirkin olmuş, hiç sevmedim. Troy'dan habersiz iş yapıyorlar, Troy gel de bizi kurtar.
Her tema değiştiğinde böyle bir yaygara kopuyor. Ama o tema değiştirilince gene bir yaygara kopuyor. Demek ki alışınca güzel gelmeye başlıyor.
O zaman güle güle diyelim şimdiden.. ^^Karışık forumlara adapte olamıyorum.
Sana bir şey diyen olmadı. Kendi işine baksan iyi edersin.Evet eski tema olup yandaki yeni mesajlar vs yerleri kalsa daha güzel olur..
O zaman güle güle diyelim şimdiden.. ^^
Bebe forumları gibi olmuş. Gözlerim yoruluyor. Çok çirkin olmuş, hiç sevmedim. Troy'dan habersiz iş yapıyorlar, Troy gel de bizi kurtar.
Nerden biliyorsunuz haberi olmadığını ?