NotBeACoward
Asistan
Sizce en verimlisi nedir ? Sayısala bakmayın tabi kimya matematik felan ayrı. Biyoloji,edebiyat,tarih nasıl çalışılmalı sizce ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
bence okuyarak insandan insana değişirSizce en verimlisi nedir ? Sayısala bakmayın tabi kimya matematik felan ayrı. Biyoloji,edebiyat,tarih nasıl çalışılmalı sizce ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
yaz ve yazdığını oku benceSizce en verimlisi nedir ? Sayısala bakmayın tabi kimya matematik felan ayrı. Biyoloji,edebiyat,tarih nasıl çalışılmalı sizce ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Edebiyat, tarihte özet not çıkartırsın direk ham bilgi.Beklemek istediğim cevaplardandıSayısal hadi neyse de sözel yazmak aşırı yoruyor 1 saatte 2 konu öğreniceksen yazarak 1 konunun yarısını öğreniyosun zor iş.
Ben öylesine girdim. Tytde tarih sormadılar. Aytde de tarih sormadılar diye hatırlıyorum. Sorular yayınlanmadı mı?Şu zamanlarda artık tarih sınavlarında felan kuruluş,ölüm tarihleri felan sorulmuyor galiba. Yks'yi bilmiyorum ama bu sene girenler cevaplayabilir.
Bu kişiden kişiye değişecek bir durum. Ben okuyarak daha iyi algılayabilirken bir başkası yazarak veya dinleyerek daha iyi algılayabilir. O yüzden deneyip nasıl daha iyi kavradığınızı anlamak daha yararlı olacaktır. Fakat ne şekilde çalışırsanız çalışın sonrasında pekiştirmek de şartSizce en verimlisi nedir ? Sayısala bakmayın tabi kimya matematik felan ayrı. Biyoloji,edebiyat,tarih nasıl çalışılmalı sizce ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.