Arkadaşlar merhaba obs üzerinden yayın acmaktayim yayında donma atlama sorunları mevcut ama kayıt yaparken sıkıntı Yok yayinda donmayi nasıl giderebilirim uzaynet kullanıyorum 10mb dowland 4 en duskk upload alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Rocket league ve pubg tarzı oyunlar otomatik işlemcide 2500 veriyor ben ekran kartinda seçtim 3500 oldu bi degerlerle oynadım ama fazla bir etkisi olmadıHangi oyun? Kaç bitrate vererek yayın yapıyorsun?
480p yayın yapmayı deneyin, 720p için düşük geliyor olabilirRocket league ve pubg tarzı oyunlar otomatik işlemcide 2500 veriyor ben ekran kartinda seçtim 3500 oldu bi degerlerle oynadım ama fazla bir etkisi olmadı
Nerden düşürebilirim480p yayın yapmayı deneyin, 720p için düşük geliyor olabilir
Yayın yaparken oyunun mu donuyor yoksa yayının mı donuyor?Nerden düşürebilirim
Ryzen5 2600
Rx5500xt
Sistemim
Yayın yaparken oyunun mu donuyor yoksa yayının mı donuyor
Yayın oyun hayet akıcı aksam ysyini izlediğimde dondugunu atlama yaptığını gördümYayın yaparken oyunun mu donuyor yoksa yayının mı donuyor?
obs üzerinden çıkışı 480p olarak ayarlarsanız bence düzelecektir.Yayın oyun hayet akıcı aksam ysyini izlediğimde dondugunu atlama yaptığını gördüm
Nasil ayarlanıyor 480 p falan yazmıyorobs üzerinden çıkışı 480p olarak ayarlarsanız bence düzelecektir.
Obs'de ayarlara girin, Video kısmı olması lazım oraya girin, çıkışı yeniden boyutlandır yazıyor onu 640x480 yapın.Nasil ayarlanıyor 480 p falan yazmıyor
Aksam deneyeceğimObs'de ayarlara girin, Video kısmı olması lazım oraya girin, çıkışı yeniden boyutlandır yazıyor onu 640x480 yapın.
Obs'de ayarlara girin, Video kısmı olması lazım oraya girin, çıkışı yeniden boyutlandır yazıyor onu 640x480 yapın.