"Samsung Galaxy S3 KLON IMEI" lütfen yardım edin.

qadiray14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar.
Abim arabistandan bir tane s3 getirdi telefonu herhangi bir telefoncuda actırdık(imei klonlamıs vs) telefon 1-2 ay calıstı daha sonra mobil interneti kullanamamaya basladık. Sorun operatorden degildi. Sorunun yazılımdan oldugunu soylediler. Bende kendim telefonu odin ile 4.2.2 sürümüne güncelledim hay yapmaz olaydım. Telefonuma artık çagrı gelmiyor, arama yapmıyor, mesaj gelmiyor, mesaj atmıyor, mobil internete girmiyor yani kısacası sebeke ozelliklerinin hicbiri kullanılmıyor.
Telefonuma ne olmus olabilir, çözümü varmıdır, nasıl yapılır?
Tesekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar. Bende s3 ümü bundan 7 ay önce telefoncu da klonlattim ve su an 4.1.2 yüklü. Imei konusunda hic bir sikinti yaşamadım ancak şöyle bir durum var. Ben çok çok "akıllı" olduğumdan hazır root da varken google'nin samsung'un ve dedim ya akıllı olduğum için sistem apklerini yani uygulamalarının cogunu sildim örneğin face unlock veya tts' ler samsung account, gmaik, maps vs vs. Doğal olarak şu an sistem belli aralıklarla crash yapiyor ve yeniden acmam gerekiyor vs. Şimdi wipe yapsam, 1 bu imei de sorun cikarir mi? 2. Klonlanmis imeimi koruyarak yeniden odin le official bir rom indirip kurabilir miyim? Yoksa bunu yapan kişiye gidip yenidenTLcikler mi bayilmam gerekiyor? Yanıtlarınızi sabirsizlikla bekliyor olacağım. Sevgiler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonumu 5-6 ay önce aldım kutulu-garantili-faturalı ama imei klonlanmış telefonumu garantiye göndersem yaplırmı ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnde 1 ay önce aldım klonlandı büyük ihtimal baska birileri numara üzerınden klonluyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de aldım benimki de klonlanmış. bence stk kullanıyorlar