Yardım edene bollll bollll dua

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsn_bsr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
yazanlar şunlar (tercüme-özet):
başlat menüsünde çalıştıra (veya windows tuşu+r ye basarak) girip regedit yazıp enter lıyoruz. daha sonra açılan pencerede şu klasör isimlerine tıklaya tıklaya ilerliyoruz:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Configuration Manager\

sonuncuya tıkladıktan sonra sağ tarafta "ProtectedStorage" isimli bir değişken olmalı varsa sağ tıklayıp düzenle diyoruz yoksa sağ tarafta boş bir yere tıklayıp yeni>dword değerini seçiyoruz ve isim olarak ProtectedStorage yazıyoruz.

sonra sağ tıklayıp düzenle dedikten sonra kutuya 0 yazıyoruz ve sağ taraftan decimal yani ondalık seçeneğini seçiyoruz. tamam a basıp pencereyi kapatıp bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.

umarım düzelir, kolay gelsin...
(geç yazdım biraz kusura bakma :))

hsn_bsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yazanlar şunlar (tercüme-özet):
başlat menüsünde çalıştıra (veya windows tuşu+r ye basarak) girip regedit yazıp enter lıyoruz. daha sonra açılan pencerede şu klasör isimlerine tıklaya tıklaya ilerliyoruz:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Configuration Manager\

sonuncuya tıkladıktan sonra sağ tarafta "ProtectedStorage" isimli bir değişken olmalı varsa sağ tıklayıp düzenle diyoruz yoksa sağ tarafta boş bir yere tıklayıp yeni>dword değerini seçiyoruz ve isim olarak ProtectedStorage yazıyoruz.

sonra sağ tıklayıp düzenle dedikten sonra kutuya 0 yazıyoruz ve sağ taraftan decimal yani ondalık seçeneğini seçiyoruz. tamam a basıp pencereyi kapatıp bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.

umarım düzelir, kolay gelsin...
(geç yazdım biraz kusura bakma :))

estağfurullah :)
aynen öyle yapmıştım bende... şuana kadar maşallahı var henüz hüç atmadı. inşallah tam çözüm budur.eğer öyleyse sana bolll bolll dualara başlayacağım şuanda ediyorum ama az az :P

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
estağfurullah :)
aynen öyle yapmıştım bende... şuana kadar maşallahı var henüz hüç atmadı. inşallah tam çözüm budur.eğer öyleyse sana bolll bolll dualara başlayacağım şuanda ediyorum ama az az :P

Allah razı olsun :D umarım problemin hallolur :clap:

mcox

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarın bellek hatası vermiş sanırım..hata koduna bakılacak olursa 0x000000BE kodu, Sürücü salt okunur bellek yazmaya çalıştı diye bir hata.. Genellikle, sistem hizmeti veya yazılımı hatalı bir aygıt sürücüsü yükledikten sonra oluşmakta.. bilgisyarını başlatırken f8tuşu ile bilgisayarı en iyi yapılndırma ile başlatmayı dene.. olmazsa başka bir RAM tak ve dene derim ben..

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Sana 1 iyi 1 de kötü haberim var önce kötüden başlıyayım
Kötü Haber; Remlerin yanmış el fatiha :(
İyi Haber; Hepsi yanmamış biri yanmış :)

Benim eski rahmetlik sistemimdede böyle bir hata vermişti 2 remden teki yandı bendede belirli bir zamandan sonra kapanmalar oluyordu sendeki kapanmalarda buna işaret
Teki yanmamıştır inşallah rem markan kingston dır ömürboyu garantisi var faturanda varsa ver yenisini al üzülmene bile değmez ürünün garantili ise kington olmasınada gerek yok salla servise yapsınlar yenisini takıp gönderirler yanlız servise teslim ederken remim yandı demeyide ihmal etme kolay gelsin

hsn_bsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sana 1 iyi 1 de kötü haberim var önce kötüden başlıyayım
Kötü Haber; Remlerin yanmış el fatiha :(
İyi Haber; Hepsi yanmamış biri yanmış :)

Benim eski rahmetlik sistemimdede böyle bir hata vermişti 2 remden teki yandı bendede belirli bir zamandan sonra kapanmalar oluyordu sendeki kapanmalarda buna işaret
Teki yanmamıştır inşallah rem markan kingston dır ömürboyu garantisi var faturanda varsa ver yenisini al üzülmene bile değmez ürünün garantili ise kington olmasınada gerek yok salla servise yapsınlar yenisini takıp gönderirler yanlız servise teslim ederken remim yandı demeyide ihmal etme kolay gelsin

Kardeş eksik olma el fatiha na amin diyorumda :)
1.si benim tek remim var çift değil yani yandıysa direk yandı kurtuluşu yok o yüzden iyi haberine sevinemem
2.si neyseki kingston ve faturası var :)

şuan saolsun Champion78 bir çözüm buldu onu denemekteyim maşallahı var henüz hiç reset atmadı. inşallah daha atmazda bende garantiydi faturaydı uğraşmam

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Kardeş eksik olma el fatiha na amin diyorumda :)
1.si benim tek remim var çift değil yani yandıysa direk yandı kurtuluşu yok o yüzden iyi haberine sevinemem
2.si neyseki kingston ve faturası var :)

şuan saolsun Champion78 bir çözüm buldu onu denemekteyim maşallahı var henüz hiç reset atmadı. inşallah daha atmazda bende garantiydi faturaydı uğraşmam
Reset atarsa hiç durma garantiye ver yapsınlar yalandan yere vebinden ücret verceğine...inşallah sorunun hallolur 1 hafta bir dene o yöntemi reset atmazsa iyidir