Yasal Takip Klon İmei Samsung Galaxy s3

feleginsillesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kbakmayın forumda yeniyim.Bugun telefonuma YasalTakipten benim telefonuma ait olmayan bir imei numarası hakkında bu numara klonlanmıştır 30gün içerisinde cihaz kapanacaktır.Aldıgınız yere gidin vs. gibi bir mesaj geldi.İlk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum napmam lazım.Mesajdaki imei numarası bana ait degil.

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hattinizi imeisi kayit edilmemis veya klonlanmis bir telefona takmissiniz sanirim onceden.. Telefonunuz yurtdisi falan degilse endiselenmeyin..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kbakmayın forumda yeniyim.Bugun telefonuma YasalTakipten benim telefonuma ait olmayan bir imei numarası hakkında bu numara klonlanmıştır 30gün içerisinde cihaz kapanacaktır.Aldıgınız yere gidin vs. gibi bir mesaj geldi.İlk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum napmam lazım.Mesajdaki imei numarası bana ait degil.

telefondan *#06# yapıp IMEI numaranı öğren ve sorgulama yap.

feleginsillesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 400"]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, colspan: 2"]
IMEI SORGULAMA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]IMEI : [/TD]
[TD="width: 300"] 355XXXXXXXXXXXX[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Durumu : [/TD]
[TD="width: 300"] IMEI numarası kayıtlı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Kaynak :[/TD]
[TD="width: 300"] İthalat yoluyla kaydedilen IMEI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Üretici :[/TD]
[TD="width: 300"] Üretici: Samsung Korea
Pazar Adı: Samsung GALAXY S3 GT-I9300 Model Bilgileri: Samsung GALAXY S3 GT-I9300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, colspan: 2"]
Sorgulama Tarihi 15.02.13​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu *#06# yapınca ekranda çıkan IMEI numarasını yazınca öğrendiğim sonuç.Kayıtlı gözüküyor gayet normal.Fakat benim anlamadığım kayıtlı gözüküyorsa bana neden mesaj geliyor.Hemde başka bir IMEI numarası için.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bu *#06# yapınca ekranda çıkan IMEI numarasını yazınca öğrendiğim sonuç.Kayıtlı gözüküyor gayet normal.Fakat benim anlamadığım kayıtlı gözüküyorsa bana neden mesaj geliyor.Hemde başka bir IMEI numarası için.

sorun yok hocam o zaman :) ya eskiden kullandığın bir telefon içindir o mesaj yada yanlış gelmiştir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hattinizi imeisi kayit edilmemis veya klonlanmis bir telefona takmissiniz sanirim onceden.. Telefonunuz yurtdisi falan degilse endiselenmeyin..
bu arkadaşyanıt vermiş ya işte, hattını taktığın farklı bir telefon yüzünden gelmiş o mesaj sana, rahat ol relax relax :)

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence aldığın yere gidip gelen mesajı göster.

feleginsillesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gold gibi bir marketten sıfır açılmamış aldım.Böyle bir mesaj beni korkutmuştu arkadaşlar.Akşamüstü 4 gibi geldi 10a kadar araştırdım yemin ederim.Sizler içimi rahatlattınız umarım kapanmaz zaten ilk android telefonum daha yeni yeni alışıyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s3 aldım sorgulamayı hangı adresten yapacagım yardım edebılırmısınız

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Gold gibi bir marketten sıfır açılmamış aldım.Böyle bir mesaj beni korkutmuştu arkadaşlar.Akşamüstü 4 gibi geldi 10a kadar araştırdım yemin ederim.Sizler içimi rahatlattınız umarım kapanmaz zaten ilk android telefonum daha yeni yeni alışıyorum :)
Arkadaşım telefonuna böyle bir mesaj gelmişse telefon 1 ay içinde kapancak.Aynısı benim başıma geldi.Bu kesin ve net.Peki ne yapacaksın? Eğer faturan varsa telefonunu tekrar açtırırsın ve telefonun artık bundan sonra da tek hatta çalışır haberin olsun.
Faturan yoksa hiçbir şeyi ıspat edemiyorsun ve telefonun öyle kalıyor.
http://www.mcks.gov.tr/tr/Iletisim.php?PHPSESSID=16941f46ee4cb5bd4520380b5cc0e7d9
Burayla iletişime geç onlar ne yapacağınızı size söyler.
Kapanmadan sorununuzu çözün.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Daha önceden hattını taktıgın telefon spottur yada yurt dısından gelmıstır hattın faturalı ise daha once kullandıgın telefon da yurtdısından gelmısse normal bu mesajın gelmesı bir ay önce böyle bi mesaj bana da geldi telefonum spottu aldıgım yere goturup yeni imei attırdım suan her hangı bır sorun yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var hiç bir işlem yapmayan ve sonucu ne oldu yazabilecek bir arkadaş var mı?
telefonumun imei baktım kayıtlı ve bana gelen mesajdaki imei ile farklılar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Elimde bir kore malı s4mini var ımeı mesajı geldi ne yapmam gerek bir yerden ımeımi almalıyım ?