S
SDN Okuru
SDN Okuru
Yaklaşık 3 saat önce telefonun ekranı kirlendiği için çeşmenin altına tuttum kuruladım 10dk sorunsuz kullandıktan sonra kendi kendine kapantı. Powe tuşuna basmama rağmen açılmadı. Formlardan araştırdıkran sonra Power ve Ses Kısma tuşuna bastım. Telefon titriyor sony yazısı geliyor bataryanın seviyesini gösteren grafik geliyor (şarz %90) fakat telefon açılmıyor. 3-4 kere denedikten sonra Sony Bridge for Mac proğramı vardı Yazılım tamir etme seçeneği var. 2 saattir bekliyorum sadece %25 i yükledi sanırım daha sonra indirdiği yazılımı telefona kuracak. Diyeceğim o ki;
Bir çok arkadaş power ve ses açma tuşuna bastıktan sonra düzelmiş. Sony yazısı geliyor tekrar kapatıyor kendini telefon. Yazılım işine girmeden direk servisemi göndersem. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.
Bir çok arkadaş power ve ses açma tuşuna bastıktan sonra düzelmiş. Sony yazısı geliyor tekrar kapatıyor kendini telefon. Yazılım işine girmeden direk servisemi göndersem. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.