- Konuyu başlatan
DonCorleone
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
hoş buldukHoşgeldin aramıza
hoş buldukHoşgeldin aramıza
Seviyorum bu kadını.Hoş geldinTürkçen çok güzel ama "eyvallaH" kelimenin doğrusu
![]()
teşekkür ederim eyvallahhhhhhh oldu mu?Hoş geldinTürkçen çok güzel ama "eyvallaH" kelimenin doğrusu
![]()
hoş blduk eyvallahhhhHoŞGeLDiNiZ...
höyytttSeviyorum bu kadını.Türkçe'ne kurban.
![]()
olmaz mııteşekkür ederim eyvallahhhhhhh oldu mu?![]()
eyvallahhhhhhöyytttnooluyoz
olmaz mııeyvallahh gözüm
![]()
Seviyorum bu kadını.Türkçe'ne kurban.
![]()
höyytttnooluyoz
olmaz mııeyvallahh gözüm
![]()
Birşey yok ya.höyytttnooluyoz
elmalisoda kullanıcı adına dikkat !! "Nuri.alco"![]()
Birşey yok ya.![]()
Sana da iyiki foruma birşeyler yaz,kaynaş dedik.![]()
Merhaba. Ben de yabancı sayılırım.
mesaj sayısından belli sayılırım derken?Merhaba. Ben de yabancı sayılırım.
hoşbuldukŞimdi, 2.000 mesaja dayanmış birine sende hoşgeldin dersek, bizi de kovarlar seni de![]()
Hoşgeldiniz. Umarım güzel vakit geçirirsiniz. İlerleyen zamanlarda sıkıntı olmaması için forum kurallarına göz atmanızı öneririm.
Tekrar hoşgeldiniz
teşekkür ederim forumun büyüklerinden bunu duymek benim için büyük bir onurdurMerhaba dünyalı, biz burada yabancıları pek sevmeyiz,dikkat et kendine
Şaka şaka
Türkçen çok iyi, yerli olmamıza rağmen çoğumuzun herkez olarak yazdığı kelimeyi doğru yazdığın içinde ayrıca tebrikler
bende öyle umarımHey dostum, biz burada yabancıları sevmeyiz.
Şaka şakaYabancıları çok severiz
Umarım kalıcı olursunuz forumumuzda![]()
:d :d :delmalisoda kullanıcı adına dikkat !! "nuri.alco"![]()
Afganistanlıyım 4 yıldır türkiyedeyim ege üniv elektrik-elektronik artik 4.sınıf oldum sen kendin ölç artik![]()
merhaba arkadaşlar bu site ve bu forumu bir arkadaş tevsiye etti bana, yakından takıp ediyordum ama sinavlardan sonra bugün anca üye olma zamanı buldum , başlıkta söylediğim yabancı bir öğrenciyim ve ege üniversitesinde okuyorum ve sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum.
ne oluyo benim adım mı geçiyo buralarda![]()
bence asıl "zebaniselo" ismine dikkat edin zuhahhasodadan zarar gelmez ama zebanileri bilemem :lol: