Xperia Z Telefonum Açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşık 3 saat önce telefonun ekranı kirlendiği için çeşmenin altına tuttum kuruladım 10dk sorunsuz kullandıktan sonra kendi kendine kapantı. Powe tuşuna basmama rağmen açılmadı. Formlardan araştırdıkran sonra Power ve Ses Kısma tuşuna bastım. Telefon titriyor sony yazısı geliyor bataryanın seviyesini gösteren grafik geliyor (şarz %90) fakat telefon açılmıyor. 3-4 kere denedikten sonra Sony Bridge for Mac proğramı vardı Yazılım tamir etme seçeneği var. 2 saattir bekliyorum sadece %25 i yükledi sanırım daha sonra indirdiği yazılımı telefona kuracak. Diyeceğim o ki;
Bir çok arkadaş power ve ses açma tuşuna bastıktan sonra düzelmiş. Sony yazısı geliyor tekrar kapatıyor kendini telefon. Yazılım işine girmeden direk servisemi göndersem. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende z kullanıcısıyım telefon dün gece titreyip durdu şarda bi baktm şarj bi cıkık gözüküyo bi şarj ediyo neyse bi sekilde yaptım sabah kalktm hic şarj etmems hala aynı duruyo cıkarp taktm biraz olsn etti okuldada şarjm erken bitti işte telefonlarımızı topladılar bende verdm geri aldgmda telefon buz gibiydi eve gidince biraz bekletip şarja taktım 5-10 dkika sonra açmayı denedim olmadı çıkardm şarj ışığı yanıyo fakat acılmıyo tekrar taktm herseyi cıkardm resetlemek icin ses kısma acma düğmelerine fln bastm hicibisey olmadı yarm saat beklettm ışığn rengi turunculasr gibi oldu cıkarym bi dedim ışık söndü resetledm yine bisi yok sonra bi anda acıldı tekrar şarja taktm suan batarya resmi var sizce düzelir mi servislik mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:arkadaşlar bir süre bekleyip telofonu normal bi şekilde açınca düzeldi .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:aynı sorun bendede var maalesef alalı 1 hafta olmadı 2.şarza takmamda bu sorunu yaşadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de benzer sorun vardı sıkıntı şart aletinde veya usb kablosunda. Değiştirdim açma tuşu ile direkt açıldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia ion cihazımın bl kilidini açtım ,mavi bi led yanıyordu. sonra kabloyu çıkardım mavi led söndü. telefon açılıp kapanmaya başladı. durmadan sony yazısı geliyor sonra kapanıyordu. ben de reset attım ,telefon kapandı .şimdi de kabloyu taktığım halde ne şarjda ne de pc de tepki vermiyor. ne yapabilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede xperia z var boot kilidini açmak için bilgisyara bağladım. kilit açıldı fakat simdi xperia yazından sonra donuyor tekara kapanıyor sonra batan açılmyay çalışıyor fakat açılmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim arkdaşlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slm admin ben yurt disinda yasiyom z2 tel aldim tele simkart taktim uzaktan kilitlendi ne yapmami oneriyosun 3 defa titriyo acilmiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cursing:akadaşlar bende z kullnıcısıyım telefon sarjdayken sürekli 3 defa titriyor 2-3 saniye sonra yine aynı ne yapmam gerek kafayı yiyecem artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
su ile yıkadım telefonu ,ilk başta kapatma tuşu işlevini kaybetti telefon tuş kilitlenmedi ,sonra şarja taktım ,herşey normaldi bisüre ,şimdi ekran kapalı telefonu arıyorm ulaşılmıyor diyor ama kendi kendine titreyip duruyor şarj oluyor anlamadım napıcam ben şimdi ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar benım tel hiçbişey yokken kapandı sarja taktım kırmızı ışık arada yanıp sönuyor tel açılmıyor lutfen yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim sony xperia z3 kullanıcısıyım telefonumun şarjı 1 di direkt şarja takıp bıraktım bi yarım saat sonra geldiğimde telefon kapanmıştı ne şarj ışığı yanıyor ne de başka bişey var. başka telefonları şarj ediyor şarj aleti ama benim telefonumda tepki yok ne yapmlaıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hop millet hayırlı cumalar.
benim de tlf acılmıyo bütün kızların tlf numaraları kaldı içinde hafta sonu sap gibi durmak istemiyorum. acil yardım edi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhabalar, başlığı açan arkadaş gibi bir sorunum vardı. pilim tamamen boşaldıktan sonra şarj etmek istedim ama şarj etmedi sadece kırmızı bildirim ışığı yandı sürekli. bunun çözümünü de arkadaşımız üste yazmış, telefonunuzu pcye takıp şarj edin. yaklaşık 1 saat civarı dursun, ekran açılacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyorum, başta şarj bitti, kapandı. ardından şarja taktığımda hiç tepki yoktu, bildirim ışığı bile yanmıyordu, yorumlarınızı okuyunca power ve ses tuşlarına basarak (şarja takılıyken) kırmızı bildirim ışığını yakmayı başardım ancak telefon açılmadı. Kırmızı ışık yanıp söndü ve sonra tekrar kapandı bir daha da gelmedi, tuşlara 30 saniye boyunca bastım, şarjdan çıkardım,taktım, hiçbiri işe yaramadı. Sony Companion ile deneyim dedim pc görmüyor telefonu usbyle bağlı olsa dahi. ne yapmam gerekiyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar android 5.0 güncellemesinden sonra sony z3 telefonuma bişeyler olmaya başladı kendiliğinden reset atıyor telefon birden bire kapanıyor yeniden başlatıyor bazen bunu arka arkaya 9 kere yaptı şimdi ise kapandı ve tekrar açılmıyor. sim kart ve SD kart yuvasının olduğu yerde sarı bi zorla kapatma tuşu var ona basıp deniyorm ama tepki yok
hem normal yolla hem PC comp. ile onarım yaptım ama sonuç nafile ... şuan tek sıkınım saatlerce sarjda olmasına rağmen telin ne sarj ışıgı yanıyor nede açılıyor ne yapmalıyıma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum konuşurken aniden kapandı şarjı olduğu halde,şuanda yukarıda söylenenleri uyguladım ama yan tuşlara basınca titreşim oluyor ve devamı yok..napabilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi Allah ne muradın varsa verse gani gani razı olsun telefon gitti dedim ne ışık ne başka bir şey vardı son çare dediğini yaptım bilgisayara taktım sabah uyandığımda üst kısımdaki ışık kırmızı yanıyordu. öğleye doğru açıldı tabi o arada kapama tuşu ve ses açmaya bastım fakat titreme hala olmamıştı öğleye doru %7'a kadar dolmuştu şarşa taktım dolmaya başladı açıldı hiç bir sorunu yok şu an ama asla bir daha şarjı bitirmeyeceğim %5 telefonu kapatırım daha iyi :) :) Allah senden razı oolsun Abi... :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony x peria z telefonum var kardeslerim telefonumda kırmızı ısık yanıodu sonra sarza taktım 1 saat sonra yesil oldu fakat açılmadı daha sonra pc ye bağladım jpec yaptım (power tusu +ses açma tusu) mavi ısık yandı fakat açılmadı lütfen acıl yardımmmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bise sorucam sony xperia z2 açılmıyor yani bi zaman sonra kendini yeniliyor napmaliyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ben telefonu bilgisayarda şarj ettim ve sabah kalktıgımda %100 oldu. Fakat tuş kilidi açtıktan sonra ekran mavi çizgiler oldu ve bir daha açılmadı. her yolu denedim olmadı. şarjda ışığıda yanmıyor. Ne yapmam gerekli. Sizce ne sorunu vardır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende telefonumla denize girdim birşey yokdu çalışıyordu sonra çıkardım iyice kuruladım telefonum kapandı dahada açılmıyor lütfen yardım edin telefonum x peria z3