Yeni Tasarımı Nasıl Buldunuz ?

Yeni Tasarımı Nasıl Buldunuz ?

• İyi

Kullanılan: 75 28.7%
  • Orta

Kullanılan: 67 25.7%
  • Kötü

Kullanılan: 119 45.6%

• Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s3limm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konular kategoriler gayet hoş yalnız üst menü bu scriptin orjinaliyle neredeyse aynı, özgün birşey yapılması taraftarıyım bu derece büyük bir forum için. Ama genel anlamda yenilikler her zaman güzeldir içi açar.
Emeği geçenlere teşekkürler

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Tema konusu, forumun lisansı vs. diğer işlerin hepsi troy'un izli ile yapılmıştır. Yazı yazan arkadaşlara bildirilir.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
genç forumcular rahatsız :D

şaka bi yana
gerçekten gözü çok yoruyor bu tema

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Troy ile görüştüm ve ufak tefek değişiklikler yapmaya karar verdik. Ama bunlar köklü değişiklikler değilde, kullanıcıların daha rahat forumu kullanabilmeleri yönünde değişiklikler olacak.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Eğer Troy sırf kullanıcılar istemiyor diye 3 milyon doları elinin tersi ile ittiyse yine kullanıcılar istemiyor diye bu temayı da kaldırır. Eğer askerde değişmediyse....

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Troy'a sordunuz veya sormadınız mesele o değil. Kullanıcılara sordunuz mu? Forumu kendimiz için yaptık, kullanıcı görüşleri bizi ilgilendirmez gibi bir izlenim edindim ben maalesef.

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Konular birleştirilmiştir. Aynı konu için bir çok konu açıldığı için. Buradan devam edin. Sorunlarınızı KİŞİSELLEŞTİRMEDEN, ÖNERİ OLARAK ve KİMSEYİ kırmadan yapın.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Konular birleştirilmiştir. Aynı konu için bir çok konu açıldığı için. Buradan devam edin. Sorunlarınızı KİŞİSELLEŞTİRMEDEN, ÖNERİ OLARAK ve KİMSEYİ kırmadan yapın.

tema gözü çok yoruyor
bu konuda birşeyler yapabilirmiyiz :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Acaba Troy'un haberi var derken. Troy'un bu temanın çoğu kişi tarafından beğenilmediğindende haberi varmı ?

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Madem iletileri buraya topladınız, bizler de aynı şeyleri yazmak yerine alıntılayalım.

Çoğunluk istemiyor işte! Zorla kullandırıyorsunuz. Geçen tema evet berbattı ama alıştık, en azından gözü yormuyordu. Bu multi salak bir tema olmuş. Yapanların emeklerine laf etmiyorum da bize sormadan böyle bir şey yapmanızı anlayamıyorum. Troy olsaydı bize sorardı. Troy'u bu yüzden arıyorum.
yukarıdaki mesaja karşılık olarak:
Aynen katılıyorum.
Ben sandım ki bu güncelleme her önizlemede ya da resim içerikli konuları açarken alınan 504 hatasıyla ilgili. Bugün konu açarken eskisinden de çok 504 hatası aldım, hiçbir şey değişmemiş. Yani bununla da bir alakası yokmuş. Emeklerinize elbette ki laf etmiyorum ancak lütfen bize en azından eski temamızı geri verin. Şimdiki halini beğenenler için de tema seçme şansı verilebilirse sanırım hiçbir sıkıntı kalmayacak.

Temada düzenlemeler olacak tabiki, ama Vbulletin4 e geçtik, bu yüzden eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.
Tema değişimi en çok renk bazında olur diye tahmin ediyorum. Çünkü Vbulletin 4 ün kendine has bir şablonu var ve buna uymak gerekiyor.

yukarıdaki mesaja karşılık olarak:
Geçme sebebiniz teknik bir konu mu? Ne bileyim bir güvenlik sorunundan ötürü mü, ya da keyfi mi? Yahu neden bizlerle paylaşmıyorsunuz, kim kullanacak bu forumu bizden başka? Artık buna geçtik, alışkanlıklarınızdan vazgeçin demek midir yani olay? Bizler de beğenmedik deyince, (amiyane tabir için özür diliyorum) ''beğenmediyseniz işte kapı işte sapı'' mı diyeceksiniz?

-------------------
Yeni tema sayesinde sanki her an ayça22 sağ alttan oturum açacakmış gibi hissediyorum. :mrgreen:
İçeriğini bilmesem sdn warez içerikli forum sanacaktım ilk gördüğümde. Umarım eski haline geri döner.

ahahah süper yorum :D sadece warez içerik barındıran siteler değil, her türlü amaçsız ve gereksiz siteler de bunu kullanıyor.

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Aşırı tepki veriyorsunuz. Şu haliyle bile hiç bir problem olmadan kullanılabilir şekilde optimize edildi forum. Tema sorun değil. Yalnız vbulletin 4.0 için düzgün bir tema yok gibi. Bu konuyu Troy ile konuştuğumda bana; Düzgün bir firma veya tasarımcı ile konuşup bu işi halledelim dedi...

Bizim hoşumuzamı gidiyor sanıyorsunuz herkesin böyle şeyler yazması. Troyda geldiğine göre kararlarını sizlerin istekleri doğrultusunda yapacaktır... Ama illa bunu 10 defa, 20 defa yazmanıza gerek yok....

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
gerçektende zaman efendisi nin dediği gibi çok fazla tepki veriyorsunuz. insan 1 kere 2 kere der olur biter. Sadece biraz zamana ihtiyaçları var... bu kadar abartmayalım:)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Aşırı tepki veriyorsunuz. Şu haliyle bile hiç bir problem olmadan kullanılabilir şekilde optimize edildi forum. Tema sorun değil. Yalnız vbulletin 4.0 için düzgün bir tema yok gibi. Bu konuyu Troy ile konuştuğumda bana; Düzgün bir firma veya tasarımcı ile konuşup bu işi halledelim dedi...

Bizim hoşumuzamı gidiyor sanıyorsunuz herkesin böyle şeyler yazması. Troyda geldiğine göre kararlarını sizlerin istekleri doğrultusunda yapacaktır... Ama illa bunu 10 defa, 20 defa yazmanıza gerek yok....

Kim bu veri tabanında vbnin yeni versiyonunu çalıştırdıysa helal olsun daha önceden Troy yeni versiyon olmuyor demişti demekki bir yöntemi bulunmuş :)

Şimdiden elinize sağlık tema gerçekten sorun değil birde insanların eski versiyon çalışan forumlarda çeşitli güvenlik açıklarının ortaya çıktığını bilmesi gerekli..

Kolay gelsin.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
verilerin sağ salim taşınması öncelikle temadan önemli bence ama o konuda da arkadaşlara katılıyorum. özellikle bu haliyle ana sayfa renkleri arasındaki fark ilk bakışta bu temayı sıklıkla kullanan warez sitelerini hatırlatıyor insana. deüğiştirilme şansı varsa gayet güzel olur ya da vbulletin in son sürmlerinde zaten kendi tema editleyicisi mevcut. bordfer renkleriyle oynayarak da tema indirmeden hallolabilir. biraz daha koyu renkler tercih edilirse gayet iyi sonuç verir.

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
Daha önceki temayla bu temayı birlikte kullanıma sunun herkes istediğini kullansın............

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Kaç gündür istanbuldaydım bugün ankara'ya döndüm. Foruma girdiğimde yanlış bir siteye mi girdim diye şaşırdım :D Sağdaki reklam olmasa daha güzel olurdu.

monochrome

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tema değilde vbulletin 4.0 desek daha doğru olur. aşırı tepki verilmiş. bu işlerin içinde olsanız vb 4.0 için doğru düzgün tema olmadığını göreceksiniz.:glare:

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Versiyon yükseltmeseydi jelsoft firması ileride vb 3.8 versiyonlarından desteğini çekecegi kesin gibi gozukuyor ve bu sürümde bir sürü açık meyadana gelecekti. Bu durum da siteyi tehlikeye sokacaktı. Bu değişim ilerisi düşünülerek yapılmış bir değişim gibi geliyor bana haksızmıyım :confused1: vb4 gecişteki cileyi 1 ben bilirim 1de allah 3 gun uyumadan tabloları yeni versiyona gecirebilmek için hatasız olarak uyumadıgımı biliyorum :D bence gayet guzel temanın acelesi yok tema elbet olur ilerleyen zamanlarda bence iyi olmuş :)

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
vbulletin 4.0 a tema var kim demiş yok diye :D

d03d488a.png

602b6814.png

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145

Vbulletin 4 serisinin yeni güncellemelerinde yeni bir tema daha gelecekmiş, bekleyin derim.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Moderatörler dışında beğenen biri var mı acaba? :D :D :D Anladınız siz onu.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Değerli dostlar, tema üzerinde yapacağımız çalışmalar için sizden gelen öneriler bizim için çok değerli. Bu konuda forum temasının dedesi olan eski tasarıma yapılan yorumlar da var. O nedenle diğer başlıklarla birleştirilen yeni konu üzerinden eleştirilerimize devam edersek harika olur.

İşte o link: http://forum.shiftdelete.net/sdne-onerileriniz/171935-tema-onerileri.html

Bu konuyu, amacına hizmet etmeyeceği için de kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...