Yediremiyorum beyler

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
http://www.youtube.com/watch?v=67VsdkxkKH8

Onlarca şey var ki söyleyemediğim içimde, ne yapsam ne kadarda uzaklara gitsem hep bir yerlerde karşılaşıyorum gerçeklerimle ulan diyorum ki yeniden başlıyayım bir yerden yarım kalmamak için birisini seveyim ama olmuyo, geldi benden hislerimi aldı arkasına bakmadan kaçtı sanki her geçen gün daha fazla eriyorum ona mesaj atmamak için sıkıyorum kendimi korkuyorum tekrar bana yazacağı mesajlardan mutluyum demesinden korkuyorum biliyorum mutlu ama içimdeki ümitle " ya mutlu değilse" diye o umudu öldürmemek adına konuşamıyorum, kalkıyorum şafağa doğru tam güneş ağırırken pencereden dışarı bakıyorum ne kadar'da k*çım donuyor olsada bir sigara yakıyorum düşünüyorum beyler, onun dünyası olan yeni sevgilisini düşünüyorum çok mu sıktım çok mu üstüne düştüm ama bir dakika ilk defa aşık oldum ben böylesine ilk defa sevdim belki daha henüz aşkı tatmamış aşk acısından haberi olmayan arkadaşlarımız da diyecek ki "ne diyor bu değişik" çok sıkıntılı bir durum beyler, hep yeni ilişkinizde onu arıyorsunuz dayanamıyorsunuz yaptıklarına yapacaklarına, mutlu olamıyorsunuz bir türlü o sizden ayrılmış olmasına rağmen birine gülünce kıl kapıyorsunuz olmuyo tekrar yarım kalıyorsunuz, sokaklarda içen o adamların mekanına oturuyorsunuz, oturtturan kişiler kişilikler utanmıyor yaptıklarınızla çok sevişinizle siz utanıyorsunuz, kaçamıyorsunuz gerçeklerinizden, hani siz yarım kaldınız ya tam mutluyken yeni sevgilinizle o anlık bir şarkı çalıyor hayatınızı var oluş sebebinizi gelmişinizi geçmişinizi alıp götürüyor, ilk öptüğünüz kişiler ilk aşık oluş stiliniz hatta numarasının her bir metre karesini tekrar tekrar ezberliyorsunuz yaşanılan acıya rağmen daha çok acı çekmek istiyorsunuz, ağlıyorsunuz diyorsunuz bazen "elimden geleni yaptım sıra ayaklarımda oda gitmek diye" gidemiyorsunuz beyler o yollar ne olursa olsun sevdiğiniz insana çıkıyor gidemiyorsunuz sizden akıl istemiyorum malum kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş, elbet bir gün gidecek onun yerini birileri dolduracak yeniden seveceğim ama, ona tonlarca virgül getirdim kucağımda hatta şöyle birşey anlatayım eski sevgilisiyle kol kola hastahanelere gitmesine rağmen ben seviyordum o kadar geniştim ki başka birisi gözümün önünde hiç durmadan öpse sevdiceğimi hala seviyor olurum ve tek sorun şurda beyler hala seviyorum köpek gibi, hatta geçen başımdan geçen olayı anlatayım sizlere "CİN" adlı bir içki aldık tekel bayiisinden arkadaşımla, başladık tonikle beraber içmeye 2-3 bardak sek vurdukdan sonra bayağı bir çarpmış olacak ki arkadaşım evine gittikden sonra ben onun kapısında yatmışım bir sonraki gün annesinin o meymenetsiz suratıyla karşılaştım ve dediki senin gibi birine iyiki damadım dememişim dedi, beyler kız bana mutluyum diye mesaj attı sonrasında ağzıma ne gelirse saydım sövdüm, sövdüm ama kalbim öyle demek istememişti ki, 5. ayımızda "kaybetmek için çok erken" demiştim ona bıraktığı zaman eteklerim tutuşuyordu neyse benim plastik bardaktan içki içen dostlarım hepinize selam olsun.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Belki de bunları yaşamamız gerekliydi ha? Ne dersin?

"Yıpranmamış hayatlar, büyük hüzünler bekler."

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de ayni seyleri yasadım hatta senden cok daha kotusunu. Ama birini bi kere sevdiysen sevgi onun icin kaybolabilecek bi kavram olmaz.... Sadece yaptiklarini hatirlarsın ve her sefernde onu artik sevmemeyi dilersin Allahtan.. Ama cok ters teper bu durum ve ozlem her zaman sevgini bastiran bi duygudur :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kardeşim kısa ve öz birkaç cümle yazacağım...

- İnsanın aklı yerinde değilse, değil sevdiğini hayatını bile kaybeder...
- Kızların mutlu olma prensiplerine göre hareket ettiğin sürece bu yıkılmalar bitmez...
- Daha yuva kurmadan bu denli dağıtabiliyorsa bir insan, çoluğuna çocuğuna ne fayda eder ?

Artık feyz mi alırsınız aksine mi gidersiniz elbet o karar sizindir... Allah hayırlı ömür versin, selâmetle...

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de ayni seyleri yasadım hatta senden cok daha kotusunu. Ama birini bi kere sevdiysen sevgi onun icin kaybolabilecek bi kavram olmaz.... Sadece yaptiklarini hatirlarsın ve her sefernde onu artik sevmemeyi dilersin Allahtan.. Ama cok ters teper bu durum ve ozlem her zaman sevgini bastiran bi duygudur :)

Olmaz kardeşim ne kadar da çok çabalasan olmaz, dediğim gibi hep yarım kalırsın bir yerlerde tekrar bir yerden başlamak istersin gene önüne engeller çıkar bu sefer yaşanmışlıkların koyar sana bir de yerdeyken, tekrar sevmek istersin ama ona karşı hisettiğin duyguların hiçbirini hissedemezsin yeni sevgiline karşı, bir süre üstüne o da gider yenisi gelir belki, çok karışır hayatın odan duman altı olur sen o dumanlarda sürekli hayallerini oynatırsın, ilaçlarla ayakta durursun o ilaçlarda seni sevgiline kavuşturmak için bire birdir aslında rüyalarda buluşursun sevdiğinle rüyana gelir sadece, uyanırsın ulan dersin neden rüyalarımdasın kadın. Benim aklım nerde kaldı biliyormusun kardeşim benim aklım ona onlarca söz verip'de o yüzüğü elimize geçirdiğimiz mekanda kaldı biliyorum 30 yaşına gelsemde gözlerim dolacak o kadına, sevdiğim insana dolacak gözlerim hayatımda her ne kadar'da biri olsa ilk aşık olduğum kadını özliyeceğim ben gene biliyorum, anlatıyorum neden anlatıyorum onuda bilmiyorum sadece bir şeyleri paylaşmazsam patlıyacağım gibi geliyor daralıyorum hayat sıkıyor gidiyorum tekrar tekel baayisine tekrar alkol tüketiyorum tekrar alkol tüketiyorum ben elimden geleni yaptım sıra ayaklarımda ama bu seferde ayaklarım götürmüyo beni istediğim yere kardeşim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayatlarımız zaten yıpranmış, ümitlerimiz zaten kırılmış bu saatden sonra sevseler ne olur bizi kardeşim, soruyorum bunu yaşatmaları gereklimiydi bize veya tek örnek vereyim bana diye konuşayım, neden sürekli onu düşünüyorum, neden her açtığım şarkıda ilk onun adı geliyor aklıma, neden zonguldakın her bir metrekaresinde onunla geçen anılarımız var, neden o başka biriyle, hala tişörtlerimle uyuyomu ki, şuan sevgilisi olan çocuğu seviyomu ki benim kadar ya da şöyle diyeyim kardeşim ben sana, aslında beni hiç sevdi mi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayatlarımız zaten yıpranmış, ümitlerimiz zaten kırılmış bu saatden sonra sevseler ne olur bizi kardeşim, soruyorum bunu yaşatmaları gereklimiydi bize veya tek örnek vereyim bana diye konuşayım, neden sürekli onu düşünüyorum, neden her açtığım şarkıda ilk onun adı geliyor aklıma, neden zonguldakın her bir metrekaresinde onunla geçen anılarımız var, neden o başka biriyle, hala tişörtlerimle uyuyomu ki, şuan sevgilisi olan çocuğu seviyomu ki benim kadar ya da şöyle diyeyim kardeşim ben sana, aslında beni hiç sevdi mi ?

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Unutamazsın kardeşim yıllar geçse de yürekten çok sevmişsen delice bağlanmışsan. insanlar hep kaybedince aslında anlıyor gerçek duygularını.

Ne desem de boş aslında sen ona bağımlısın ve bağımlı kalıyorsun halen. Boşver gitsin. Bitmiş ilişkinin üstüne temel atılmaz artık atılsa da ufak depremde hemen yıkılır.

Duygusal bakma artık mantıken yaklaş artık anca seni bu kurtarır, olumsuzlukları düşün hep. Mutlu taraflarını düşünme artık, içkiyi bırak seni ruhsal bunalıma sokar ve bu yaşta hayatını mahvedersin.

Hakkında hep hayırlısını iste..

Kural şu kapımız ardına kadar açık sevgilere. doğayı sev, insanı sev, çocukları sev, aileni sev, denizi sev ama kıymet bilmeyeni sevme. eğer sana acı veren bir sevda varsa o sevda kalbinde yara yapmış bir sevdadır. kangrene dönüşmüş bir sevdayı seni daha çok senden almadan kesip atmalısın. yaşadığın sürece güneş her gün yeniden doğacak. ve her gün yeniden başlayacaksın hayata..

Bak benim hayatım hep tecrübedir, yazdıklarımı 10 kere oku 1 kere uygula, online destek abin ;)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Aynı şeyleri yaşadığım için ne diyim bilmiyorum.. Ben ilacımı sürekli kulaklık takıp rock-dubstep müzik dinlemekle buldum..
Neden ayrıldınız bilmiyorum ama ortada bi' ayrılık var sonuçta.. Bak harbi diyorum çok yakışıklısın ama böyle yılları boşa gidiyor insanın işte.. Zamanla geçer diyeceğim ama yanlış bilmiyorsam bayağı uzun zamandır üzülüyorsun bu duruma.. Bence kendine bir meşgale bulmalısın, belki de yeni bir sevgili?

Yanlış anlama bak, onu unutmak için bununla birlikte ol anlamında değil, ciddi olarak.. Belki de başka insanları tanıdığında kendine kızacaksın, onun için nasıl o kadar üzüldüm ben diye..

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Unutamazsın kardeşim yıllar geçse de yürekten çok sevmişsen delice bağlanmışsan. insanlar hep kaybedince aslında anlıyor gerçek duygularını.

Ne desem de boş aslında sen ona bağımlısın ve bağımlı kalıyorsun halen. Boşver gitsin. Bitmiş ilişkinin üstüne temel atılmaz artık atılsa da ufak depremde hemen yıkılır.

Duygusal bakma artık mantıken yaklaş artık anca seni bu kurtarır, olumsuzlukları düşün hep. Mutlu taraflarını düşünme artık, içkiyi bırak seni ruhsal bunalıma sokar ve bu yaşta hayatını mahvedersin.

Hakkında hep hayırlısını iste..

Kural şu kapımız ardına kadar açık sevgilere. doğayı sev, insanı sev, çocukları sev, aileni sev, denizi sev ama kıymet bilmeyeni sevme. eğer sana acı veren bir sevda varsa o sevda kalbinde yara yapmış bir sevdadır. kangrene dönüşmüş bir sevdayı seni daha çok senden almadan kesip atmalısın. yaşadığın sürece güneş her gün yeniden doğacak. ve her gün yeniden başlayacaksın hayata..

Bak benim hayatım hep tecrübedir, yazdıklarımı 10 kere oku 1 kere uygula, online destek abin ;)

Çok yük oldum sana be abi.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yaşadığın sürece güneş her gün yeniden doğacak. ve her gün yeniden başlayacaksın hayata..
Söylemeden edemeyeceğim, eğer tecrübeliysen sen de yaşamışsındır, bu ruh halindeyken her sabah "güneş niye var? insanlar niye var? ağaçlar, dünya niye var?" sorusu akıllardan çıkmaz..

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Söylemeden edemeyeceğim, eğer tecrübeliysen sen de yaşamışsındır, bu ruh halindeyken her sabah "güneş niye var? insanlar niye var? ağaçlar, dünya niye var?" sorusu akıllardan çıkmaz..

Yok işte bizim gibi acı çeken hatta bu halimizle bile yarayan kanaya tuz basan insanlarız acıdan kaçmıyoruz ki, varsın güneş yeniden doğsun hadi varsayalım kuşlarda ötsün umurumuzda olur mu ? Bizi bekleyen geceler, odamızda perde kurup oynatacağımız hayaller onlar var, güneşin doğması pek de anlam ifade etmiyor benim için

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yok işte bizim gibi acı çeken hatta bu halimizle bile yarayan kanaya tuz basan insanlarız acıdan kaçmıyoruz ki, varsın güneş yeniden doğsun hadi varsayalım kuşlarda ötsün umurumuzda olur mu ? Bizi bekleyen geceler, odamızda perde kurup oynatacağımız hayaller onlar var, güneşin doğması pek de anlam ifade etmiyor benim için
Aynen öyle.. Yalnız anlamadığım, hiçbir şey yaşanmamış gibi sanki iki gündür birlikteymiş gibi nasıl rahatlıkla gidebiliyorlar..

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynen öyle.. Yalnız anlamadığım, hiçbir şey yaşanmamış gibi sanki iki gündür birlikteymiş gibi nasıl rahatlıkla gidebiliyorlar..

Gitmek onların kanına işlemiş eh pardon, ayaklarına işlemiş diyecektim. İçleri sızlamadan'da olsa gidebiliyorlar varacakları noktaya o kadar da güzel gidiyorlar ki arkasında bıraktığı enkazı görmeden koşa koşa başka kollara gidebiliyorlar, fazla olmadı onun benden gidişi, çünkü üstünden ne kadar zamanda geçse fazla olmayacak gidişi hep yakın gelecek bana ona her ne kadar uzaksa da bana yakın gelecek

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Gitmek onların kanına işlemiş eh pardon, ayaklarına işlemiş diyecektim. İçleri sızlamadan'da olsa gidebiliyorlar varacakları noktaya o kadar da güzel gidiyorlar ki arkasında bıraktığı enkazı görmeden koşa koşa başka kollara gidebiliyorlar, fazla olmadı onun benden gidişi, çünkü üstünden ne kadar zamanda geçse fazla olmayacak gidişi hep yakın gelecek bana ona her ne kadar uzaksa da bana yakın gelecek

[video=youtube;8d_zlOCa_PU]http://www.youtube.com/watch?v=8d_zlOCa_PU[/video]

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Yediremiyorum derken, bu arada 1 tabak zeytinyağlı sarma yedim az önce :D

Felaket seviyorum, ya çık artık şu ruh halinden şimdi zorla çıkartacam :D

Sanki dünyada ki tek kız o :D

Karizma adamsın vesselam, kap gitarını in sahile gerçi daha var bahara artık akşam sahillerine :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yapacağın pek birşey yok gibi unutmaya çalış derim. :)

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnanki senin bu yaşadıklarından daha kötüsünü yaşadım ben. Öyleki 20 yaşımda peşinden italyaya gittim deli gibi alkol tükettirdim günde abartısız en az 3 paket sigara içerdim ama bunlar çözüm değildi beni dahada kötüye götürmekten başka hiç birşey değildi. Sana tek tavsiyem yapmak istemeyeceğini bildiğim halde git kafanı dağıt demek. Ama alkol sigara yada pc başında film dizi izleyerek değil dışarı çık ve hayatın keyfini çıkarmaya çalış anca bu şekilde zamanla toplayabilirsin.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Duygusallık insana yakışır ama gereğinden fazlaysa çöpe atman lazım. Sen haklı bi durumdaysan dahada üstüne gitmenin alemi yok. Takıntıdan başka bişey olmaz. Öyle erkekleride hiç sevmem zaten, Karşındaki senin sevdigin kadar sevmiyorsa sen ona ilgi gösteriyorsan suç sende kızda %0 suç hatta kıza aferin bile derim en azından ne oldugu belli ama erkekleri ben hiç anlamıyorum. Ne yani niye bu kadar bağlanıyosunuz ayrılınca kız bulamıyomusunuz da seveceksen sev ama ayrılınca vah gitti vah bitti aşkımız diye ağlamak yakışmaz. Bilgi öğren, haberleri takip et, para kazan, ilerde evleneceğin namuslu bi kız elbette çıkar dünyada 6 milyar insanın 3 milyarının bayan oldugunu hatırlarsak birine takılmanın mantıgı yok :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yediremiyorum derken, bu arada 1 tabak zeytinyağlı sarma yedim az önce :D

Felaket seviyorum, ya çık artık şu ruh halinden şimdi zorla çıkartacam :D

Sanki dünyada ki tek kız o :D

Karizma adamsın vesselam, kap gitarını in sahile gerçi daha var bahara artık akşam sahillerine :D

:) Birde akdeniz akşamlarını çalarsak tam olur :) Yaprak dolmasımı yapma be abicim yapma yahu yapma :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
muştalar hazır, indirelim yeni sevgilisini :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
8 aydan beri görüşme yoktu aramızda, aradı dün, buluştuk 2 saat sonra başka bir ile gideceğini öğrendiğim de zaten yıkılmış vaziyetteydim, elimden gelen pek bir şey olmadı uzunca sarıldım, uzunca kokusu üstüme sindi.