Yeni gelen bilgisayarınızda Windows istemiyorsanız iade edin ve paranızı alın

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
:) :) Ben sadece linuxçuları samimi bulmuyorum hayır kabul edin işte kullanıyoruz de bu kadar kolay be bir küçük çocuğun bile kullanabildiği windows işletim sistemini neden yerden yere vuruyonuz tamam bende ubuntu kurdum hatta bir sürü linux ile ilgili cd lerim var ubuntu,kubuntu,pardus vs. hepsini denedim ama linuz gerçten çok zor bir işletim sistemi herkes kullanamaz bir program kurucam bir saat kod arıyorum internette kodu bulsam doğrusunu bulmak lazım yanlış yazım vs.vs. ...

Artık program kurulumu çok basit..hatta windows'dan daha kolay diyebilirim..:yes:
önceki gibi programı yapıp kurulumunu da başkası düşünsün demiyor programcılar sanırım.:sleeping:
en basiti de (ubuntu için söylüyorum. diğerlerini kullanmadım son zamanlarda) depodan kurulum..çocuklar bile kullanır

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
güzel tespit ;) onu geç forumda yayınlanan bütün programlar windows tabanlı..

Bundan kaç yıl sonra olur bilmiyorum ama bir gün Linux windows'u geçecek. Bu kaçınılmaz bir son. Ama bu gün için windows'a devam..

Bu arada Towards'ın sözleri aklıma geldi. Towards, linux çekirdeğinde yapılan her güncelleme sonrasında, performansın daha da düştüğünü söylüyordu. Bunun anlamı eğer, günün birinde linux'un windows'tan bir farkı olmayacağı ise, bu rekabet günün birinde yine windows lehine sona erebilir...

hmm evet bende sdn de açılan o konuya bir cevap yazmıştım "Linux dağıtımlarının en yavaşı bile windowsunkinden daha hızlıdır."