XZ mi a5 2017 mi

TheMorpheus5

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım biliyorum bu konuyu açmam size saçma gelebilir XZ her haliyle daha üstün bir cihaz ama tasarımı güzel fakat kutu gibi geldi bana XZ nin. a5 2017 ise tasarımı çok hoşuma gitti gidip telefonu inceledim hoşuma gitti cihaz zaten telefonlarda da çok fazla oyun oynayan biri değilim oynasamda küçük boyutlu oyunlar oluyor ve bazen arkadaşlarımla birlikte oynarım zaten sadece, sizce hangisini almalıyım beni 2,5, 3 sene götürmesini istiyorum.

TheMorpheus5

Asistan
Reaksiyon puanı
20
z5 üretimi durdu diye biliyorum yazılım problemleri yüzünden

Kadir Demiryürek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Arkadaş XZ yanında Z5 nedir tiner çekip mi giriyorsunuz foruma. Konu sahibine; Kesinlikle ve kesinlikle Xz almalısın XZ bir amiral gemisi ve dediğin gibi A5 2017den çok üstün ayrıca XZyi eline al bir süre sonra alışır dert etmezsin.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Bütçeniz çok önemli bu durumda. A5 güzel bir telefon olmasına karşın ederinin üstünde bir fiyat ile satılmakta bence. XZ daha üstün bence de A5 e, fakat XZ yi de tercih etmezdim ben(plastik tasarım ve 3 gb ram yüzünden).

Bütçeyi biraz daha arttırıp Samsung S7 veya HTC10, veya ciddi anlamda tasarruf yapıp Samsung A5(2016) veya Sony Xperia X alabilirsiniz. A5(2017) den daha performanslı bir üründür Xperia X, ve 300-400 lira civarı daha uygun bir fiyata satılıyor örneğin. A5(2016) ise çok çok daha uygun bir fiyata satılmakla birlikte biraz performanstan ödün verip, ois desteği sunuyor.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yazılım ve biraz performans için xz. Tasarım ve kamera için a5

sefaguntepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yazılım ve biraz performans için xz. Tasarım ve kamera için a5
kamera için a5 mi? yapma gözünü seveyim tövbe de 1 saat önce bende telefon bakıyordum elime aldım a5 2017 yi iyi hoş ama kamera o fiyata göre kötü yani tasarım güzel hissiyat veriyo o kadar yani

TheMorpheus5

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bütçeniz çok önemli bu durumda. A5 güzel bir telefon olmasına karşın ederinin üstünde bir fiyat ile satılmakta bence. XZ daha üstün bence de A5 e, fakat XZ yi de tercih etmezdim ben(plastik tasarım ve 3 gb ram yüzünden).

Bütçeyi biraz daha arttırıp Samsung S7 veya HTC10, veya ciddi anlamda tasarruf yapıp Samsung A5(2016) veya Sony Xperia X alabilirsiniz. A5(2017) den daha performanslı bir üründür Xperia X, ve 300-400 lira civarı daha uygun bir fiyata satılıyor örneğin. A5(2016) ise çok çok daha uygun bir fiyata satılmakla birlikte biraz performanstan ödün verip, ois desteği sunuyor.
Xperia X güzel cihaza benziyor fakat pil konusunda endişe çekebiliceğimi zannediyorum XZ ise plastik değil metal değilmi arkası ve ayrıca 3 gb ramde çok uygundur bence teşekkürler yorumlarınız için
--- Gönderi Güncellendi ---
xperia x e bakacağım olabilir belkide ama 1 ay kadar daha bekleyeceğim arkadaşlar belki a5 ucuzlarsa alabilirim

sefaguntepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Xperia X güzel cihaza benziyor fakat pil konusunda endişe çekebiliceğimi zannediyorum XZ ise plastik değil metal değilmi arkası ve ayrıca 3 gb ramde çok uygundur bence teşekkürler yorumlarınız için
xperia x e bakacağım olabilir belkide ama 1 ay kadar daha bekleyeceğim arkadaşlar belki a5 ucuzlarsa alabilirim
eğerki lenovo düşünürsen Lenovo Moto Z mozo z de olabilir aslında kağıt üstünde iyi gibi duruyor

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Çerçevesi plastik. Elde tutuş hissiyatı gerçekten kalitesiz bir cihazmış gibi hissettiriyor XZ.

3 gb ram kesinlikle yeterli, ancak 2300 lira bandındaki bir cihaz için değil demek istediğim o. Kesinlikle tavsiyem Lenovo P2 olur batarya öncelikli ise. 1600 lira civarında olması gerekli, performansı gayet yeterli ve şuan piyasadaki en güçlü bataryayı sunan cihaz. 1 günü tamamlamak bir kenara, 2 günü rahat çıkaracaktır.

TheMorpheus5

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Çerçevesi plastik. Elde tutuş hissiyatı gerçekten kalitesiz bir cihazmış gibi hissettiriyor XZ.

3 gb ram kesinlikle yeterli, ancak 2300 lira bandındaki bir cihaz için değil demek istediğim o. Kesinlikle tavsiyem Lenovo P2 olur batarya öncelikli ise. 1600 lira civarında olması gerekli, performansı gayet yeterli ve şuan piyasadaki en güçlü bataryayı sunan cihaz. 1 günü tamamlamak bir kenara, 2 günü rahat çıkaracaktır.
peki ya kullanım ömrü ne kadardır 2,5 3 sene civarı kullanmayı düşünüyorumda