lgs 335 puan aldım sınavsız yerlerştirme mi yoksa puana göre yerleştirme mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AEPa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AEPa

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
evet mesleki ve teknik neyse işte onlara gitmek istemiyorum açıkçası tabi puanımın üstünde yani (10 puan üstünde) bir okula girebilir miyim? yada en fazla kaç olur ? ben sınavsız düşünüyorum ama bunun bana etkisi olur mu herhangi bir ilerde çıkacak sorun vb . + bunu seçmemin sebebi bu puana anadolu lisesi olmaması olsa bile bana çok uzak olması yani karşı yakada kalıyor olması yanii istanbuldayım evet :D birde bu puana gidilecek lisede ne biliyim keko var yada sürekli kavga oluyor öğretmenleri kötü falan diyorlar (ki binaların görünüşüde kötü oluyor) ancak 85ve üstü alan okul ortalamalı okullarda böyle bir durum yok bina çok güzel öğretmenler iyi diyorlar keko meko yok diyorlar yani bu yüzden sınavsız girmeyi düşünüyorum metro yolu olan gitmemi en fazla 1.5 saat uğraştıracak bir okul arıyorum evet o bir buçuk yazıyor normalde araba ile gidince yollar korona virüs olduğu için boş gözüküyor ve 16dk falan gösteriyor genellikle ama o gideceğim okulda metro otobüs ulaşımı falanda oluyor ki beni zaten hergün kim araba ile götürecek :D