Xperia Z1 Compact Kutu İçeriği-Rusya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elusive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
2000 TL çok iyi bir fiyat kapış kapış gider ya.

Avunyali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1490 tl zannetmiyorum cunku z1 ile aynı özellikte bu telefon bu yüzden 1800 ile 2000 tl arasında başlayabilir

Reaksiyon puanı
16,128
sony sonra türkiye'de niye az satıyor diye gece yarılarına kadar toplantılar yapar anlam veremezler öyle sürer gider önce pc kısmını kapatır sonra mobil kısmını kapar tv kalır elinde sharp onuda kapattırır dünya sony'nin yasını tutar son çeyrek sony için tren kalkmak üzere.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
tv kalır elinde sharp onuda kapattırır
Sharp'ın hisselerinin %33ü Sony de yalnız ;)
Japan Display inde kurucu firması
Yani kısacası Tv birimini kapanırsa Sharp , Panasonic , INCJ , Toshiba gibi markalarda büyük oranda ya kapanır ya da hacimsel olarak küçülür düşüşe geçerler
Bunu cevap olsun diye yazmıyorum kapatma gibi bi ihtimali yok ya da çok düşük :)
Öte yandan fiyat konusunda ciddi bir şekilde çalışmaları gerek gerçekten ürün fiyatları oldukça yüksek seviyelerde herkesin ulaşabileceği makul bir seviyeye fiyatları çekmeleri lazım .
Ama ülkemizde vergi faktörüde önemli rol oynuyor fiyat belirlenmesinde bunuda göz önünde bulundurmak lazım tek sorumlusu firmalar değil çünkü mesela HTC de bu yönde çok eleştiriliyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya facebook şifremi unuttum giremiyorum artı bide msn şifremi unuttum ne yapacam ben yaa yardım lütfenn :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu vergiler de bir tek Sony'e vuruyor nedense ya hayırlısı artık. Z2'yi de 2400den verir bu gazla.

Reaksiyon puanı
16,128
çözümü belli ama uygulaması zor yurt dışına giden biri olunca ondan alması istersin ...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Doların yükseldiği hatta uçtuğu zamanlarda bu fiyat bile normal.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Zararına satanlarıda gördük hem kar edemediler hemde 2-3milyon anca sattılar :))
Kasanın maliyetide önemli bir yer tutuyor tabi plastik değil sonuçta :)
Bu tür kasa yapısına sahip olan cihazlara baktığımızda zaten genelde fiyatları yüksek oluyor
Buna en iyi örnek HTC - Sony - Apple - yeri geldiğinde Nokia
Kaliteli cihazında fiyatı biraz fazla oluyor ;)
Ha bu fiyatı doğru buluyor muyum hayır tabiki 1700-1800 seviyesine çekilebilir .
Mini bir cihaz olmasına karşın şuan piyasadaki birçok amiral gemisini hem hız hem donanım olarak geçiyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Firmaların ettiği kârdan bize ne? Ben cebimden çıkana bakarım. Sanki kârından pay alıyoruz hey Allah'ım. :lol:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Mini mini bir ceo, firmasınıda savunurmuş ona buna lafta atarmış minicik ceo'm benim.

Judas :lol:

Şu bir gerçek apple düşük donanımda koysa peynir ekmek gibi satıyor, fakat Sony'nin fiyat politikası bariz yanlış.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
cihaz güzel ama 1900 ₺ fazla 1500 olsa zaten piyasayı domine ederdi durun bakalım bi çıksın cihaz fiyatı ne olacak

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Ya yemin ediyorum salak bu firma ya. Muhteşem bir cihaz yapıyorsun ama bu fiyat ne Allah aşkına kim gider 2000 e bunu alır, gider Z1 alırım, ip 5S alırım. Bu fiyatlardan iPhone dışında cihaz satılamayacağını bir öğrenemediler ya. Vallahi Sony kusura bakmasın bu fiyat ile bu telefonu satamaz, 1500 den girse ilk çıktığı gün gidip alacaktım.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
apple sanki çok ucuz satıyor anasini satiyim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
"sony nin fiyat politikasi yanlış"
apple ninki sanki çok doğru. neyse şimdi olay android vs ios mevzusuna gidecek. mercimek kadar lensle 41 mp ye kafa tutuyor ,azıcık donanımla stabil cart curt vs anladık tamam tartışmaya gerek yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca alet daha çıkmadı çıksın hele bir...

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evet Sony'nin fiyat politikası yanlış. Apple'ın fiyat politikası yanlışda olsa doğruda olsa her halukarda satıyor bunu anlamanı beklemiyorum zaten. Fakat Sony satamıyor sorunda bu işte olay ios/android değil halen anlıyamadın mı? :lol:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
ne kast ettiğimi anlamadın. neys ya hayırlısı... :)

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
"sony nin fiyat politikasi yanlış"
apple ninki sanki çok doğru. neyse şimdi olay android vs ios mevzusuna gidecek. mercimek kadar lensle 41 mp ye kafa tutuyor ,azıcık donanımla stabil cart curt vs anladık tamam tartışmaya gerek yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca alet daha çıkmadı çıksın hele bir...

İlk başta isim yapmalısınız, bu kadar güçlü rakipler var iken bu fiyatlara satamazsınız ilk başta pazar payını arttırırsın ondan sonra fiyatı biçersin. Mesela şu anda LG'nin G2 politikası gerçekten iyi idi, telefonda marka olarak pek bilinmezdi ama G2 gelene kadar , iyi bir cihaz yaptı iyi bir fiyattan giriş yaptı ve Türkiye'de alınacak cihazlardan bir kaçı haline geldi 1-2 sene önce LG'nin cihazlarını düzgün olarak bilir miydiniz ?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hocam tamam ben doğru buluyorum demedim tamamen yanlış zaten eğer bu fiyattan girerse. neys

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sony kendi fiyat politikasına göre doğru olanı yaptı. Asıl yanlışı Z1'de yapmıştı. Kısacası Z1'de yaptığı yanlışı sıvamak zorunda kaldı.
Ya da en azından mini yapıyorsa özelliğini biraz da olsa kısması gerekirdi. Hiç değilse 13MP kamera ve su geçiren bir cihaz olsaydı o zaman fiyatı da aşağı çekebilirdi. Bu cihazla fiyatı aşağı çekmesi beklenemez.
Sony kendini Apple ya da Samsung gibi popüler mi sanıyor acaba? Samsung çöp de yapsa istediği fiyata satıyor diye Sony, "o satıyorsa ben de satarım" zannetti sanırım..

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sony çok satan bir firma olsa neysede sony çok satan bir firma değil 2000 aslında cihazın piyasa değeri olabilir ama Z1 bile bu civardayken böyle bir rakam fiyasko hele ki cihaz bide bu fiyatla çıkarsa diğer ülkeleri bilemem ama Türkiye'de çok satamaz diğer ülkelerde ise fiyatı makbul gibi