Xperia telefonum açılmıyor..

qastamonu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkeze merhabalar ben xperia u kullanıcısıyım. telefonum çok kasma yapıyordu bu akşamda kendini durduk yere kapattı açmayı denedim birkaç defa açtım ama yine kapandı bataryayı çekip açmayı denedim ama xperia yazısı gelince 2-3 saniye içinde bembeyaz bi ekran geliyor sonrada baştan açmaya çalışıyor kendini yardım ederseniz sevinirim :(

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Donanım zarar görmüş olabilir eğer garantisi varsa servise yollayın yada yazılımı tekrardan yüklemeyi deneyin.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
herkeze merhabalar ben xperia u kullanıcısıyım. telefonum çok kasma yapıyordu bu akşamda kendini durduk yere kapattı açmayı denedim birkaç defa açtım ama yine kapandı bataryayı çekip açmayı denedim ama xperia yazısı gelince 2-3 saniye içinde bembeyaz bi ekran geliyor sonrada baştan açmaya çalışıyor kendini yardım ederseniz sevinirim :(

Sony Update Service ile onarma yapmayı dene. yada Flashtool ile stock rom yükle

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
onlar önemli değil 50 lvllik çarım var yedekleyemedimde google plus hesap çakışması falan oldu

telefon ile oyun arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsin :D

Flashtool ile stock romu seç.
sağ kısımdakileri resimdeki gibi işaretle dene bakalım.
alt kısımda sadece kernel seçili olmayacak. bu işlem sadece kerneli yükler ve önbelleği temizler
Not: Verilerini kaybedersen sorumluluk kabul etmem :mrgreen:

EQOklA.png

qastamonu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon ile oyun arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsin :D

Flashtool ile stock romu seç.
sağ kısımdakileri resimdeki gibi işaretle dene bakalım.
alt kısımda sadece kernel seçili olmayacak. bu işlem sadece kerneli yükler ve önbelleği temizler
Not: Verilerini kaybedersen sorumluluk kabul etmem :mrgreen:

EQOklA.png
bana tamirci yolu göründü :hammer: yeni telefon alim ibret olsun diye işlemcisinin resmini sony'ye yollicam :dirol: