Ekranı kötü değil bilmiyorsan git araştır dünyada en iyi ekran yapan 2 firmadan biri sonydir . Bu konuda 1. SHARP 2. Sonydir öte yandan Triliminos ve X-reality hiç yabana atılcak teknolojiler değil g2 nin ekranı sadece daha parlak ama hala en doğru rengi Z1 veriyor .Çünkü renk aralığı en fazla olan teknolojiyi kullanıyor yani Triliminos u . X-reality ise çözünürlük ve keskinliği bir adım öteye taşıyor . Yani daha parlak diye bir ekran diğeri kötü demek değildir. Öte yandan bakış açısı konusuna gelirsek belirli açılarda kayıp olmuyor örneğin 60-70 gibi . Ayrıca telefon şahsi bir cihazdır . Arkadaşım göremiyor vs gibi saçma bahaneleride geçsin herkes arkadaşımza almıyoruz sonuçta kendimiz kullanıyoruz avuç kadar cihaz zaten . Hem aradaki fark 400 tl çünkü g2 nin 16gb taki boş olanı 9 gb dolayısıyla yetersiz . hoş 32 de de 25 kalıyor orasıda ayrı komedi ya neyse .
Full hd resim fotoğraf çeken bir cihaz için o kadar düşük depolama alanı tam anlamıyla facia .
Malzeme kalitesi su + toz dayanıklılığı , şık görünümü , premium olması yeterli neden .
Ayrıca 1800 tl ye ben neden çakma Samsung alayımki ? gider 400 daha ekler note3 alırım samsung istiyor olsam.
Lg nin şimdiye kadar mobil alanda ne özgünlüğü var allah aşkına ?
L serisinde Sony ye özeniyordu tasarımda son 2 modeldir Samsunga özenmeye başladı. Sensörler özellikler birebir aynı arayüz kopya tasarım kopya 1800 tl para saydığın firmadan biraz özgünlük bekler insan.
Bunun yanında kameranın donanımı şuan androiddeki bütün kameraları ezecek durumda arada 1-2 focus problemleri vardı onuda güncellemeyle hallettiler. Şuan Sony güncelleme ile o kameraya 4k kayıt imkanı bile sunabilecek duruma getirir . Çünkü içi dolu herşeye el veriyor kamerada G lens ve BIONZ görüntü işleme motoru var bunlar çok önemli detaylar.
Ayrıca sırf malzeme kalitesinden diyip geçmesin kimse Samsungun eleştiri yağmuruna tutulan vile plastiğinden bile dandik bir plastik var o cihazda herkesin malumu bu tür cihazların ekranı kırılınca en az 800den başlayıp 1300tl ye kadar ekran değişimi ücreti alıyor ee ne kaldı şimdi ? 1300 e yenisinide alırsın yanlış mıyım ??
Güncelleme desteği var hem cihazın rahat 2 yıl.
Bende Xperia Z var ve 12 tane sistem güncellemesi aldı şimdiye kadar .
İlk aldığım cihaz ile şimdiki cihaz arasında dağlar kadar fark var yağ gibi akıyor şuan.
Z1 bundan daha iyiyse zaten rakipsiz kılıyor bu onu .
Lg nin Sony , Apple , HTC gibi markalar düşünüldüğünde bir marka değeri bile yok bana göre...
Ekranı kötü değil bilmiyorsan git araştır lafından sonrasını okumadım:closedeyes: