Yazılım Stajı

gökçin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Bu yaz yazılım üzerine bir staj yaptım ancak sadece bir proje üzerinde çalıştım ve staj defterinde 20 gün yazmak zorundayım,doldurmakta sıkıntı yaşıyorum.Deftere neler yazabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz yada elinde bilgisayar mühendisliği staj defteri olanlar paylaşabilirse sevinirim.

sinan.nar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bu sene staj yaptım,staj süresince issue tracking programı kullandık stajdaki arkadaşlarla beraber.projenin her safhası elimde bulunuyo su anda.iki tane büyük proje olmak üzere irili ufaklı tamamlanmıs 20 küsür,toplamda 30 küsür görev assign edildi bana.bunları staj defterine yazmak daha kolay olacak,neden bunları yazıyorsun dersen,bir dahaki stajında buna benzer birşeyler kullanırsan daha rahat yazarsın

ek olarak staj yaptıgın kurumun bilgileri felanda yazılması gerekiyo.firmanın yada kurumun türkiyedeki pazar payı gibi seryleri yazabiliyoruz diye biliyorum staj defterine.

gökçin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bu sene staj yaptım,staj süresince issue tracking programı kullandık stajdaki arkadaşlarla beraber.projenin her safhası elimde bulunuyo su anda.iki tane büyük proje olmak üzere irili ufaklı tamamlanmıs 20 küsür,toplamda 30 küsür görev assign edildi bana.bunları staj defterine yazmak daha kolay olacak,neden bunları yazıyorsun dersen,bir dahaki stajında buna benzer birşeyler kullanırsan daha rahat yazarsın

ek olarak staj yaptıgın kurumun bilgileri felanda yazılması gerekiyo.firmanın yada kurumun türkiyedeki pazar payı gibi seryleri yazabiliyoruz diye biliyorum staj defterine.
Aslına bakarsan bu benim ilk stajım değil.Ama elektronik ve haberleşme mühendisliği okuyorum yazılıma çok ilgim de yok.Geçen sene türk telekomda yapmıştım o yüzden neler yazacağım ve nasıl bir defter olması gerektiği hakkında fikrim vardı.Ancak bu sene stajımda pek birşey yaptırmadılar,sadece sql ve c# ile telefon rehberi oluşturmam istendi.Bu yüzden nelerden bahsedebileceğim,nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda bilgisayar mühendisliği okuyan yada okumuş arkadaşların fikrini almak istedim.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Ar-ge yapmışsın gibi internetten yeni bir kaç teknolojiyi araştırıp özet geçebilirsin :) Ben böyle doldurdum.

sinan.nar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@gökçin istersen mail ile su anda yazdıgım staj defterımı gondereyım? nerdeyse bıttı sayılır ne bileyim kuxuk projeler var onları felan yazarsın...

yobazoflu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türk telekom da staj yapanlar bana defterini yollayabilir mi cok tessekür ederim.