Yalnızlık+Kod

AEge67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle Selamınaleyküm, ben 18 yaşındayım ve Zonguldak'ın bir ilçesinde yaşıyorum. Senelerdir beraber takıldığım dostum, can kardeşim geçen eylülde kastamonuya taşındı. Sabah,akşam onlaydım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ben de burada haliyle yalnız kaldım. Şimdi izninizle gelelim asıl olaya , ailem derslerimin pek parlak olmadığı gerekçesiyle beni bu yaz çalışma hayatını öğrenmem adına beni bir otele gönderme kararı aldı bende düşündüm ve dedim ki beni arkadaşımla gönderin. Aileler anlaştı fakat otelde çalışma yaş sınırı olduğu için arkadaşım çalışamıyor ben de yalnız gitmek istemiyorum. Bu yüzden sizlere 2 sorum olucak:
1)17 yaş ve üstü kabul eden/çalıştıran bildiğiniz otel ya da tanıdığınız var mı?
2)Yazı değerlendirmek adına kod yazmayı öğrenmeyi düşünüyorum, hangi programlardan başlamalıyım ve hangi bilgisayar bana uygundur?
Vereceğiniz cevaplar benim için Altın niteliğindedir, şimdiden Teşekkürler.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Çalışma yaşını otel değil, yasalar belirler. Bir şehir oteli değilse, otelde yalnız kalmazsın. Hizmet sektörü çok emek isteyen bir sektör, kendin için bile çok az vaktin olur.

AEge67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yalnız kalmazsın derken otel Marmaris'te. Yeni kişilerle tanışabilir miyim?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Tatil otellerinin personeli kalabalık olur. Çünkü servisleri de kapsamlı olur. Tatil bölgelerinin gece hayatı da renkli olur.

AEge67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayır şu an öğrendim, Teşekkür Ederim.