By üşengeç
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 114
Arkadaşlar merhaba geçen sene lgsye girdim ve istediğim sonucu alamadım Antalya'da yaşıyorum ve puanıma hiçbir fen lisesi tutmuyor geçen hafta mahallede bağlı okuluma başladım normalde 91 ortalama ve üstünü alıyoruz dediler bizde memnun kalmıştık yine kötü bir okula gitmiyorum diye lakin okul başlayana kadar. Ortaokulda benimle aynı sınıfta olan ve sınıfın en tembellerinden olan çocuğu gördüm (ortaokul ortalaması Max. 70 dir) ve birden soğuma geldi ve okul şubeleri 9/S ye kadar gidiyor okul acayip kalabalık okulda 2 li sistem var normalde 30 kişiydik geçen hafta ama bugün 40 kişi olduk. Çocuklar çok değişik arkadaş bile bulamadım teneffüslerde boş boş bahçede dolaşıyorum ve sınıf 40 kişi olduğu için dersi dinleyemiyorum bile her taraftan bir uğultu var ve hocaların umrunda bile değil. Sizce Burdurda yatılı okula gidilir mi puanım tutuyor sizin cevaplarınız çok önemli
(Ailemi seviyorum ama zaten yakın hafta sonları evimde olucam ama korktuğum şey pansiyonlar nasıl pansiyonlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim)
Okul: Hakan Sevim Fen Lisesi.
(Ailemi seviyorum ama zaten yakın hafta sonları evimde olucam ama korktuğum şey pansiyonlar nasıl pansiyonlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim)
Okul: Hakan Sevim Fen Lisesi.